olgaaa1 26.11.06, 00:07 Hej dziewczyny, mam pytanie a mianowicie:od 3 tygodni nie stosuje już diacnealu, czy mogę po takim okresie przerwy iść na solarium, czy to za wcześnie. Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Diacneal-Solarium 26.11.06, 09:48 odczekaj jeszcze drugie tyle. ale po co chcesz zaprzepaścić rezultaty używania tego kremu? Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Diacneal-Solarium 26.11.06, 13:16 Bo mam już ładną cere i nie chce jej katować diacnealem, a jak pójde 3-4 razy na solarium przed sylwestrem, to chyba aż tak nie zmieni kondycji mojej skóry. A i mam pytanko dodatkowe, jaki teraz krem stosować do cery mieszanej, aby skóra nie wróciła do tych okropnych wyprysków Cleanance, Avene, będzie odpowiedni? tylko chodzi mi o taki krem, który nie będzie strasznie ściągał twarzy i był dobry pod makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
ignorantka11 Re: Diacneal-Solarium 26.11.06, 18:15 A jak Diacneal sprawdził się u ciebie,bo mam zamiar go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś