Dodaj do ulubionych

załamana ;((

22.11.06, 10:46
dzis jestem załamana własnie sie skusiłam na kawałek czekolady crying( jestem na
I fazie juz od tygodnia. W związku z tym przedłuże ja chyba o kolejny tydzien
w weekend szykuje sie syta impreza i wiem ze nie bedzie tam dla mnie
dietetycznych potraw crying( Pozdrawiam Was wszystkie
Obserwuj wątek
    • maagda83 Re: załamana ;(( 22.11.06, 11:05
      Głowa do góry, każdemu sie zdaża jakiś grzeszek, co do przedłużania to niestety
      nie moge Ci nic poradzic, bo za krotko jestem jeszcze na tej diecie i we
      wszystkim sie nie orientujesmile
      trzymam kciuki żebys dała rade na tej weekendowej imprezie i za bardzo nie
      nagrzeszyla.
    • martyna540 Re: załamana ;(( 22.11.06, 11:31
      Rozumiem ze ta czekoladka była taka normalna??smilenie martw się bedzie dobrze...
      każda z nas popełnia grzeszki dziewczyny załozyły nawet osobny temat;p;p;p wejdz
      tam to sie dowartościujesz ze to TYLKO kawałek czekolady...a jesli ci brakuje
      słodyczy to sobie zrób serek ze słołdzikiem orzechami kakao aromatem smile a co do
      imprezy to drinki wódka i cola light są uznawane za sb-ckiewink najedz się przed
      imprezą dozwolonymi rzeczami albo jeczsze lepszy pomysł kup sobie błonnikwink
      naprawde pomaga wogóle nie jest sie głodnymwinkdasz radesmileaha i pamiętaj ze 1 fazy
      nie mozna przeciągać dłuzen niź miesiącwink
      <a
      href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;104;1;0/c/-4/t/-8/k/1ebd/weight.png"
      target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;104;1;0/c/-4/t/-8/k/1ebd/weight.png</a>
    • jadzka79 Re: załamana ;(( 22.11.06, 12:27
      dziękuję jesteście kochane, że tak mnie wspieracie. Dam znac jak po imprezce wink)
      • madziuus Re: załamana ;(( 22.11.06, 17:29
        czekolada to nie taki duzy grzech, nie ma sensu przedluzac 1 fazy ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka