justyna226 06.04.05, 11:56 To juz 6 dzien diety co do samej diety to nie ma problemy trzymam sie jako tako ale mam zapchany zoladek i to chyba powoduje moje przygnebiajace samopoczucie co robic????? gdzie ta werwa?? gdzie jej szukac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 12:03 W sloneczku co swieci codziennie, w luzniejszych spodenkach w usmiechu innych ludzi A tak powaznie zoladek masz zapchany a czy wychodzi cos ta druga strona? Moze Twoja organizm nie wydala tak jak powinien? moze trzeba kupic sobie blonnik i wspomoc troche jelitka Odpowiedz Link
dobe1 Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 12:13 ja tez tak mialam i powiem szczerze ze blonnik nie zadzialal od razu chyba z tydzien czulam sie zapchana, wychodzilo druga strona ale ciezko i tyci tyci pomoglam sobie dwoma na raz herbatkami z senesem (kupilam regulavit, bo fiugura jest mocniejsza i byly by problemy w pracy ) i dopieor jak sie odkorkowalam, to zaczelam brac blonnik i jest lepiej Odpowiedz Link
asia_dt Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 21:43 ja juz tak mam od jakiegos czasu. I w sumie nic jeszcze nie rozwiązało tego problemu. 2 razy w tygodniu max... a pozniej nie ma czym. Jesli biore figure (tylko to na mnie działa) to musze ją pic co dzinnie. Wtedy częsciej chodzę do wc ale bez figury nie ma mowy. Xenne to mogę brać jak cukierki bo i tak nie działa, ani słaba, ani ta mocniejsza. Próbowałm też fructolaxu. W smaku dobry... i na tym jego działanie się kończy. Pomóżcie co robić... jak słysze ze ktoś chodzi codziennie to mnie zazdrość zrzera!!! Moj problem z tyciem lezy właśnie w tym miejscu... Błonnika jeszcze nie próbowałam no i w sumie mao pije dziś tylko 2 szklanki wody... Eeeeeeeeeeeehhhh co zrobić?? Pomóżcie!!! Odpowiedz Link
onatka Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 22:15 jest jeszcze 1 sprawdzony przezemnie sposób,tani i skuteczny choć lekko obrzydliwy... codziennie jmały jogurcik naturalny z 5 łyżkami otrębów ( tak na full ). Ochydne nieprzeciętnie bo smakuje jak tektura lub świńskie żarcie ale po kilku dniach systematycznego jedzenia naprawdę super działa Niestety nie wiem jak otręby mają się do fazy I więc na razeie nie jjem tego przysmaku ( bleeee) Onatka Odpowiedz Link
lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 12:41 Niestety oreby nie maja sie do 1 fazy. Mozna je dopiero w 2 Odpowiedz Link
catherrine2 Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 11:22 Hm, miałam podobny problem - po 3 dniach diety coś sie zablokowało Odpowiedz Link
lianeczka Re: Zle sie czuje!!!! 07.04.05, 12:44 Sprobuj blonnika i pij wiecej wody. Ja wiem, ze to ohydne ale ja sie zmuszam. Nosze ze soba butelke 1,5l wody potwornie to ciezkie i niewygodne ale przynajmniej wiem ile wypijam a jakies 2 herbaty w ciagu dnia beda wiec 2l jest. U mnie nie jest zle ale super tez nie. Jesli nie pojde do lazienki w chwili kiedy powinnam to potem nie chce mi sie w ogole a potem nagle zaczyna mnie potwornie bolec brzuch tak, ze mam wrazenie, ze zemdleje. Jak pojde do lazienki to po pol godzinie jest lepiej Sprobuj blonnika wiele osob sobie chwali. Odpowiedz Link
kasiaia Re: Zle sie czuje!!!! 06.04.05, 21:59 Ja nie mam takiego problemu ale to ze względu na żelazo, które mi przepisała lekarka. - Miałam trochę niskie więc łykam sobie żelazo w tabletka i tak jak mowiła moja lekarka "luźniej" mi. Za to jak przez kilka dni nie brałam ze zwykłego roztargnienia to ..........ojojoj Odpowiedz Link