Dodaj do ulubionych

Camping Pradelletorri

24.05.11, 16:45
Witam,
mam kłopot z interpretacją cennika ;) pomóżcie, proszę !:)
www.pradelletorri.it/UserFiles/Image/2011/INGFRA_price2011web.pdf
1samochód osobowy, 3 osoby, dwa 2os. namioty
interesuje mnie strona piąta cennika czyli camping, opcja standard czyli 24euro, do tego płacimy za każdą osobę 9.90 euro (lipiec)?
jakie są Wasze doświadczenia w kwestii ilości namiotów na campingach we Włoszech i Europie? czy zawsze płaci się extra za drugi namiot?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Camping Pradelletorri IP: 95.108.121.* 28.05.11, 22:11
      Witam,
      Dokładnie jest tak jak piszesz, niestety :) Czyli 24 euro za plac na 1 auto + 1 namiot , a do tego 9,90 euro za każdą osobę. Nie wiem jak jest z drugim namiotem, bo nic nie widzę na ten temat w cenniku. Bywając kilka razy we Włoszech spotkałem się z różnym podejściem do sprawy: 1. zależnie czy kupujesz plac, czy miejsce w strefie bez granic (patrz: PINETA na Pra Delle Torri) 2. na pinecie każdy namiot osobno płatny w 100% 3. na placach bywa różnie : a) płacisz za plac i stawiasz ile chcesz namiotów w jego granicach bez przegięć oczywiście b) płacisz za plac + za każdy dodatkowy namiot. Pytanie jest jedno ? Czy potrzebujecie prąd , bo jak nie to niebrałbym placu. Po co przepłacać, chyba że pozwolą Wam gratis lub w jakiejś przyzwoitej cenie postawić ten drugi namiot. Na Pra Delle Torri miejsca "Pineta" są bardzo fajnie położone, bo w lesie jak sama nazwa wskazuje (cień !) i blisko morza.
      Pozdrawiam, Łukasz
      • Gość: ius Re: Camping Pradelletorri IP: *.90.57.54.sttb.pl 29.05.11, 12:03
        Łukasz,bardzo dziękuje za informacje i porady, na pewno skorzystamy. start w lipcu :)
        udanych wakacji!
    • Gość: e-tam Pra delle Torri IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 14:18
      1. Pra delle Torri < zapraszamy

2. Pra delle Torri < zapraszamy

3. Marelago < nie było miejsc na Pra delle Torri

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka