Gość: gaga IP: *.chello.pl 04.03.08, 11:15 Czy ktoś był na tym objeździe? Czy codziennie nocuje się w innym hotelu? Jak wygląda zwiedzanie Sintry? A jak wasze ogólne wrażenia? Organizacja itp. Waham się między Triadą a Itaką - duża różnica w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madeleine Portugalia objazd z Itaką-Atlantycka slicznotka IP: *.dsl.mindspring.com 13.03.08, 23:02 Tez sie interesuje ta wycieczka, na lipiec. Rzucilam temat na turystyce zorganizowanej, ale nikt sie nie odzywa. Chyba Portugalia nie jest jest az tak popularna.... A co do ceny, to jak doliczysz wszystkie oplaty i obiadokolacje to roznica nie jest duza. Dla nas-3 osoby -Triada wyszla 8000zl, a Itaka 9000 zl. A program jest bez porownania lepszy w Itace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianco Re: Portugalia objazd z Itaką-Atlantycka sliczno IP: *.mynet.com.pl 31.05.08, 11:45 Byłem na objazdówce Atlantycka Ślicznotka z Itaką i wróciłem zadowolony. Piękny kraj, dużo kościołów i klasztorów - taką mają historię :) i tradycję. Lecz są i piękne krajobrazy, każdej części kraju inne, pałace zamki itp. Przewodniczka też sympatyczna i starająca się zainteresować. Teraz jednak jest w Brazylii (o ile wiem). Wiele zależy od przewodnika i współtowarzyszy, czy każą na siebie wiecznie czekać, czy się wiecznie gubią. To irytuje i potrafi rozbić nawet najlepszy plan zwiedzania. Pogodę na 90% masz zagwarantowaną. Reszta do zobaczenia na mojej stronie które powstaje po roku :) www.pasja.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś