endereco 18.10.04, 10:16 Czy ktoś był lub może słyszał coś na temat restauracji brazylijskiej o tej nazwie na Próżnej 8 w Warszawie? Wiem, że to powinno się znaleźć na forum Brazylia, ale to forum jest bardziej aktywne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coatlicue Re: Churrasco da Landa 18.10.04, 17:10 endereco napisała: > Wiem, że to powinno się znaleźć na forum > Brazylia, ale to forum jest bardziej aktywne im więcej osób będzie pisało tym bardziej aktywne będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
churrasco Re: Churrasco da Landa 31.10.04, 20:10 Restauracja Churrasco do landa na ul.Próżnej 8 w Warszawie to restauracja, w której wiodącą kuchnią jest kuchnia brazylijska. Czynna jest codziennie od 12.00 do ostatniego klienta. Churrasco to sposób grilowania mięsa. Zawsze w restauracji jest 12-15 rodzajów mięs. Mięsa pieczone i podawane na szpadach. Goście płacą 39,90 i jedzą ile chcą. Na zakończenie uczty dostają pieczonego soczystego ananasa, który pomaga ułożyć jedzonko w brzuszku. Rezerwacji można dokonać telefonicznie 620 50 80 lub wysyłając wypełniony formularz na stronie www.churrasco.pl - Ewa Krupska - specjalista ds promocji i reklamy Churrasco do landa Odpowiedz Link Zgłoś
endereco Re: Churrasco da Landa 31.10.04, 20:35 Czy tylko churrasco tam mozna zjeść? Co z drinkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kraksa2 Re: Churrasco da Landa 01.11.04, 00:45 O ile sie orientuje i nie myle, to drinki nie sa wliczone w cene "wejsciowki" :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
churrasco Re: Churrasco da Landa 02.11.04, 10:19 W restauracji jest duży wybór drinków. Oczywiście, że nie są wliczane w cenę churrasco. I nie znam restauracji gdzie za 39,90 zł. można najeść się i napić do woli. Churrasco na całym świecie to forma jedzenia w nieprzyzwoitych ilościach a nie picia. Jeśli ktoś bedzie miał życzenie oczywiście może przyjść tylko na drinki, wino czy piwo - dostępne w karcie w szerokiej gamie. Jeśli chodzi o inne dania - tak mamy w karcie dość duży wybór. Najlepszą metodą na sprawdzenie jest odwiedzenie restauracji:) W godzinach od 12 do 15 przygotowujemy lunch- codziennie inny w cenie 20 zł. Dość dużo informacji jest na stronie www.churrasco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kraksa2 Re: Churrasco da Landa 02.11.04, 13:57 Aha... Ten sposob pisania... Cos mi tu pachniala kryptoreklama ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Churrasco da Landa 02.11.04, 14:02 Krypto raczej nie. W pierwszym poście pani podpisała się z imienia i nazwiska i nie ukrywała, że pracuje w rzeczonej knajpie. TO niezbyt często spotykane... Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ... 02.11.04, 14:06 może już dość tej reklamy, co? Już się dowiedzieliśmy, że jest knajpa i fajnie. Jak ktoś będzie chciał, to pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: ... 04.11.04, 00:18 ??? Endereço pyta, pani z knajpy sie loguje zeby odpowiedziec i to zle? No moze jakby to wlasciciel restauracji zakladal watek ... ale top byla wyczerpujaca odpowiedz na zadane pytanie. PS. I tak miesa nie jem i w Warszawie nie mieszkam, wiec mi zupelnie wszysto jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ... 04.11.04, 00:22 nie, nie źle, ale na ogół za reklamę się jednak płaci, więc już tej darmowej chyba dość:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś