lodziunia 16.09.04, 14:24 Jak się czułyście już po rozpoczęciu diety? Kiedy pojawiały się jakieś pierwsze objawy, że TO działa? Dziś dla mnie II dzień. W głowie się troszkę kręci... No, ale postanowiłąm, że tym razem dam radę. Za rok ślub i muszę pięknie wyglądać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_siek Re: Pierwsze efekty DSB 16.09.04, 16:27 hej ja tez jestem drugiego dnia na poludniowych plazach czuje sie hmmm...normalnie, całkiem normalnie mam nadzieje, ze tak juz zostanie... tak mi tylko dziwnie sie zrobilo widzac slodka bulke w kuchni... zostawiona specjalnie dla mnie, bo nikt nie wie o SB, bo po co sie chwalic :] zeby znowu krzyczeli... dasz rade obie damy... moze nie mam slubu za rok, ale studniowke 29 stycznia... :] i tez by pasowalo nie wygladac najgorzej mozesz pisac co jesz? brakuje mi pomyslow na posilki... buziak ;* Odpowiedz Link
lil-ka Re: Pierwsze efekty DSB 16.09.04, 22:17 ooooo a_siek miło widziec znajomą duszyczke:] Efekty są naprawde widoczne, brzuszke mam już bardziej "kulturalny" a minął dopiero 4 dzien!! I juz dzisiaj nie ciągnie mnie tak do zakazanych produktów!!! Po prostu przyzwyczajenie a jedzonko nawet smakuje!!! Nie poddawaj sie, bo w pierwszych dniach u mnie było największe ryzyko,ze polegne, teraz już nie ma takiej opcji życzę wytrwałości!!! Odpowiedz Link