Gość: mapo999 IP: *.dyn.optonline.net 05.08.07, 20:55 Dzieki za podpowiedzi moze jakies ciekawe linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx132 Nie spodziewaj sie TUTAJ normalnych odpowiedzi! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.08.07, 21:11 Tutaj panuje jakas zarazliwa choroba,ktorej typowym objawem jest poniewieranie innych ludzi i ogolna wulgarnosc. Nie odpowiadaj wiec na zlosliwe i obrazliwe odpowiedzi. Nie dasz im wtedy satysfakcji. Sama nie wiem nic na Twoje pytanie. Pozdrawiam, :) Odpowiedz Link Zgłoś
zpustynii Re: Nie spodziewaj sie TUTAJ normalnych odpowiedz 05.08.07, 22:22 To wcale nieprawda, jak ktos madrze rzeczowo pyta to dostaje taka odpowiedz.A jak ktos,.... na wlasnie. Wystarczy napisac na google, co cie interesuje i samo wyskoczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dradam2 Re: emigracja cieple kraje 05.08.07, 22:59 kiedys proponowano mi osiedlenie sie na Saipan : www.saipan.com/index.php Ale jak sie ma malzonka dowiedziala, ze sa tam tajfuny to oswiadczyla : "mowy nie ma, ani mi sie sni tolerowac konkurencje !" . Placili niezle. Miss Saipan byla rowniez mistrzynia w kick-boxing. Pozdrawiam dradam 1/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapo999 Re: emigracja cieple kraje IP: *.dyn.optonline.net 05.08.07, 23:16 dradam2 dzienki serdeczne ciekawy temat moze wiesz cos wiecej,podoba mi sie daleko tesciowa nie bedzie wpadac za czesto ,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapo999 Re: emigracja cieple kraje IP: *.dyn.optonline.net 05.08.07, 23:03 chodzi mi o opinie kogos kto tam mieszka lub mieszkal ,na google zawsze mozna wejsc ale to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
zpustynii Re: emigracja cieple kraje 06.08.07, 03:53 Ten saipan to wyspa na Filipinach. Tam chcesz jechac? Ta nacja troche mi sie wydaje oblesna. W kazdym razie to oni wala do Ameryki a nie na odwrot, Jak myslisz dlaczego nie chca mieszkac w raju???? Odpowiedz Link Zgłoś
dradam2 gdzie lezy Saipan 06.08.07, 17:40 gratuluje precyzji ( i znajomosci geografii). Saipan nalezy do wysp marianskich, en.wikipedia.org/wiki/Saipan na zachodnim Pacyfiku. Philipiny naleza do South East Asia : en.wikipedia.org/wiki/Philippines#Geography Pozdrawiam dradam1/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Saipan bardzo cieply ...raj IP: *.dsl.bell.ca 28.08.07, 18:05 It is also home to Saipan's red-light district and contained 1500 prostitutes during a 2006 estimate. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Australia? 13.08.07, 04:50 Zajrzyj na odnosnik do watku Australia-uzyteczne linki Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><((((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś