Gość: oktawian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 19:22 Wróciłem z Sycylii! Cefalu- hotel Santa Lucia; pytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Sycylia! IP: *.wro.vectranet.pl 26.06.08, 20:01 Zadowolony ? :) Moze tak - jak w porownaniu z hotelami 3-gwiazdkowymi w innych krajach wypada jesli masz takie porownanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Sycylia! IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:22 Jaka jest okolica? Czy jest możliwość wypożyczenia auta? Jaka jest Twoja opinia o hotelu? Napisz jak najwięcej, bo jadę do tego hotelu w przyszłym miesiącu i wszystkie informacje są cenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawian Re: Sycylia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:36 Okolica ładna położenie hotelu najlepsze w tym regionie, samochód można pożyczyć(drogo)! Moja opinia o hotelu pozytywna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawian Re: Sycylia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:29 W porównaniu z innymi hotelami trzygwiazdkowymi w innych krajach np. w Grecji (Kreta, Rodos),ten hotel nic nie traci a nawet postawił bym "+"dla Santa Lucia! Jedynym minusem są śniadania(dość monotonne),ale we Włoszech to raczej norma. Pokoje duże czyste, sprzątane, ładne łazienki,ręczniki zmieniane,klimatyzacja bez dopłaty, lodówka również, w pokoju jest sejf za który również się nie płaci, balkony od strony morza albo od ulicy jak się trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosanostra Re: Sycylia! IP: *.its.it 27.06.08, 09:47 mam pytanie, czy ten hotel był położony blisko centrum miasta. Czy daleko było do morza. Czy w oklicy znajdują się jakies zabytki, atrakcje, restauracje, dyskoteki. Ile kosztuje wynajecie samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawian Re: Sycylia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:46 Hotel położony na wzgórzu zejście do poziomu morza po schodach jest ich ok.100! Schodami również dochodzi się do promenady, a tą spacerem do miasta ok.25min! Zabytki; w samym Cefalu katedra(warto zobaczyć), całe miasteczko jest zabytkowe, warto wybrać się na górę LaRoca wspaniałe widoki na miasto i okolicę( w gorące dni konieczny zapas wody). Restauracje w Cefalu na każdym kroku, na plażach kawiarnie, w hotelu bar i dyskoteka co wieczór! Samochód można wypożyczyć w hotelu(drogo ok.70euro/doba). Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.1 Re: Sycylia! 27.06.08, 17:03 Właśnie mam zamiar kupić jakiś wyjazd na Sycylię. Ale gdzie? Zaznaczam, że nie mam zbyt wiele pieniedzy więc drogie biuro odpada.Myślę że może jakaś oferta na last minute. A może ktoś mi doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Sycylia! IP: *.domainunused.net 01.07.08, 23:10 A czym chcesz tam dojechać. Jak samochodem, to dordzę! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.1 Re: Sycylia! 03.07.08, 15:51 nie, nie! Lecę samolotem, ale właśnie dzisiaj wykupiłam wycieczkę więc na porady gdzie jechać już za póżno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Sycylia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:23 czy są tam jakieś dyskoteki?? To imprezowa wyspa? Odpowiedz Link Zgłoś