Gość: bazyl IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:00 Cześć! Wybieram się w tym roku do toskani i interesuje mnie czy ktoś przebywał na kempingu w Cecina Mare,bowiem ich strona internetowa jest bardzo skromna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: kemping toskania 01.02.06, 11:15 Moze Aseretka Ci pomoze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=19615937&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: kemping toskania 01.02.06, 14:22 Daj Boże taką stronę każdemu campingowi. Wszystkiego co istotne można z niej się dowiedzieć. Chyba że chodzi o inny camping w Cecina Mare? www.montaperto.it/mareblu/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: kemping toskania IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:17 dowiedzieć tak zobaczyć już gorzej,znam kempingi w których wirtualna podróż to norma Odpowiedz Link Zgłoś
aga72 Re: kemping toskania 02.02.06, 20:23 ponieważ też w tym roku wybieram się do toskanii camping merablupodany w linku przez ortodoxa wydaje mi się całkiem całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: kemping toskania 03.02.06, 07:01 Byłam kilka lat temu na campingu Mareblu. Polecam, chociaz do morza jest jakieś pół kilometra. Camping bardzo ładny, chociaż mankamentem był brak papieru toaletowego. W tym roku też zarezerwowałam tam 7 noclegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: kemping toskania IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:07 ciekawy jestem morza w tym rejoie,czy posiadacie jakies prazktycze rady,ktore sie przydadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: kemping toskania IP: 62.148.79.* 17.02.06, 12:57 czy jadąc z własnym namiotem też trzeba robć rezerwaję? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: kemping toskania 17.02.06, 17:25 Nie trzeba! Chyba, że ktoś musi znać miejsce, w którym postawi namiot za kilka miesięcy. Niekiedy miejsca w pierwszej linni nad morzem są rezerwowane kilka miesiecy wcześniej, zwłaszcza przez starych Niemców. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baska205 Re: kemping toskania 19.02.06, 02:00 Wybieramy się z 2-letnim synkiem w czerwcu do Toskanii.Zastanawiamy się nad kempingiem Mareblu.Interesuje mnie jaka jest tam plaża, czy nadaje się do zabaw w piachu dla naszego malucha? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: kemping toskania 19.02.06, 09:39 Zagladalas tutaj? www.montaperto.it/mareblu/ Plaza jest piaszczysta, a oprocz niej park zabaw dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś