woland1 02.09.04, 12:27 Co oznacza określenie (bez cenzury)? Znaczy, że co że poza forum nie można krytykować Kościoła i religi ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogolone_jajka Re: Mam pytanie na forum: 02.09.04, 12:39 A spróbuj najechać na papieża na przykład na forum Kościół, religia, albo stwierdzić, że żaden bóg nie istnieje, a religia to legendy dla grzecznych dzieci. Tudzież, że klechy to pazerni pedofile (to nie musi być prawdą, ale możesz mieć taką opinię). Kilka takich stwierdzeń i wylatujesz. Tam wylatuje się za obrazę uczuć religijnych - po tę zasadę można podciągnąć prawie wszystko. Mnie grożone wybiciem zębów za porównanie Biblii z Kamasutrą w jednym zdaniu. Tu wszystko jest dopuszczalne, poza wulgaryzmami dla samych wulgaryzmów. Odpowiedz Link
woland1 Re: Mam pytanie na forum: 02.09.04, 14:06 O kurcze ta Polska to rzeczywiście dziwny kraj - czyli radzisz nie wracać? ok zostane lepiej u siebie dzieki stary za oświecenie. Teraz przejrzałem Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Mam pytanie na forum: 02.09.04, 20:54 Oj dziwny, dziwny, ale Ty możesz być w jeszcze dziwniejszym. Odpowiedz Link
mydickisbig Re: Mam pytanie na forum: 03.09.04, 00:12 woland1 napisał: > Co oznacza określenie (bez cenzury)? Znaczy, że co że poza forum nie można > krytykować Kościoła i religi ? wolno ale ateistci tego nie widza i Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Mam pytanie na forum: 03.09.04, 23:17 taaaa, jasne, wolno, ale zaraz się wylatuje. Odpowiedz Link