maciosy 03.01.06, 18:46 gdzie najlepiej wynająć samochód w Lizbonie. Szukam 9 osobowego na tydzień. Czy ktoś z Was pamięta koszty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carvoeiro Re: samochód 04.01.06, 21:01 Mialem z Avisu, najpierw Kia Picanto a potem Golfa, cena okolo 42 Euro za dzien. Mozesz sprawdzic na www.avis.com.pt W Lizbonie uwaga na kradzieze! Mnie obrobili przy Torre de Belem. Zwineli z bagaznika plecak, na szczescie z pierdolami typu koszulka na zmiane itp. Co ciekawe nie ruszyli radia, ktore zostawilem w srodku. Latem na parkingach przy miejscach tego typu jest mnostwo roznego rodzali zuli, ktorzy najpierw pokazuja Tobie, gdzie masz wolne miejsce, a potem obrabiaja bagaznik. Trzeba po prostu zabierac plecak ze soba. Z tego powodu polecam Avis. Bierz full ubezpieczenie. Jak mi zwineli plecak, to oczywiscie zamek w bagazniku byl do wyrzucenia. Ale pojechalem do Avisu i wynienilem samochod bez zadnych kosztow. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 Re: samochód 09.01.06, 07:44 wynajmowałem przez avisa. ok. 32 eur.dzien z pelnym ubezpieczeniem hyundai getz. mysle, ze warto zrobic rezerwacje przez internet - cenniki, które widziałem na miejscu rozpoczynały sie od ok. 50 eur/dzien za ten sam samochód. ja rezerwacji robiłem ze stron centralwingsu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorsten1 Re: samochód 16.02.06, 00:29 Witam, Proponuje i polecam www.hiszpania-rentacar.pl wynajmuja tez auta w Lizbonie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciosy Re: samochód 23.02.06, 10:23 dzieki za rady. Juz jestem po wyjeżdzie. Zachwycona Portugalia i zniesmaczona oszuctami w biurze wynajmu samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciosy Re: samochód 23.03.06, 22:07 Pomyliłąm się. Wypożyczalnia nazywała się sixt rent a car. Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: samochód 24.03.06, 10:07 Oj, zniesmaczona. A przeciez powyzej radzili Avis, to po co Sixt bralas? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś