Dodaj do ulubionych

Portret polskiego emigranta...

28.10.10, 08:58
Jeżdżący białym złomem i ciężko zapyerdalający wąsaty wyrobnik, który wpyerdala kiszone ogórki i śmierdzącą kapuchę.

"Jeśli kiedykolwiek miałeś kontakt z nimi tak jak ja, nie chciałbyś ich zatrudniać w jakimkolwiek biznesie. Ich przyzwyczajenia są ohydne a do tej pory spotkałem wielu Polaków, ale nie więcej niż dwóch można nazwać człowiekiem".

"W Blackpool można z łatwością powiedzieć gdzie są Polacy, ponieważ - bez wyolbrzymiania - możesz czuć ich zapach na mile".

Buahahahahahahahaaaaaaaaaa....

I jedź tu potem człowieku gdzieś na wakacje. Wszędzie nieudaczne wyjechańce zrobiły nam wstyd !

anglia.interia.pl/wiadomosci/news/kochamy-kiszone-ogorki-i-biale-samochody,1549991
Obserwuj wątek
    • ratpoles_tamer Głębsza analiza 28.10.10, 09:37
      "Los emigranta jest obowiązkowo absurdalny, bo i sam fakt emigrowania gdziekolwiek jest dość absurdalnym doświadczeniem. To naprawdę przypomina skok na główkę do lodowatej wody - zanim wypłyniesz na powierzchnię, jaja, za przeproszeniem, wyjdą ci przez uszy... "

"Notorycznie spotykam w Irlandii takich Polaków, przy których wstyd odezwać się po polsku, i dzięki którym Polska jest dla wielu miejscowych kompletnym pośmiewiskiem. "

polonia.wp.pl/title,Tam-nie-ma-polish-jokes-Polacy-depcza-sie-nawzajem,wid,12797155,wiadomosc.html
      • mlody774 Re: Głębsza analiza 28.10.10, 15:52
        Wiadomo Tamer ty nie wyjedziesz z Polski. Więc zwróć uwagę jak pokazują Amerykanów w TV w Polsce. Założę się ze są super ubrani i na pewno bogaci. Ale to są amerykańscy turyści lub biznesmeni, bo w samej Ameryce naprawdę są rożni ludzie. Znaczy są nawet ci co im się nie udało jednak nie maja ochoty wyjechać z tego kraju ja to robią Polacy, którym się nie udało obecnie w Polsce(bezrobotni na wioskach). Emigracja z czasów komunizmu w Polsce jest zupełnie czymś innym, bo wtedy wyjeżdżali wszyscy, którzy cenili się i w ten sposób protestowali przeciw ówczesnemu systemowi. Tak to prawda, ze zomowcy zostali w kraju, ale trzeba zrozumieć, ze mogło grozić im dużo z chwila ich rozpoznania na zachodzie. Za sama przynależność do PZPR czekało się dłużej 10lat na obywatelstwo i to przy dobrym sprawowaniu było członka.
      • stefanwsk.1 Re: Głębsza analiza 29.10.10, 19:42
        Jakiś chory człowieku jesteś. Tatuś ci ukradziony milion dał, żebyś popluł sobie zagranicą na zapierniczających od świtu do zmroku Polaków ? Po cholerę się po polsku uczyłeś mówić , żeby tych wąsatych śmierdzieli okradać ?
        Porozmawiaj z nimi ,ich życie to dramat, myślisz, że z głupoty wyemigrowali. Nie . Z głodu, z braku na czynsz. Wyspy potrzebują białych murzynów dla podbielenia populacji i ich przyjęły, dają im ciepły kąt do spania, jedzenie ,trochę godności i chwała za to Angolom i Królowej.
        • a74-7 Re: Głębsza analiza 29.10.10, 20:20
          z podbieleniem populacji brytyjskiej - nie trafiles
          Tego polak nie potrafi :-D

• stefanwsk.1 Re: Głębsza analiza 31.10.10, 20:21
            Por que no amigo ? Podremos, podremos :).
            Felicidades !
            • a74-7 Re: Głębsza analiza 31.10.10, 20:52
              pardon ?
    • ratpole Re: Portret polskiego emigranta... 28.10.10, 17:53
      ratpoles_tamer napisał:

> I jedź tu potem człowieku gdzieś na wakacje. Wszędzie nieudaczne wyjechańce zrobiły nam wstyd !

Wstydzicie sie, Krawczyk, bycia bulwiakiem?
      Koorva, jak ja wam sie nie dziwie buhahahahaha
    • a74-7 Re: Portret polskiego emigranta... 28.10.10, 20:28
      a smrod tych, ktorych sprowadzac chcesz z za wschodniej granicy niebedzie ci przeszkadzal ?Wiadomo ze im dalej na wschod -... coraz gorzej z cywilizacja hehehe
      No patrz ,Rodak ci smierdzi :-D :-D
      • a74-7 Re: Portret polskiego emigranta... 28.10.10, 20:29
        to bylo do Krawczyka , tzn bulwiaka ;-)
        • ratpoles_tamer Re: Portret polskiego emigranta... 29.10.10, 12:42
          a74-7 napisał:

> to bylo do Krawczyka , tzn bulwiaka ;-)

He,he
          Ty nawet nie wiesz kto to jest Keller
          Zbyt młodaś.
          • a74-7 Re: Portret polskiego emigranta... 29.10.10, 16:51
            Czytalo sie cus kiedys na ten temat :-)
            Co wiem ,a czego nie wiem - pozostanie moja slodka tajemnica ,hehehe
            • mlody774 Re: Portret polskiego emigranta... 29.10.10, 18:15
              Ty się moja śliczna, nie wygłupiaj. Widzisz, ze się tu wszyscy nudzimy, wiec pisz co wiesz, nie pomijając żadnych "soczystych" kawałków.

PS To było poważnie.
              • a74-7 Re: Portret polskiego emigranta... 29.10.10, 20:22
                ja, jako kobieta nie bede sie brala na reke z polskim menszczyznom
                :-DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka