Dodaj do ulubionych

CAORLE - Pra Delle Torri -Camping

18.01.13, 15:38
Witam,wiem ze wiekszosc forumowiczow byla na tym campingu.Mam 2 moze glupie pytania.Otoz czy na osrodku znajde brodzik dla calkiem malych dzieci,bo na stronach Eurocamp nie moge tego znalezc,no i czy ta plaza jest rzeczywiscie taka tragiczna?Moje dzieciaki na wakacjach to tylko dobrze bawia sie zwylke na plazy,a tu czytalam ze jakies murki i tragedia.Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: anika2 Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: 92.244.42.* 19.01.13, 12:40
      a ja również zapytam o ten camping. ponieważ mam do wyboru dwa: właśnie ten Torri oraz Sant Angelo w Cavalli. może ktoś ma porównanie. dwa wydają się całkiem ok. ale gdzie np. lepsze animacje dla dzieci, czy Torii to moloch i czy nie jest zbyt tłocznie? proszę o uwagi.
    • Gość: ir-ed Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 13:56
      katharina7 napisała:
      ....Otoz czy na osrodku znajde brodzik dla calkiem malych dzieci,

...brodzik < zerknij > Eurocamp

A < Eurocamp
      B < brodzik

Pozdrawiam,
      nasz ostatni wyjazd < zerknij
      • Gość: Anika2 Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: 92.244.42.* 19.01.13, 13:59
        pytanko jeszcze jedno, gdyby ktoś miał porównanie: gdzie ładniejsza plaża przy Sant Angelo czy Pra Delle Torii. ?
        • Gość: ir-ed Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 14:44
          Anika2 napisał(a):
          ...gdzie ładniejsza plaża przy Sant Angelo czy Pra Delle Torii. ?

Obie plaże takie same, piachu tu nie brakuje. Zachęcam do klikania na zdjęcia na obu plażach.

Sant Angelo < plaża > Pra delle Torri
          • Gość: bolek Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 17:46

tu się nie zgodzę z moim przedmówcą jeżeli chodzi o plażę to zdecydowanie lepsza na Sant Angelo
            • Gość: bj Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.13, 18:28
              Plaza na Pra Della jest malo atrakcyjna, waski pasek zabrudzonego piachu i betonowy mur.
              • Gość: SingSing74 Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping IP: *.piekary.net 24.01.13, 11:49
                Wzdłuż kempingu plaża jest nieciekawa ale wystarczy przejść kilka kroków powiedzmy "w kierunku Wenecji" i robi się przyjemniej - szeroko i bez tego betonu. Poza tym piasek nie jest zabrudzony tylko taki ma kolor - faktycznie nieciekawy. Ale są plaże z czarnym piaskiem, który nie brudzi - po prostu taki jest i już. Co do basenów dla dzieci to chyba jeden z najlepszych kompleksów dostępnych na kempingach.
                • junat0812 Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping 04.03.19, 09:13
                  Czy ktoś orientuje się jaka jest aktualna stawka za wynajęcie leżaków przy basenie na tym campingu?
                  • straggly Re: CAORLE - Pra Delle Torri -Camping 10.03.19, 12:17
                    Sant Angello oczywiscie bardziej kameralny i plaza ładniejsza. Ale na OrÄ chyva sa podgrzewane baseny, nie? Przy maluchu to wazne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka