Dodaj do ulubionych

Zle sie czuje!!!!

06.04.05, 11:56
To juz 6 dzien diety co do samej diety to nie ma problemy trzymam sie jako
tako ale mam zapchany zoladek i to chyba powoduje moje przygnebiajace
samopoczucie co robic????? gdzie ta werwa?? gdzie jej szukac?
Obserwuj wątek
    • lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 12:03
      W sloneczku co swieci codziennie, w luzniejszych spodenkach w usmiechu innych
      ludzi smile
      A tak powaznie zoladek masz zapchany a czy wychodzi cos ta druga strona? Moze
      Twoja organizm nie wydala tak jak powinien? moze trzeba kupic sobie blonnik i
      wspomoc troche jelitka smile
      • dobe1 Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 12:13
        ja tez tak mialam
        i powiem szczerze ze blonnik nie zadzialal od razu
        chyba z tydzien czulam sie zapchana, wychodzilo druga strona ale ciezko i tyci
        tyci
        pomoglam sobie dwoma na raz herbatkami z senesem (kupilam regulavit, bo
        fiugura jest mocniejsza i byly by problemy w pracy wink)
        i dopieor jak sie odkorkowalam, to zaczelam brac blonnik i jest lepiej
        • asia_dt Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 21:43
          ja juz tak mam od jakiegos czasu. I w sumie nic jeszcze nie rozwiązało tego problemu. 2 razy w tygodniu max... a pozniej nie ma czym. Jesli biore figure (tylko to na mnie działa) to musze ją pic co dzinnie. Wtedy częsciej chodzę do wc ale bez figury nie ma mowy. Xenne to mogę brać jak cukierki bo i tak nie działa, ani słaba, ani ta mocniejsza. Próbowałm też fructolaxu. W smaku dobry... i na tym jego działanie się kończy. Pomóżcie co robić... jak słysze ze ktoś chodzi codziennie to mnie zazdrość zrzera!!! Moj problem z tyciem lezy właśnie w tym miejscu... Błonnika jeszcze nie próbowałam no i w sumie mao pije dziś tylko 2 szklanki wody... Eeeeeeeeeeeehhhh co zrobić?? Pomóżcie!!! sad
          • onatka Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 22:15
            jest jeszcze 1 sprawdzony przezemnie sposób,tani i skuteczny choć lekko
            obrzydliwy... codziennie jmały jogurcik naturalny z 5 łyżkami otrębów ( tak na
            full ). Ochydne nieprzeciętnie bo smakuje jak tektura lub świńskie żarcie ale
            po kilku dniach systematycznego jedzenia naprawdę super działa smile Niestety nie
            wiem jak otręby mają się do fazy I więc na razeie nie jjem tego przysmaku (
            bleeee)

Onatka
            • lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 12:41
              Niestety oreby nie maja sie do 1 fazy. Mozna je dopiero w 2
          • catherrine2 Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 11:22
            Hm, miałam podobny problem - po 3 dniach diety coś sie zablokowało
          • lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 12:44
            Sprobuj blonnika i pij wiecej wody. Ja wiem, ze to ohydne ale ja sie zmuszam.
            Nosze ze soba butelke 1,5l wody potwornie to ciezkie i niewygodne ale
            przynajmniej wiem ile wypijam a jakies 2 herbaty w ciagu dnia beda wiec 2l jest.
            U mnie nie jest zle ale super tez nie. Jesli nie pojde do lazienki w chwili
            kiedy powinnam to potem nie chce mi sie w ogole a potem nagle zaczyna mnie
            potwornie bolec brzuch tak, ze mam wrazenie, ze zemdleje. Jak pojde do lazienki
            to po pol godzinie jest lepiej
            Sprobuj blonnika wiele osob sobie chwali.
    • kasiaia Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 21:59
      Ja nie mam takiego problemu ale to ze względu na żelazo, które mi przepisała
      lekarka. - Miałam trochę niskie więc łykam sobie żelazo w tabletka i tak jak
      mowiła moja lekarka "luźniej" mi. Za to jak przez kilka dni nie brałam ze
      zwykłego roztargnienia to ..........ojojoj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka