kpienkowska 04.10.05, 18:29 Chcialabym zaczac diete w niedziele. Mam przykladowy jadlospis na I faze, codziennie jest tam jakis deser, a ja szczerze mowiac nie przepadam za slodyczami. Czy mozna pominac te deserki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika25_26 Re: co z deserami? 04.10.05, 18:38 jakie desery? mozesz podac jakis przepis? Odpowiedz Link
kpienkowska Re: co z deserami? 04.10.05, 18:46 No np. krem waniliowy - 1/3 opakowania serka light Rolmlecz wymieszaj z 1/4 łyżeczki olejku waniliowego i odrobiną słodzika do smaku. Odpowiedz Link
weronika25_26 Re: co z deserami? 04.10.05, 18:55 nie wiem jak to jest ze slodzikiem, ja nie uzywam slodzika, czytalam tu na forum,ze slodzik w minimalnych ilosciach mozna, ale nie wiem jak z olejkiem waniliowym,..a tak sie spytalam,bo bylam ciekawa przepisow tych 'deserow' ,.masz ich wiecej?..mysle jednak,ze takie deserki nie sa konieczne w tej diecie,.chodzi zapewne o to,ze jesli ktos jest przyzwyczajony bardzo do slodkiego i wszelkiej fruktozy, to ma mu to byc substytutem, aby jakos przetrwal i przyzwyczail organizm na inne tryb odzywiania ,. Odpowiedz Link
kpienkowska Re: co z deserami? 04.10.05, 19:14 oto link do tego przykladowego jadlospisu,na ktory trafilam w sieci www/mojegotowanie.pl/mg2/print.jsp?place=Text01&news_cat_id=92&news_id=1098 Odpowiedz Link