Gość: jola22222 IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.08.07, 23:33 Wybieram się tam z ORBISEM od 08 września. Czy ktoś tam był? Jakie wrażenia, opinie, sugestie... . Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amaciej Re: Hotel Atismar - Quarteira IP: *.e-wro.net.pl 12.08.07, 17:09 Byłam w tym w hotelu na początku czerwca br. Hotel całkiem przyjemny, nie dla wybrednych ,pokoiki ładne z dużymi balkonami, mieszkałam na V piętrze i pomimo tego na pełny widok na ocean nie można liczyć , były tylko prześwity między balkonami bo zasłaniał go budynek stojący bliżej. Do morza i pięknej promenady naprawdę jest niedaleko.Wyżywienie w hotelu wyśmienite i urozmaicone, nie zdarzyło się nigdy żeby czegoś zabrakło, a kiedy planowaliśmy dalsze wyprawy zawsze po wcześniejszym zamówieniu otrzymaliśmy pakiet lunch, no i wczesne budzenie.W pokojach jest klima ,choć w zasadzie nie była wcale potrzebna , chłodna bryza wiejąca od oceanu wystarczyła zupełnie jako świeży nawiew.Polecam ,też byłam z Orbisem. W razie kolejnych pytań służę pomocą, wspominam te wakacje z wielkim sentymentem:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: Hotel Atismar - Quarteira 12.08.07, 23:38 ja bylam w ubieglym roku tez w Quarteirze, wprawdzie w innym hotelu, ale jak masz jakies pytania odnosnie samej miejscowosci to pisz. Quarteira to dobra baza wypadowa;) Odpowiedz Link Zgłoś