Gość: mirek IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 06.03.05, 16:24 szukam jakiegos połaczenia (samolot) z polski do KATANII najlepiej krakow albo katowice...ale niekoniecznie...porsze pomoc....z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza1976 Re: przelot do KATANI 06.03.05, 18:35 wydaje mi sie, ze tanie linie central wings zaczely tam latac. Pozdrawiam, Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przelot do KATANI IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.03.05, 18:55 :) tak, jest połączenie warszawa-katania www13.centralwings.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: przelot do KATANI IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 06.03.05, 20:10 dziekuje bardzo......ten wątek dalem bo central jest dosyc drogi 1300 zl w dwie strony myslalem ze ktos zna jeszcze jakies inne firmy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: przelot do KATANI 06.03.05, 20:14 CZESC :-) Ja bardzo czesto tam latam i mam te trase obcykana :-)) z katowic i krakowa nie lata nic bezposrednio.Chyba ze chcesz leciec alitalia do mediolanu z krakowa i tam sie przesiadac do katanii.Bo i tak mozna.Loty centralwings sa tylko od polowy maja do 8 pazdziernika i tylko raz w tygodniu w soboty bodajze.Z Warszawy masz jeszcze opcje rzym/mediolan i tam przesiadka do katanii z alitalia tylko ze to opcja drozsza ale za to bardziej dogodna bo mozesz leciec kazdego dnia nie tylko w sobote...pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś