jagandra 30.10.05, 12:10 Mam nadzieję, że tu sobie będziemy mogły pogadać prywatnie w bezpiecznej atmosferze forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34707 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia29 Re: Zapraszam na ukryte forum o długim karmieniu 30.10.05, 14:03 wspaniale zaraz zostanę mamą, nie wiem jeszcze ile i czy w ogóle będę karmić, bo to nie zlaezy tylko ode mnie, ale do tej pory czytywałam sobie wasze forum. Traktując je jeko zbiór doświadczen i wiedzy. Co prawda nie zawsze zgadzając się z opiniami...Teraz pozbawiacie mnie tej mozliwości, wprowadzając forum ukryte... Dlaczego? Obawa przed (delikatną w sumie) krytyką??? Nie przesadzajcie, dziewczyny! Odpowiedz Link
jagandra Anusiu! 30.10.05, 15:54 Teraz będą istniały 2 fora: obecne - otwarte i nowe - ukryte. Więc niczego nie zostaniesz pozbawiona Odpowiedz Link
anqa1977 do moderatorki ...po znajomości... 31.10.05, 11:02 zgłaszam się i czekam na wejściówkę :o) Odpowiedz Link
anisr Re: do moderatorki ...po znajomości... 31.10.05, 22:06 A ja tez mogę?i tak bez łapówek przyjmujesz)))? Odpowiedz Link
jagandra Re: do moderatorki ...po znajomości... 01.11.05, 08:57 Żebym mogła Was przyjąć, musicie się zgłosić na forum. Nie tu, tylko na stronie tamtego forum )) O łapówkach pogadamy na osobności )) Odpowiedz Link