agra_edziecko Re: MENU Faza 1 dzien 1 08.07.04, 15:35 To moje Menu z wczoraj. Sniadanie ok 8.30 jajecznica z 2 jajek+1 pomidor,2 pieczarki,pol malej cebulki+2 plasterki szynki(nie za duzo tego?) Przekaska: 2 trojkaciki serka KrowkaSmieszka light Obiad:Leczo z cukini,papryki,poidorow,cebuli i kilku plastrow wedliny(czy sa jakies ograniczenia jaka wedline mozna jesc???plus mam watpliwosci do smaku uzylam 1,5 kostki rosolowej,ale tam w przepisach z fazy 1 sa jakies kuleczki rosolowe wiecmoze mozna?) Kolacja:serek wiejski light z 2 rzodkiewkami i kawalkiem ogorka Przekaska:orzeczy nerkowca ok 20 i garstka slonecznika. Przyznaje sie,u znajomej zgrzeszylam 2 grzaneczkami z chleba,ale oparlam sie kawce na zino z lodami waniliowymi,aaa... No to sie wyspowiadalam,nie bijcie. Odpowiedz Link
agra_edziecko Re: MENU Faza 1 dzien 2 09.07.04, 14:35 Sniadanie: jajecznica z pieczarkami,cebulka,wedlina,papryka Przekaska:orzechy nerkowca ok 20 szt i garstka slonecznika Obiad:leczo jak poprzednio Przekaska:Mozarella(niestety nie light) 50dkg plus pol pomidora(polane oliwa z oliwek i posolone) plus odrobina lososia wedzonego . Kolacja salatka z pomidora,ogorka,pekinskiej,cebulki i fety light czyli grecka:- ) chyba. Mnie trudno szacowac koszty bo warzywa maz przynosi mi ze swojego sklepu i nie wiem dokladnie co ile kosztuje.Wiem,ze na zakupy serkowo-rybne-orzechowe w Realu wydalam prawie 50 zl,jeszcze mam tego na pare dni plus wlasnie warzywka,wedlina,kurczak juz ze sklepu. Odpowiedz Link
agra_edziecko Re: MENU Faza 1 dzien 3 10.07.04, 14:44 Sniadanko:Jajecznica jak w dniu 2 Obiad:leczo jak w dniu 1 i 2(ale przepyszne bylo)) Przekaska:nerkowce i slonecznik Kolacja:dorzucilam pomidora,ogorka i pare lisci pekinskiej do koncowki wczorajszej salatki i PYYCHA. Qrze jakos malo dzis zjadlam,jakbym byla na diecie.Psychicznie dobrze sie czuje,choc przeszlam dwudniowe przeziebienie,ale efektow narazie nie widze,a wagi nie mam... Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU - dzień 4 - faza 1 08.07.04, 21:37 Dzisiaj było: śniadanie: twaróg - część z rzodkiewką i szczypiorkiem a część z kakaem gorzkim, 1 trójkąt serka topionego light, herbata z mlekiem, przekąska: kalarepa, cukierek bez cukru, obiad: pozostałości ze wczoraj, czyli potrawka z kurczaka oraz do tego micha sałaty z pomidorem, papryką, cebulą i oliwkami, 1 łyżeczka masła orzechowego, kolacja: pomidor, plaster twarogu, sera zółtego light i szynki z kurczaka. Ufff..to by było na tyle )) Dużo tego... Pozdr. Odpowiedz Link
mellie1 Re: MENU 09.07.04, 11:20 dzisiejsze menu na podreperowanie sypiącego się zdrowia: śniadanie: trzy ósemki pomidora i 4 kulki mozarelli takiej sałatkowej, kulki wielkości czereśni dla wyjaśnienia. lunch: sałata, krewetki, sos vinegret dalej: nie mam pojęcia, bo dziś wyjeżdzam. ale napewno zgodnie z zasadami Odpowiedz Link
dsb dzień jedenasty - faza 1 09.07.04, 11:45 śniadanie: jajecznica z pieczarkami i pomidor przekąska: dwa plasterki polędwicy i jeden trójkącik Krówki Śmieszki Light lunch: sałatka z fetą obiad: pstrąg pieczony w folii i pomidor Odpowiedz Link
dishka Re: dzień jedenasty - faza 1 09.07.04, 11:55 A co myślicie o wspisywaniu szacunkowych kosztów dziennych w zł? Pojęcia nie mam jak kosztowo wychodzi taki "styl życia". Odpowiedz Link
dsb Re: dzień jedenasty - faza 1 09.07.04, 11:57 Jestem jak najbardziej za Jeśli tylko uda mi się to mniej więcej wyliczyć, to będę wpisywać Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU 09.07.04, 23:11 Hej dziś był mały grzeszek w postaci kawałeczka bułki...buuu, ale w porę się opanowałam i na tym pozostało ))) A poza tym: śniadanie: twaróg wiejski light, 1 łyżeczka masła orzechowego, Przegryzka: 1 trójkąt sera topionego light, plaster szynki, Obiad: fasolka szparagowa,cukierek bez cukru Kolacja: łosoś z grilla, miska sałaty zielonej z pomidorem, papryką i plasterkiem sera fety light. Pozdr. Odpowiedz Link
jamkaania dzien pierwszy moze dzis sie uda 10.07.04, 09:27 hej wszystkim. tak prawde mowiea mialam zaczac od poniedzialku ale jakos dzis zaczynam.sama nie wiem jakie menu na dzis ale cos sie wymysli.pozdrawiam Odpowiedz Link
misiatorka25 Re: dzien pierwszy moze dzis sie uda 10.07.04, 09:42 Na pewno sie uda! Witamy w naszym gronie. Nie martw sie o jadlospis-wystarczy zerknac na nasze przepisy. Jaetem pewna,ze wsrod tylu pysznosci znajdziesz cos dla siebie. Zycze wytrwalosci i efektow. Pozdrawiam. Ps. zdawaj relacje-im wiecej nas tym motywacja rosnie! Odpowiedz Link
dishka Re: dzien pierwszy moze dzis sie uda 10.07.04, 11:21 Wisz co, skoro ty dziś startujesz, to ja tez nie czekam do poniedizalku, tylko ruszam z kopyta! Na początek-omlecik z warzywkami! Odpowiedz Link
dishka Re: MENU 10.07.04, 11:24 A co z zupami????? W książce nie znalazłam tego wątku, choć w I fazie ani słowa o zupach? Odpowiedz Link
dsb dwunasty dzień - faza 1 10.07.04, 13:27 śniadanie: jajecznica z pomidorem przekąska: serek wiejski lekki z ogórkiem i rzodkiewką lunch: sałatka z fetą obiad: kalafior zapiekany pod sosem pomidorowym z imbirem, posypany startym żółtym serem przekąska wieczorna: migdały, pół kostki chudego twarogu Odpowiedz Link
madv Re: dwunasty dzień - faza 1 15.09.04, 09:53 dsb napisała: > obiad: kalafior zapiekany pod sosem pomidorowym z imbirem, posypany startym > żółtym serem DSB czy moglabys podac przepis na tego kalafiorka, a w szczegolnosci na ten sos pomidorowy? Bylabym wdzieczna, pozdrowionka Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU - dzień 6 - faza 1 11.07.04, 00:32 Hej Dziewczyny! Ja dziś tylko na chwileczkę, bo padam z nóg)) śniadanie standardowe: twaróg wiejski i odrobina ricotty,posypane płatkami migdałowymi, 1 łyżeczka masła orzechowego, herbata z mlekiem, przegryzka: kalarepa, cukierek bez cukru, kawa bezkofeinowa z mlekiem, obiad: pierś kurczaka, 2 plastry polędwicy, szaszłyk z cukinii, papryki i cebuli, pomidor, kolacja: 1 trójkąt sera topionego light, 1 gryz bagietki ( ), 3 gryzy kiełbasy z grilla )) Pozdr. Odpowiedz Link
kjkk Wystartowałam wczoraj - dzień 1. faza 1. 11.07.04, 10:41 Zdobyłam w piatek książkę i wystartowałam wczoraj, postanowiłam dla odmiany nie czekać do poniedziałku Oto moje menu z wczoraj: woda mineralna przez cały dzień Sniadanie: jajecznica z pomidorem, herbata bez cukru Przekaska: serek light z piątnicy, wiejski, z połówką pomodora Obiad: no niestety, wielkie żarcie na grillu u znajomych, ale po cichu mam nadzieje, że dozwolone: szaszłyki z wieprzowiny chudej, cebula z grilla i duuużo cukini + troche sałatki z kapusty pekińskiej z papryką, bo kukurydze powybierałam wieczorem: herbata bez cukru. Głodna nie byłam, nastomiast coś mi się dzieje , tzn mam stan podgorączkowy, wczoraj ból głowy + nieswoje samopoczucie, ale to chyba raczej nie ma zwiazku z dieta!!!?! Odpowiedz Link
fuksteriusz Re: Wystartowałam wczoraj - dzień 1. faza 1. 11.07.04, 11:18 witam ja zaczełam w piatek i trzymam sie jem nieduzo ale pije duzo wody mineralnej(ile można jej wypijac dziennie).moje menu nie jest bardzo skomplikowane bo trudno mi zdobyc produkty ale w poniedziałek poszukam po sklepach czegos ciekawego. do tej pory jadłam jajka piers z kuraka i serki białe light ze szczypiorkiem ale radze sobie . to pierwsza dieta której sie trzymam oby sie udało.pozdrawiam Odpowiedz Link
agra_edziecko Goraczka a dieta... 11.07.04, 11:20 > Zdobyłam w piatek książkę i wystartowałam wczoraj, postanowiłam dla odmiany nie > > czekać do poniedziałku Gratulacje dobry pomysl. > > Głodna nie byłam, nastomiast coś mi się dzieje , tzn mam stan podgorączkowy, > wczoraj ból głowy + nieswoje samopoczucie, ale to chyba raczej nie ma > zwiazku z dieta!!!?! Wiesz co,zaczynam sie zastanawiac czy jednak nie ma to cos wspolnego z dieta.Ja zaczelam diete w srode i w srode wieczorem rozebralo mnie przeziebienie.No bolalo mnie gardlo od 3 dni,ale raczej myslalam,ze idzie ku pelszemu a to jak mnie nie wezmie.Ale ja silna baba jestem,przelezalam w czwartek dopoludnia,popoludniu juz sie krecilam po domku a w piatek wstalam.Za to mam teraz dwoch chorych chlopow w domu,ajajajajaj............. Odpowiedz Link
kjkk Re: Goraczka a dieta... 11.07.04, 11:33 Jeśli bolało Cię wczesniej gardzioło i na dodatek dziecka i męże Ci się teraz pochorowały :\ to chyba jednak wskazuje na brak związku z dietą, nie?... hmm... Odpowiedz Link
agra_edziecko Re: Goraczka a dieta... 11.07.04, 21:42 kjkk napisała: > Jeśli bolało Cię wczesniej gardzioło i na dodatek dziecka i męże Ci się teraz > pochorowały :\ to chyba jednak wskazuje na brak związku z dietą, nie?... hmm... Ech,no do absolwentki AM mowisz,spoko,nie chodzilo mi o sama chorobe,ale o przebieg u mnie-po prostu we wtorek a nawet w srode rano nic nie wskazywalo na to,ze wezmie mnie goraczka.Oczywiscie to nie jest jednoznaczne,ale tylko sie zastanawiam... Odpowiedz Link
dsb trzynasty dzień - faza 1 11.07.04, 20:36 śniadanie: jajecznica z pomidorem przekąska: serek wiejski light ze szczypiorkiem + sok pomidorowy lunch: trzy plasterki chudej szynki i dwa trójkąciki KŚ light obiad: łosoś pieczony w folii Odpowiedz Link
emiczek Re: trzynasty dzień - faza 1 04.09.04, 16:32 dsb czy w tej diecie je sie codziennie to samo bo takie odnosze wrazenie... nie zaczelam jeszcze czytac ksiazki na razie przekopuje forum i od poniedzialku zaczynam dietke Odpowiedz Link
tricia22 Re: MENU - Mniamuśna zupka bułgarska 11.07.04, 22:39 Witajcie!Zaglądam tu codziennie jednak mało sie udzielam,zazwyczaj pytam i czytam.Wczoraj był 10 dzień dietki i zawaliłam.Skusiłam sie na chlebek razowy z masłem i serem zółtym.Od dzisiaj znowu jestem na dietce i ... chciałabym polecic zupke bułgarska z kluseczkami serowymi.Na forum był podany jest przepis.Dzisiaj ja zrobiłam jest pyszna.Smakuje mojemu chłopakowi a on z reguły nie jada zupek. Mam pytanko do kogos kto robił juz tą zupkę. Czy te kluseczki wyszły Wam "zwięzłe,sklejone".Mi nie udało sie zrobić klusek bo ser roztopił sie w zupce.Może powinnam użyc innego sera.Uzyłam Prymusa Light.Jak maja wyglądac te kluski? Odpowiedz Link
kjkk dzień 2. faza 1. 12.07.04, 08:49 oto co wczoraj pozarłam: śniadanie: jajecznica z dwóch jajek z pomidorem herbata z mała ilościa słodzika przekąska: serek wiejski piatnica light z połówką pomidora obiad: chuda wieprzowinka z patelnii w przyprawach + sałata: lodowa z pomodorem i vinegret wieczorem jeszcze 2 x herbata i dokończyłam sałatke z obiadu, ale to były jakieś 2 łyżki. Odpowiedz Link
o_l_a 1/F1 12.07.04, 10:47 Jak zaczynac to zaczynać... przedtem ni episałam co jem i może dlatego zawaliłam więc teraz będe już pisać i obiecuje nie zjeść nic poza tym śniadanie 4 zawijaski (ser Hochland Light, rzodkiewki, sałata) przekąska orzechy nerkowca lunch sałatka (tuńczyk, ogórek, groszek zielony, sałata, sos vinegret) obiad schab z rusztu kalafior podwieczorek ??? jak będę głodna to może serek z pomidorem? Odpowiedz Link
dsb czternasty dzień - faza 1 12.07.04, 17:24 śniadanie: jajecznica na boczku ze szczypiorkiem, sok pomidorowy obiad: piersi z kurczaka, pomidor ze szczypiorkiem przekąska: rolmopsy, ogórek kiszony Odpowiedz Link
jamkaania Re: czternasty dzień - faza 1 12.07.04, 18:24 gratulacje chociaz tobie sie udalo.pochwal sie ile ci ubylo kilogramow jak sie zwazysz.caluski Odpowiedz Link
jamkaania moj 3 dzien 12.07.04, 18:27 tak wiec w pierwszym dniu nic nie jadlam bo mnie zatkalo i nie moglam nic przelknac. drugi jakos przelecial na 2 jajkach i salacie z pomidorkow ogorkow koperku zodkiewki i pietruszki.a dzis jakos mi nie wyszlo i zjadlam 2 jajka i grejfruta polowe a teraz garsc czeresni.moze to nie dla mnie dietka ale trzymam kciuki za wszystkie z was.ja nie moge sie obejsc bez owocow.wiec to tak wyglada.pozdrwiam Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU - dzień 8 - faza 1 12.07.04, 20:04 śniadanie: twaróg, odrobina ricotty, kakao gorzkie - 0.5 łyżeczki oraz 1 łyżeczka masła orzechowego, herbata z mlekiem, przekąska: 1 trójkąt serka topionego light, 5 orzechów pistacjowych, cukierek bez cukru, obiad: tuńczyk w sosie własnym z pomidorem, zieloną sałatą, ogórkiem, mały talerz zupy pomidorowej, kolacja: plaster polędwicy drobiowej, fasolka szparagowa. Niestety nie wiem, ile to wszystko kosztowało, bo albo zakupy robi moja mama, albo kupuję wszystko naraz i trudno mi jest to wyliczyć(( Pozdr. Odpowiedz Link
mellie1 Re: MENU 13.07.04, 08:13 dzień 1 fazy pierwszej powtarzanej drugi raz za grzechy... sniadanie: jajko gotowane + dwa plastry pomidora lunch: serek wiejski, szklanaka soku pomidorowego co do obiadu jeszcze nie wiem, na coś wymyślę mimo małych grzeszków z weekendu bilans pierwszej 1 fazy : w zależności od pory dnia -2,5 do-3. ubrania za to luźniejsze niz by o tym świadczył nieduży spadek wagi. życzę powodzenia i wytrwania wszystkim (również sobie) Odpowiedz Link
kjkk dzień 3. faza 1. 13.07.04, 15:20 oj, chyba ? [za] duzo zjadłam... śniadanie: jajko na twardo + 1/2 pomidora + herbata ze słodzikiem przekąska: serek light z piatnicy wiejski z 1/2 pomidora przekąska: jajko na twardo lunch: mozarella [1/2 kulki wiekszej] + pomidor + troche oliwy z oliwek obiad: ryba [dorsz?] filety z patelni + odrobina białej kapusty z octem winnym [blee, cos mi nie wyszło] przekąska: 3 plasterki wędliny z indyka + herbata ze słodzikiem Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU 13.07.04, 22:41 Hej oto moje dzisiejsze menu: śniadanie jak zwykle: twaróg, odrobina ricotty, 1 łyżeczka masła orzechowego, herbata z mlekiem, przekąska: 1 trójkąt serka topionego light, cukierek bez cukru, 10 orzechów pistacjowych, obiad: leczo z cukinii, papryki, pomidora, plaster polędwicy, kolacja: kapusta z cebulą podsmażona na łyżeczce margaryny Benecol, deser z twarogu homogenizowanego 0% z jajkiem i sokiem z cytryny, posypane kakaem gorzkim. A na deser 2 godziny zajęć ze stepu )) Pozdr. Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU 14.07.04, 20:32 Hej Dsb! Pisałam już wcześniej o tym maśle, także wkleję Ci z innego wątku ): Ja go nie kupiłam w Polsce, ja go znalazłam u siebie w szafie przez przypadek (pamiętam że kupiłam je kiedyś w Niemczech). Firmy Fullhorn, czy cos takiego ( Ale wiem, że są masła orzechowe firmy Bio-futuro, one też są bez dodatków - same orzechy. Mozna je dostać np. w sklepach ze zdrową żywnością we Wrocławiu oraz w sklepie internetowym ( nie przetestowanym przeze mnie ) www.naturo.pl Pozdr. Odpowiedz Link
dsb Re: MENU 14.07.04, 20:47 Rzeczywiście Jak teraz przeczytałam, to sobie przypomniałam, że pisałaś o tym. No cóż, skleroza nie boli, hihi )) Ja znalazłam masło orzechowe firmy Graal (Dorota o nim pisała). Jest bez cukru. Czasem zjem sobie łyżeczkę Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU 14.07.04, 20:57 Ja też oglądałam to masło, ale się go trochę obawiam, bo w składzie ma - nie pamiętam dokładnie nazwy - jakąś maltecośtam )) Myślałam, że to jakiś rodzaj cukru, dlatego go nie kupiłam Pozdr. Odpowiedz Link
dsb Re: MENU 14.07.04, 21:08 No tak Skład ma trochę podejrzany: orzechy ziemne, dekstroza, destylowane monoglycerydy, olej roślinny utwardzany i sól... Ale mam nadzieję, że jedna łyżeczka od czasu do czasu nie zaszkodzi )) Odpowiedz Link
dsb Re: MENU 13.07.04, 22:51 Wczoraj miałam strasznie zabiegany dzień. Tak wyglądał mój pierwszy dzień fazy 2: śniadanie: płatki owsiane na mleku, troszkę suszonych morel i orzechów włoskich do tego obiad: pstrąg pieczony w folii przekąska: ok. 150g czereśni kolacja: reszta rolmopsów (2 sztuki), 2 ogórki kiszone Chyba jem za mało warzyw... Odpowiedz Link
o_l_a 3/F1 14.07.04, 10:04 Obiecywałam, obiecywałam i wczoraj nie napisałam w końcu... (zarobiona byłam) ale nie zgrzeszyłam (no może trochę więcej orzechów niż można, ale orzechy sa dobre dla pracy mózgu i wczoraj były mi bardzo potrzebne) Dziś saniadanko - serek wiejski + rzodkiewka + 1/2 pomidora przekąska - zawijaski z szynką obiad - "sialamacha" pomidorowo-kalafiorowa ze schabem z rusztu kolacja - makrela w pomidorkach z sałatką jakąś (jeszcze nie wymyśliłam) na czarną godzinę mam orzeszki i cukierki Orbit bez cukru Odpowiedz Link
kjkk dzień 4. f1. 14.07.04, 10:08 oj, cały czas nie wiem, czy nie jem za duzo Śniadanie: 3 plasterki wędliny z indyka, 1 plasterek krówki smieszki light, pół jajka, pół pomidora + herbata ze słodzikiem przekąska: serek z piatnicy light + pół pomodora przekąska: 1 "laska" selera naciowego [bee, jednak nie lubie ;P ] + pół jajka obiad: pierś kurza gotowana + sałatka z sałaty lodowej, pomidora i ogórka deser [zjedzony o zgrozo po 21 ] : ok. 200 gr serka turek Figura + łyżeczka gorzkiego kakao + pół łyżeczki słodzika + herbata ze słodzikem Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU - dzień 10 - faza 1 14.07.04, 20:44 ś: twaróg, odrobina serka ricotta, cynamon, płatki migdałowe, herbata z mlekiem, p: 10 orzeszków pistacjowych, 1 łyżeczka masła orzechowego, o: leczo, kawałek piersi kurczaka z pieczarkami, cebulą smażoną, plaster sera żółtego light, pomidor, k: fasolka szparagowa, trochę kapusty smażonej, cukierek bez cukru (2 szt) ćwiczenia: 1 godzina stepu, pół godziny ćwiczeń siłowych. Pozdr. Odpowiedz Link
bebejot Re: do lola 80 14.07.04, 23:54 Zaczęłyśmy DSB w tym samym czasie! Jak się czujesz? Pozdrawiam Beciek Odpowiedz Link
kjkk dzień 5. f1. 15.07.04, 08:04 Sniadanie: 3 plasterki wędliny z indyka+ troche ogórka + plasterek krówki light + pół pomidora przekaska: serek piatnica wiejski light z połówka pomidora i ogórkiem przekaska: pól kulki mozareli z pomidorem obiad: leczo z cukini, cebuli, papryki, pomidora z wbitym jajkiem Odpowiedz Link
lola80 Re: do lola 80 15.07.04, 10:46 Hej! O moim samopoczuciu dokładniej napisałam w wątku pt. "Nasze sprawozdania". Ale ogólnie teraz nie jest źle, czuję się coraz lepiej, nie jestem juz taka słaba, ale dzisiaj rano się załamałam, bo stanęłam na wadze, a ona pokazała o kilo więcej niż wczoraj....nie wiem co o tym myśleć!!! Boże ale jestem zła )) Pozdr. Odpowiedz Link
fitasia Re: MENU 15.07.04, 10:42 Hihi jestem tu nowa chociaż to mój trzeci dzień dietki.. Moje dzisiejsze menu: śniadanko: jajeczniczka na oliwie z oliwek ze szczypiorkiem, pomidorkiem i pieczarkami, przyprawiona oregano.. lunch: serek wiejski light ze szczypiorkiem, ogórkiem i rzodkiewkami przegryzki: 30 orzeszków pistacjowych i 2 plasterki polędwicy obiad: tuńczyk z ogórkiem i szklanka soku pomidorowego Pozdrawiam cieplutko wszystkie Plażowiczki).. Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU - dzień 11 - faza 1 15.07.04, 22:42 Hej oto mój dzisiejszy jadłospis: ś: twaróg light z Piątnicy, cynamon, p: 15 orzeszków pistacjowych, cukierek bez cukru, pół kalarepy o: cielęcina pieczona, pomidor, k: jajko na twardo, pół pomidora, kawałek ogórka, 2 plastry szynki z kurczaka, 1 łyżeczka majonezu light. Godzina ćwiczeń na brzuch, uda i pośladki Pozdr. Odpowiedz Link
kjkk dzień 6. f.1. 16.07.04, 11:21 tak czytam Wasze Menu i mam wrażenie, że jem więcej niz Wy śniadanie: pół jajka, 3 plasterki szynki z indyka, plasterek krówki light, pół pomidora przekąska: pół jajka + trójkącik krówki śm. light lunch : duuuża sałatka z sałaty lodowej, pomidora, ogórka, tuńczyka i jajka obiad: brokół świezy gotowany z odrobina serga figura rozrobionego z czosnkiem deser: ok 200 gr serka turek figura z łyżeczką gorzkiego kakao, słodzikiem i olejkiem Odpowiedz Link
mulke3 Re: dzień 6. f.1. 17.07.04, 01:56 dziewczyny!no to jak jest z ta kawa???dlaczego nie mozna pic z kofeina?czy to wplywa na diete?dzieki Odpowiedz Link
kjkk dzień 7. f.1 17.07.04, 15:16 śniadanie: jajecznica z 2 jajek z 2 plasterkami wędliny z indyka i pomidorem przekąska:"zawijasek" czyli plasterek serka light z kawałkiem papryki w liściu sałaty obiad: filet z kurczaka w ziolach z patelni + duużo fasolki szparagowej gotowanej przekąska: "zawijasek" j.w. Odpowiedz Link
kjkk dzień 8. f.1. 18.07.04, 11:19 śniadanie: 2 jajka na miękko + "zawijasek" przekąska: serek wiejski piątnica light z pomidorem obiad: kalafior gotowany + odrobina salatki z salaty pomidora i ogorka z sosem vin. kolacja: duuża sałatka grecka Odpowiedz Link
lola80 Re: MENU 18.07.04, 12:42 Oto moje wczorajsze menu: S; serek twaróg, 1 łyżeczka masła orzechowego, herbata z mlekiem, o: kawałek piersi kurczaka, warzywa z grilla, no i bagieeetkaaa!!! k: trochę paluszków (boże ale jestem zła na siebie ) Mam nadzieję że dziś bedzie lepiej!!! Musi byc lepiej!!! Pozdr. Odpowiedz Link
kjkk dzień 9. f.1. 19.07.04, 09:03 sniadanie: jako na miękko + pół pomidora + 3 plasterki polędwoicy z indyka przekąska: serek light z piątnicy + pomidor obiad: indyk w ziołach [kotlet z filetu] z patelni + sałatka [sałata, pomidor, ogórek, sos vin.] przekąska: 2 plasterki wędliny z indyka + 2 łyzki sałatki greckiej Odpowiedz Link