Dodaj do ulubionych

objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.07, 13:54
Witam;

Trochę poszukałem na forum ale nie znalazłem do końca odpowiedzi na moje
pytanie - czy mozecie mi polecić sprawdzone przez Was miejsca noclegowe
(chodzi mi głownie o kwatery prywatne ewentualnie kempingi) wzdłuż wybrzeża
hiszpańskiego i na południu portugali byłbym bardzo wdzięczny. I ewentualnie
jakich cen się można spodziewać?
dzieki za info
Obserwuj wątek
    • kris4444 Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery 16.05.07, 22:27
      pisz zygfryd44@wp.pl mam troche ofert cos znajdziemy:)
      • Gość: BarceLona kwatery w Bcn IP: *.pool85-50-207.dynamic.orange.es 17.05.07, 21:40
        Oferujemy noclegi w apartamencie w centrum Barcelony!!!
        Super-nowoczesny z wszelkimi wygodami. Swietna lokalizacja i dojazd do
        wszystkich mozliwych atrakcji w miescie!
        Apartament znajduje sie w sasiedztwie "Magicznych Fontann" na Plaza Espanya.
        Oferujemy: dwa pokoje z dwuosobowymi lozkami i jeden, najwiekszy pokoj z wlasnym
        tarasem (widok na gory!) ktory moze pomiescic do 4 osob.
        2 tarasy, salon, 2 lazienki, kuchnia - do dyspozycji wszystkich.
        W kazdym pokoju jest klimatyzacja.
        Zapewniamy reczniki i posciel, no i oczywiscie mila atmosfere :)
        Cena wynosi zaledwie 30E/noc/osobe !!
        Istnieje mozliwosc przeslania zdjec i udzielenia wiekszej ilosci informacji na
        temat pokoji, miasta no i miejsc, ktore warto zobaczyc (a jest ich wiele!)
        Pytania prosze kierowac pod adresem: rooms.bcn@gmail.com

Do zobaczenia wkrotce! :)
    • Gość: jerro Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 12:30
      Witam - ktoś ma jeszcze jakieś propozycje i przemyslenia w tej kwestii.
      proszę o info - jkpost@o2.pl
      dzieki
      • justus100 Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery 23.05.07, 09:19
        Hej,
        ja właśnie też wybieram się w taką podróż i byłabym wdzieczna za jakieś
        namiary. Kiedy sie wbierasz?
        Pozdrawiam
        Justyna
        • Gość: BASIK Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery IP: 217.5.201.* 24.05.07, 14:05
          Cześć,
          w zeszłym roku robiłam objazdówkę po Portugalii. Po przyjechaniu do jakiejś
          miejscowości wystarczy porozglądać się trochę i po szyldach znajdzie się pokoje
          prywatne - w 90% miejsc nie ma problemu ze znalezieniem bardzo miłych pokoików
          z łazienką (2 osobowych) za 20-25 eur za noc. W razie problemów polecam wizyte
          w informacji turystycznej - zazwyczaj potrafią coś polecic. Nigdy nie
          szukaliśmy dłużej niż 1 godzinę i zawsze było czyściutko i b.miło. O Hiszpanii
          mogę napisać za miesiąc bo właśnie wyruszam do Andaluzji:-)
          • Gość: jerro Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery IP: *.chello.pl 25.05.07, 23:46
            Witaj
            dzięki za odpis - zawsze jak jadę to jadę w ciemno i fakt z reguły nie ma
            problemów z miejscami noclegowymi ale tym razem chce się zabezpieczyć dodatkowo
            bo jadę z małym szkrabem więc jakbyś miała (pamiętała) jakies konkretne namiary
            w Portugalii (o ile byłaś na południu w rejonie Algavre) to będę wdzięczny za
            ich podanie a super wdzięczny będę jak zanotujesz sobie ( zjakimś namiarem
            telefonicznym) miejsca gdzie będziesz nocować w Andaluzji :))) bo widzę że
            preferujesz taki sam sposób turystyki jak ja - BRAWO!!!! Tylko że ja wolę jazdy
            we wrześniu - pozdrawiam i czekam na jakies info pod jkpost@o2.pl
            ps. a jaki jest do Ciebie namiar?
            • jorn Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery 29.06.07, 22:57
              Zależy, jaka cena jest dla ciebie atrakcyjna. Polecam (oprócz korzystania z porad zawartych w poprzednich postach) sprawdzać także Ibisy - zwłaszcza, jeśli będziesz dysponował samochodem i możesz nocować poza miastami (ceny w tej sieci są bardzo zróznicowane geograficznie). Np. 30 km na płd. od Porto nocowałem w Ibisie za 30€ za pokój dwuosobowy (maj 2007).
    • Gość: daraska Re: objazdówka Hiszpania/Portugalia - kwatery IP: *.Red-79-147-203.dynamicIP.rima-tde.net 16.01.09, 13:45
      hej... jesli szukacie taniego noclegu w Barcelonie:
      www.polskastrefa.eu/ogloszenia/noclegi_w_barcelonie_174845_6071.html
      Pozdrawiamy Darek i Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka