Gość: MIŚKA IP: *.chello.pl 25.05.06, 07:00 Witam, zastanawiam się dlaczego już tak mało osób jeździ na Riwierę Adriatycką? Czy już się ona "przejadła" a może nie jest w ogóle taka ciekawa jak dawniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia811 Re: riwiera Adriatycka 25.05.06, 07:10 jeśli jeszcze zdradzisz gdze toto cudo się znajduje to może łatwiej będzie dać odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: riwiera Adriatycka IP: *.chello.pl 25.05.06, 07:13 Wiem, że może w obecnej chwili nawanie tego cuda riwierą może nie jest na miejscu ale kiedyś tak się mówiło. Chodzi o to wybrzeże gdzie jest Rimini, Riccione, blisko San Marino Odpowiedz Link Zgłoś
marusia811 Re: riwiera Adriatycka 25.05.06, 08:18 to musiało być baaaardzo dawno, ja sobie nie przypominam jechało się do Rimini a na Rivierę to raczej na wybrzeże liguryjskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: riwiera Adriatycka IP: *.chello.pl 25.05.06, 09:22 Oj przepraszam Riviera Liguryjska to co innego niż Adriatycka Ale Rimini jest na Riwierze Adriatyckiej. Troch to śmieszna nawa ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: riwiera Adriatycka 25.05.06, 11:10 Ciekawa nie byla chyba nigdy / w porownaniu z innymi ciekawymi regionami /, przejadla sie na pewno. W tej chwili sciaga glownie amatorow dyskotek & Co. Zwlaszcza tego ostatniego. Kiedys byl to region wypoczynku rodzinnego, dzis trudno tam o wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: riwiera Adriatycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:27 A co byś mi poradziła zobaczyć w okolicy Neapolu? Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: riwiera Adriatycka 25.05.06, 18:22 Wszystko od Neapolu do Sorrento plus Capri, Ischia i Procida. Program na kilka urlopow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: riwiera Adriatycka IP: *.chello.pl 25.05.06, 22:09 A dokładniej mam tylko 5 dni do wykorzystania Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: riwiera Adriatycka 25.05.06, 22:26 Mozesz wybrac np. Sorrento, a reszte zobaczyc z doskoku. 1 dzien capri, 1 dzien Ischia, reszta na objazd Wybrzeza Amalfitanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA Re: riwiera Adriatycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:50 Cześć A Pompejów nie proponujesz? Odległość mnie nie przeraża MIŚKA Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: riwiera Adriatycka 26.05.06, 11:26 Wiedzialam, ze cos mi umknie. Warto zwiedzic wybierajac, jesli to mozliwe, dzien chlodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś