Dodaj do ulubionych

SYCYLIA KAMPING EUROPEO

IP: *.aster.pl 15.06.04, 15:06
napiszcie co o nim wiecie... no i czy mozecie mi podac ceny produktow?(tak
orientacyjnie) jade na oboz na 2 tygodnie i nie wiem ile mam zabrac euro...
(a w gre wchodzą jeszcze duże ilosci alkoholu - w tym wypadku
najprawdopodobniej wina :P)
Obserwuj wątek
    • Gość: wakacyjna Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.aster.pl 15.06.04, 15:07
      mialo byc oczywiscie CAMPING
      • linn_linn Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO 15.06.04, 17:05
        Tego mozna sie domyslic, ale gdzie konkretnie na Sycylii? Taka nazwa jest wsrod
        campingow bardzo popularna.
        • Gość: wakacyjna Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.aster.pl 15.06.04, 22:37
          to jest w katanii, zdjecia sa w internecie na stronie
          antavia.pl/bin/_strony/syc_camping.htm
          i wlasnie... powiedzcie mi czy sa tam komary i tym podobne robaki..?
          • Gość: SiK Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.przybyszowka.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 19:06
            czesc my również jedziemy na ten Camping od 15 lipca!!! znalazlyśmy ceny win na
            jakiejs stronie no więc te w kartonach :D sa od 1,25 euro. napisz z jakiego
            biura jedziesz i w jakim terminie i ile kasy bierzesz na wlasne wydatki!
            • Gość: zoltar Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 19:42
              My z Łodzi także sie tam wybieramy, może ktoś był i podzieli się odczuciami
              • Gość: ja tez jade Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.zax.pl 28.06.04, 23:58
                jade tam 10 lipca :] z biura arion , pozdro
                • Gość: wakacyjna Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:27
                  nom wiec sluchajcie... ja znalazlam ceny win i podobno sa od mniej wiecej 1,5
                  euro a te 'lepsze' to od 2,5 - 4 euro :D jestesmy mnniej - wiecej z tego samego
                  turnusu to moze sie zapoznamy przypadkiem :D aaaa... no i podobno hitem sa tam
                  wodki truskawkowe - 6 euro
                  • Gość: olivka Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 08.07.04, 20:36
                    Tez jade 15.07 do Katanii, zapowiada sie niezla zabawa!:)
                    • Gość: SiK Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 21:49
                      a z jakiego bira jedziesz??i z jakiego miasta?? i o ktorej wyjazd bo moze sie
                      dosiadasz do nas
                      • Gość: olivka Re: SYCYLIA KAMPING EUROPEO IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 09.07.04, 15:34
                        jade z biura Orlando Travel; wsiadam dopiero w Katowicach:( Wy do tego czasu
                        juz pewnie bedziecie sie dobrze bawic w autokarze:) pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka