fugges1 24.11.04, 20:24 mozna jesc w 1 fazie rybe wedzona? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keruzamk Re: ryba wedzona? 24.11.04, 20:56 tak, wydaje mi sie ze nie ma zadnych ograniczen jezeli chodzi o rybe)) Odpowiedz Link
maghda81 Re: ryba wedzona? 25.11.04, 08:57 Ryby mozna jesc, wlasciwie to sa bardzo wskazane, ja nie jem miesa wiec rybe jem prawie codziennie i chudne)) Odpowiedz Link
wiorka_mrau Re: ryba wedzona? 25.11.04, 17:36 jakie ryby jecie jecie i jak je przyrządzacie? Ja nie mam w ogóle doświadczeń i pomysłów jeśli chodzi o rybska (nigdy ich nie robiłam , ale jak ktoś mnie nimi częstuje to mi smakują...) jak zrobić rybkę zgodną z sb??? Odpowiedz Link
blodymarry Re: ryba wedzona? 25.11.04, 20:07 Ja nie przepradam za takimi rybkami przygotowywanymi w foli, więc przeważnie kupuję wędzoną makrelę lub łososia albo robię sałatkę z tuńczyka w sobie własnym, dzielę ją na dwie porcje: - tuńczyk w sosie własnym - ogórki kiszone 2-3 szt krojone w dosyć drobną kostkę - jajko gotowane w kostke - 2 łyżki musztardy - pieprz, ewentualnie sól do smaku Jak dla mnie pychotka , nakładam ją sobie do połowy papryki ... ummm ... pychotka Odpowiedz Link