Dodaj do ulubionych

Danone uległam reklamie.

16.03.05, 13:41
Wiecie mam problemy z ten tego... wiec kupiłam własnie jogurt naturalny
DANONE Activia który niby pomaga regulowac prace jelit. Zawiera: 70ckal,
baiłko 4,5g tłuszcz 3,2g weglowodany 5,8 wapń 160mg no i ma niby jakies
szczepy probiotyczne.
Wiem ze to moze nie najlepszy produkt na 1 faze, ale chyba nie jest taki
najgorszy co?
Ania
Obserwuj wątek
    • basketek Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 13:46
      Akna, actimel poprawi ci samopoczucie (tak mowia reklamy), ale nie jestem
      pewna, czy pomoze na dolegliwosci. A moze tak migdaly, orzechy, suszone sliwki?
      to jest cos, co moze pomoc! Pozdrawiam,B
      • akna74 Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 13:49
        suszone sliwki odpadają;-( w 1 fazie. orzechy nie działają, migdały tez nie;-(.
        a czy zadziałał danone to nie wiem po dopiero wcinamwink
        ania
        • basketek Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 13:54
          Aniu,nie wiedzialam, ze jestes w I fazie. Poszukaj czegos na te problemy w
          herbapolu. Mam do ciebie kilka pytan - jestem teraz na kopenhaskiej (5 dzien,
          chcialabym wytrwac przepisowe 13 dni i z marszu przejsc na south beach. Obawiam
          sie jednak, czy to nie bedzie zbyt "drastyczne". W SB je sie naprawde sporo..
          Co o tym sadzisz i jak to bylo u Ciebie po przejsciu? Aha, zaznaczam, ze od
          pierwszego dnia diety jestem codziennie na silowni.. aby wzmocnic efekt
          chudniecia winkPozdrawiam,B
          • akna74 Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 14:00
            ja poczułam sie znacznie lepeij i psychicznie i fizycznie jak przeszłam na SB.
            Bo nagle mogłam jesc prawie wszystko i dosłownie celebrowałam to jedzenie!wink)
            Nie miałam ochoty katowac sie kopenhaską;-(
            Ania
          • marcelina1968 Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 17:07
            W Sb je się tyle na ile ma się ochotę a po kopenhaskiej ci się żoładek tak
            skurczy,mże nie ma obawy jojo. Ja sama przeszłam z kopenhaskiej na I fazę i
            chudnę, jak kiedyś podliczylam to co zjadam w ciągu dnia to miwyszło, że nie
            więcej niż 1000-1100 kal, więc bez obaw będzie dobrze
        • eska25 Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 16:54
          Na zaparcia polecam duuuuużo wody, może być też na czczo z cytryną ,sok z kioszonej kapusty(nie wiem jak z I fazą), blonnik w tabletkach ok 19 zl,(dr Agatston zalecal dodatkowe zazywanie naturalnego blonnika) a przede wszystkim ruch.Migdaly też powinny pomoc. W aptece dostepny jest tez colon C do picia przed śniadaniem i kolacja wspomaga perystaltykę jelit. Poza tym dużo warzyw i oliwy z oliwek, ona też powinna wspomoc przesuwanie pokarmu, a także dzięki niej witaminy lepiej się będą wchlaniać.Powinno pomóc. Rozpoczynając SB u mnei ten niemal ciągle obecny problem przestal istnieć.
    • ania1703.poczta.gazeta.pl Re: Danone uległam reklamie. 16.03.05, 13:46
      A zadziałało??????????????????? :o)
      • teresai33 Re: Danone uległam reklamie. 17.03.05, 10:47
        A ta Activia to slodzona cukrem, prawda? Jeżeli tak, to zdecydowanie odpada.
        Już lepiej zjeść normalny jogurt naturalny + ewentualnie otręby (w II fazie).
        • akna74 Re: Danone uległam reklamie. 17.03.05, 10:55
          powiem szczerze ze zjadłam ciutke i wywaliłam;-( bo jakis smak słodko kwasny;-(
          bleee
          I nadal jestem zatwardzielem;-(((((
    • wrokk Pytanie ! 17.03.05, 13:14
      Czy dobrze zrozumiałam - czyli można błonnik, herbatki typu normosan (błee...) albo figura?
      • lianeczka Re: Pytanie ! 17.03.05, 23:50
        Blonnik tak - chyba nawet zalecane. Natomiast wiem, ze duzo osob stosuje figure
        podczas diety bo pomaga im na zaparcia.
    • kasiorka26 Re: Danone uległam reklamie. 17.03.05, 17:03
      A na mnie działa herbata zielona z opuncją figową teekane. Jest pyszna, ale
      bardziej mi smakuje słodka, dlatego dosładzam słodzikiem.
      spróbuj może zadziałasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka