bzykk 18.07.10, 19:11 Właśnie wróciłem z rodziną z Marina Di Massa! Macie pytania? To służę w miarę swoich możliwości! Ciekawe miejsce-cokolwiek by to nie znaczyło!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vojager29 Re: Marina Di Massa 18.07.10, 21:39 > Ciekawe miejsce-cokolwiek by to nie znaczyło!!! opisz to w skrocie z czterech stron, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
bzykk Re: Marina Di Massa 18.07.10, 22:42 Nie będę po raz kolejny pisał ,że to doskonałe miejsce i do opalania i do wypadów. Czy to do Pizy ,Florencji czy Sieny bo po nick'u widzę żeś znajca! Ale o Portofino przy okazji Massy, nie czytałem, a WARTO odwiedzić choć autostrada w tamtą stronę ponoć najdroższa w Italii, a i po zjeździe z niej dla PASAŻERÓW trasa BAJKA a dla kierowcy nie bardzo! Ale nie TO mnie tam URZEKŁO!!! Przed wyjazdem kupiłem BUTY do BIEGANIA!!! I tam z DUŻĄ dozą nieśmiałości o 7 rano wybiegłem po raz pierwszy na drogę rowerową i CO???? I ZDARŁEM je w 2 tygodnie!!! Razem z innymi truchciarzami!! A na Vialle Roma wypożyczyć można rowerek i się "dobić"-Rodzina stwierdziła: że BRZUCH mi ZNIKNĄŁ!!!! Każdy ma takie atrakcje na jakie go stać!!!! W drodze powrotnej odwiedziłem Super Galerię! Ale o tym gdzie indziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jactru Re: Marina Di Massa 19.07.10, 07:29 byłęm w Marina Di Massa, wrażenia na mnie ta miejscowość nie zrobiła...ale wystarczy 40 km dalej pojechac za Livorno, i zaczynaja się piekne tereny nadmorskiej Toskanii...takie jest moje odczucie. robert Odpowiedz Link Zgłoś