maria355 18.01.11, 13:05 Witam! Szukam w drodze powrotnej z Chorwacji na 2 noce noclegu jako bazy wypadowej do zwiedzania. Proszę o poradę. dziękuję , Maria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Nocleg Wenecja lub okolice 18.01.11, 13:27 Polecam ten, świetnie zlokalizowany: www.hotelmercurio.com/pl/index.htm i ten - niby jednogwiazdkowy, ale bez zarzutu: www.hotelsalieri.com/ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Hotel Salieri właściwy link 18.01.11, 13:29 www.hotelsalieri.com/ papa jeep Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Hotel Salieri właściwy link 18.01.11, 14:36 Będzie kłopot z samochodem, na pewno duży koszt parkowania na Tronchetto, no i dość skomplikowany dojazd. Moim zdaniem prościej dojechać do Punta Sabbioni, tam się ulokować, a do samej Wenecji-tramwajem wodnym. Ale ważny jest też termin. W sierpniu trudno nawet o miejsce pod mostem. Odpowiedz Link Zgłoś
maria355 Re: Hotel Salieri właściwy link 18.01.11, 14:36 Dziękuję za szbką odpowiedż, jednak sprawdziłam i w tym terminie tylko na 4 noce. Mówiąc w okolicy , miałam na myśli również poza Wenecją (Lido..itp), lub troche dalej Padwa, np. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Hotel Salieri właściwy link 18.01.11, 15:06 Mówiąc w okolicy , miałam na myśli również poza Wenecją (Lido..itp), lub troche dalej Padwa, np. ----------- Lido to część Wenecji Zresztą klimatyczne i świetne miejsce Dość drogie A Padwa? Bez żartów.. Chcesz mieszkać 50 km od miasta??? Nawet Mestre - to inne miasto - zresztą chyba najbrzydsze we Włoszech.. Trudno - zostaw w Mestre auto, pociągiem podjedź do Wenecji ale mieszkaj na terenie laguny!!! Tylko wtedy poznasz Wenecję w nocy czy rano... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Hotel Salieri właściwy link 19.01.11, 10:13 > Trudno - zostaw w Mestre auto, pociągiem podjedź do Wenecji ale mieszkaj na ter > enie laguny!!! > Tylko wtedy poznasz Wenecję w nocy czy rano... pytam serio - nie ma jak dostac sie z hotelu w mestre do wenecji bardzo rano albo bardzo pozno wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Hotel Salieri właściwy link 19.01.11, 10:20 serio odpowiadam Mestre jest niebezpieczne duże (kilka razy większe od Wenecji) łażenie po nim w nocy ma średni sens... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Hotel Salieri właściwy link 19.01.11, 11:07 hm... to mnie zmartwiłes - mam hotel zarezerwowany własnie w Mestre i to maghera, po mestre jako takim nie zamierzam łazic, hotel jest ponoc ok 100m od przystanku autobusowego, moze nie codziennie ale jakas wenecje noca czy o świcie mialam zamiar zaliczyc, a na wsparcie meskiego ramienia nie mam co liczyc bo jade tylko z córka.A powroty przed 20 do hotelu - wczesnie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Hotel Salieri właściwy link 19.01.11, 13:07 zorientujesz się na miejscu jak masz blisko do kolejki czy autobusu to nie musi być źle... pozdrawiam jeep Odpowiedz Link Zgłoś
emberro Re: Nocleg Wenecja lub okolice 19.01.11, 13:14 polecam poszukać na www.topodpoczynek.eu znajdziesz tutaj opinie i oceny ludzie nie tylko o hotelach ale także o biurach podróży, a nawet danej ofercie Odpowiedz Link Zgłoś