mamade 15.09.07, 14:34 karmię piersiš i powinnam dostarczać organizmowi węglowodany. jak myslicie- czy mogę stosować sb ? po ciaży zostało mi kilka kg i chcę je zgubić . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rjlady można 16.09.07, 20:30 pod warunkiem, ze w I fazie nie wykluczysz całkowicie nabiału czyli będziesz piła kefir 0% itp. gdzieś nawet znalazłam w jakiejś gazecie wypowiedź lekarza na ten temat ja karmię i jestem na SB ) powodzenia Odpowiedz Link
mamade do RJLADY 17.09.07, 12:12 dziękuję za odpowiedź- super,że można. Przed ciążą stosowałam tę dietę i była dla mne bardzo skuteczna, byłam najedzona i chudłam. Czy możesz mi odpisać jakie masz efekty? czy utrzymujesz laktację na właściwym poziomie i czy jadłaś orzechy> Vzy do deserów z serka używasz słodzików czy może fruktozy. będę wdzięczna za każdą informację w spr jadłospisu. Odpowiedz Link
ktos1232 Re: do RJLADY 17.09.07, 19:21 I fazę odbyłam bez żadnych słodzików spadek 5 kg w II sporo grzeszę, ale na szczęście waga się utrzymuje i teraz używam słodzika nie zauważyłam, żeby ucierpiała na tym laktacja jadłam i nadal jem pistacje - strasznie mi smakują moja dieta na I fazie opierała się głównie na piersi z indyka, jajkach, piłam nawet kawę raz dziennie z mlekiem, tuńczyk z puszki w oleju lub sosie własnym i warzywa pod każdą postacią ) Odpowiedz Link
izabelski Re: czy można stosować dietę sb karmišc piersiš 22.09.07, 16:18 zapytaj lekarza lub poszukaj na necie ,czy do mleka moga sie przedostawawc keton, ktore sa produkowane w nadmiarze podczas SB jesl ijednak podejmiesz sie tej diety koniecznie kontroluj wage malucha, bo moze sie zdarzyc, ze twoje mleko bedzie mneij kaloryczne Odpowiedz Link