Dodaj do ulubionych

przesadzam ? :/

17.01.07, 19:05
To dopiero 3 dzień diety a ja zjadłam:
2 jajka na miękko
mały talerz lecza +dwa filety z mintaja
kostka chudego białego sera
szklanka jogurtu naturalnego bez cukru
2 jajka sadzone...
Ja normalnie tyle nie jem co dziś kuuurdeeee... Zawsze jak miałam jakąś
dietkę, która sobie sama opracowywałam to jadłam dużo mniej... Boje sie, ze
ta dieta nie przyniesie rezultatów... No i mam jeszcze pytanie: Waszym
zdaniem warto kontynuować te diete czy przejśc na moją starą, w której jadłam
ciemne pieczywo, dużo owoców, warzyw, jogurty,chleb wasa, piłam mnóstwo wody
i soków warzywnych...Przez 2 m-ce takiej diety schudłam ok 5 kg... ech... co
robić.. ?
Obserwuj wątek
    • karolina478 Re: przesadzam ? :/ 17.01.07, 20:37
      Moim zdaniem wszystko wporządkusmile zadnej zakazanej rzeczy. Ja mam caly czas
      tak, że jak sie najem to mam wyrzuty sumienia mimo ze to wcale nie bylo duzo i
      do tego same dozwolone produkty, bo dieta kojarzy mi sie z glodem smile. Ale to
      jest chore myslenie mojewink Wlasnie dieta jest tak opracowana by chudnąć ale nie
      czuć głodu i to jest supersmile wiec twoje menu bardzo dobrze wygladawink tym
      bardziej ze piszesz, ze nie zawsze jesz tyle, wiec napewno wszystko sie
      wyrownujewink Poza tym, która diete warto kontynuowac to zalezy tylko od Twojego
      organizmu, a konkretnie od tego jak on reaguje na rożne pokarmy. Wiec nikt inny
      nie powie Ci "stosuj ta diete bo napewno schudniesz wiecej" (tym bardziej, ze
      mozna znaleźć na forum wypowiedzi, że dziewczynom nie pomaga ta dieta). Dla
      mnie naprzyklad jest bardzo dobra smile schudlam juz 6 kg od 4. grudnia, bo na
      mnie najbardziej dziala ograniczenie chleba, wasy slodkich jogurtow itd smile
      Mysle ze Twoj wczesniejszy sposob żywienia przypomina 2 faze tej diety, bo
      wtedy tez mozna wprowadzic owoce, chleb, wase, czy makarony razowe. Wiec
      wytrzymaj te 2 tyg i poczekaj na efektysmile w 2 fazie wprowadzisz wiecej
      produktow i tez bedzie dbrze smile I nie przejmuj sie czy zjadlas za duzosmile Jesli
      nie jesz zakazanych rzeczy to jest dobrze smile A nawet jesli zjesz to potem mozna
      pobiegac, czy pojsc na cwiczenia i to spalic smile Jednak przez pierwsze 2
      tygodnie najlepiej nie grzeszyc smile Pozdrawiam
    • madziuus Re: przesadzam ? :/ 17.01.07, 20:38
      wiesz co niby nie jest to malo tak o ilosciowo ale jakbys zliczyla kalorie to
      naprawde duzo Ci nie wyjdzie, ja tez na poczatku tej diety "duzo" jadlam.. wink
      nie martw sie;P
      ale ile masz wzrostu i ile wazysz tak apropo?
      • pannaem89 Re: przesadzam ? :/ 17.01.07, 21:51
        Ech... w ramach odstresowania się i odreagowania złego nastroju wyspacerowałam
        się z moim psem za wszystkie czasy. Było Nam to potrzebnesmile No i przemyslałam
        sobie całą tą dietę.. i doszłam do wniosku, że się nie poddam! Wiem, że dam
        rade i wytrwam jeszcze 11 dni tej pierwszej fazy, a może ją nawet przedłuże o
        kilka dni, jeśli będzie taka potrzeba. Musi się udać! Mam 170 cm wzrostu i waże
        55 kg. Mam nadzieje, ze uda mi sie 'zejść' do 50kg... smile Dziękuje Wam bardzo za
        wsparcie! Bardzo pomogło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka