18.03.15, 21:39

Jak możemy przeczytać na portalu, w zakonie sióstr zmartwychstanek w Poznaniu, 86 letnia zakonnica uprawiała sex.
Dotąd się modliła, aż poczuła wolę bożą. Modlitwa okazała się skuteczna. Lepiej późno niż wcale.
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: Afera 18.03.15, 22:39
      kociak40 napisał:

> Jak możemy przeczytać na portalu, w zakonie sióstr zmartwychstanek w Poznaniu,
      > 86 letnia zakonnica uprawiała sex.

Z kim?Ze spowiednikiem emerytem?

> Dotąd się modliła, aż poczuła wolę bożą. Modlitwa okazała się skuteczna. Lepiej
      > późno niż wcale.

Wychodzi na to,że uprawiała seks z duchem świętym.Pan bóg nierychliwy ,ale sprawiedliwy i pełen łaski.
      • kociak40 Re: Afera 19.03.15, 12:14
        Za murami klasztornymi dochodzi do takich rzeczy, że nawet filozofom się nie śniło.
        Marcin Luter był zakonnikiem, wiedział dobrze co się dzieje zarówno w zakonach męskich jak i żeńskich. Reformując religię, natychmiast zlikwidował wszystkie zakony jako siedlisko grzechów i wynaturzeń seksualnych. Kiedyś rozmawiałem przypadkowo z panią, która przez 12 lat pracowała jako sprzątaczka w zakonie żeńskim. Powiedziała mi, co dokładnie zacytuję - "Jest pan mężczyzną i wstydzę się tego panu powiedzieć, ale co te mniszki tam wyprawiają!!!!" - i mówiąc to złapała się za głowę i to dwoma rękami. Coś jest na rzeczy.
        • marina0321 Re: Afera 19.03.15, 13:33
          kociak40 napisał:

> Za murami klasztornymi dochodzi do takich rzeczy, że nawet filozofom się nie śn
          > iło.

Mury klasztorne, to dobra ochrona ludzi zboczonych seksualnie.
          • dunajec1 Re: Afera 19.03.15, 18:49
            Mam kolege co to jego ciotka jest zakonnica w Vatykanie, powiedziala do niego "to burdel albo i gorzej".
            • pocoo Re: Afera 20.03.15, 08:42
              Ma racje.
              Katolicy wiedzą czym jest piekło i dlatego nim straszą.Pisałam już o znanych mi przypadkach młodych zakonnic,o burdelu na Jasnej Górze...
              Już nie mogę stukać w klawisze o tym katolickim szambie,ponieważ potem jeszcze długo czuję smród katolickiego gówna.
              • pocoo Re: Afera 20.03.15, 22:32
                Kiedy pisze o tym katolickim zakłamaniu i paskudztwie,to staję się delikatna jak nosorożec.Zdecydowanie wolę "przetapianie " złotych myśli.
                • kociak40 Re: Afera 20.03.15, 23:15
                  "Zdecydowanie wolę "przetapianie " złotych myśli. " - pocoo

Przeciwności losu są najwierniejszymi towarzyszami naszego życia.
                  Życie bez pokus jest jak zupa bez przypraw.
                  • pocoo Re: Afera 21.03.15, 08:17
                    kociak40 napisał:

> Przeciwności losu są najwierniejszymi towarzyszami naszego życia.

Chętnie oddam wrogowi (gdybym takiego miała) tych wiernych towarzyszy.

> Życie bez pokus jest jak zupa bez przypraw.

Słusznie.Nie ma nic bardziej paskudnego(oprócz katolicyzmu),niż jedzenie źle (lub byle jak) przyprawionej potrawy.
              • luna67 Re: Afera 21.03.15, 03:05
                pocoo, jezeli nie lubie warzyw/owocow to nie zagladam na forum wegetarianow, .....sa lepsze odpowiedniki odreagowania sie w uwiezionej ukrytej, chorej jazni (poszukaj w intenecie sado/ma....smile..., kajdanki, maski, pajcze, lak.........., pomysl...........,smile))))
                • pocoo Re: Afera 21.03.15, 08:11
                  luna67 napisała:

> pocoo, jezeli nie lubie warzyw/owocow to nie zagladam na forum wegetarianow, .
                  > ....sa lepsze odpowiedniki odreagowania sie w uwiezionej ukrytej, chorej jazni
                  > (poszukaj w intenecie sado/ma....smile..., kajdanki, maski, pajcze, lak.........
                  > ., pomysl...........,smile))))
                  >
                  Serdecznie dziękuję za podpowiedź.No cóż,już nie mam tej błyskotliwości jak dawniej.Ale od czego są forumowi przyjaciele.Zawsze służą pomocą. Dzięki serdeczne.
                  • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 19:09
                    "Serdecznie dziękuję za podpowiedź." - pocoo

Miłość i szczęście są jak mrówki faraona, przychodzą niewiadomo skąd i odchodzą niewiadomo gdzie.
                • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 21:31
                  "sa lepsze odpowiedniki odreagowania sie w uwiezionej ukrytej, chorej jazni " - luna67

Kiedyś, gdy wszystko przegrałem w pokera, poczułem się jak nowo narodzone dziecię.
    • luna67 Re: Afera 21.03.15, 02:28
      Kociak zwolnij i sie uspokuj,................Biorac pod uwage jej wiek, i tak jest swietrza niz ja i ty, a wiec o co chodzi?
      • sclavus Re: Afera 21.03.15, 10:09
        ... zęby mi same zazgrzytały!!
        uspokUj???
        świętRZa???
        A gdy przyjdą katolicy - powiedział bóg - to tym bardziej mnie nie ma!!
        ... bo jestem - tylko i wyłącznie - ich wymysłem...
        • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 13:25
          sclavus napisał:

> ... zęby mi same zazgrzytały!!
          > uspokUj???
          > świętRZa???

Pomyłka rozgrzesza ale nie w tym przypadku. Tu raczej grabie uderzyły w głowę.
          • pocoo Re: Afera 22.03.15, 11:42
            kociak40 napisał:
            >
            > Tu raczej grabie uderzyły w głowę.

Dlatego też uważam,ze ktoś "taki" nie zasługuje na moją uwagę.
            Ciekawa byłam ,co jej odpowiesz na sugestię,że dobrze Ciebie zna?
            Już wiem.
      • marina0321 Re: Afera 21.03.15, 14:47
        luna67 napisała:

>Biorac pod uwage jej wiek, i tak j
        > est swietrza niz ja i ty, a wiec o co chodzi?

Jeżeli masz na myśli "świętsza" - to na pewno się nie zgadza. Im człowiek starszy, tym więcej zdołał nagrzeszyć. Chyba, że to wasza matematyka, której nie znam.

Jeżeli masz na myśli "świeższa", oczywiście, im starsza, tym świeższa. Swieżutka, jeszcze ciepła.
        • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 21:44
          Pożywką każdej wiary są grzechy. Obecnie grzechem jest nie grzeszyć. Nie można dopuścić aby księża nudzili się w konfesjonałach.
          Grzeszmy tak, jak Bóg przykazał.
          • marina0321 Re: Afera 21.03.15, 22:01
            kociak40 napisał:
            > Obecnie grzechem jest nie grzeszyć.

Coś w tym jest. Kuzynki córka, kiedy miała zostać chrzestną, musiała przedłożyć księdzu świstek, że była u spowiedzi. To był jej największy problem, bo do spowiedzi nie chodzi od wielu lat. Nazmyślała grzechy, z których się wyspowiadała, żeby załatwić tą formalność.
          • pocoo Re: Afera 22.03.15, 12:04
            kociak40 napisał:
            > Grzeszmy tak, jak Bóg przykazał.

A jak przykazał? Nie ma znaczenia,"mus,to mus".
            Ja tam grzeszę po swojemu,chociaż czasami odnoszę wrażenie ,że to diabelska robota.Ale jaka fajna...
            • kociak40 Re: Afera 22.03.15, 18:03
              "Ja tam grzeszę po swojemu,...." - pocoo

Grzechy, z których żal się spowiadać, są jak kwiaty - trzeba je pielęgnować.
              • pocoo Re: Afera 22.03.15, 23:23
                kociak40 napisał:

> Grzechy, z których żal się spowiadać, są jak kwiaty - trzeba je pielęgnować.

Są piękne,ponieważ o nie bardzo dbam.Długo będą mnie cieszyły.
        • pocoo Re: Afera 22.03.15, 12:00
          marina0321 napisał(a):

> Jeżeli masz na myśli "świętsza" - to na pewno się nie zgadza. Im człowiek stars
          > zy, tym więcej zdołał nagrzeszyć. Chyba, że to wasza matematyka, której nie zna
          > m.

Nad czym się tu zastanawiać?Jaka ortografia taka matematyka.

> Jeżeli masz na myśli "świeższa", oczywiście, im starsza, tym świeższa.

Piszesz tak,jakbyś mnie dobrze znała.Życie.Wszystko się może zdarzyć.
          Koronka mi lata,ale ta obok.

> Swieżutka, jeszcze ciepła.
          >
          Jak bułeczka prosto z pieca.Jeszcze nie wystygłam.
          Jest mi dzisiaj bardzo wesoło.
          • marina0321 Re: Afera 22.03.15, 16:46
            pocoo napisała:

> marina0321 napisał(a):
            > > Jeżeli masz na myśli "świeższa", oczywiście, im starsza, tym świeższa.

> Piszesz tak,jakbyś mnie dobrze znała.

A co Ty, Pocoo? Piszę przecież o tej 86-letniej zakonnicy. Chyba, że to ona mi odpowiada pod Twoim nikiem, chociaż w to nie wierzę.
            • pocoo Re: Afera 22.03.15, 23:29
              marina0321 napisał(a):

> A co Ty, Pocoo? Piszę przecież o tej 86-letniej zakonnicy. Chyba, że to ona mi
              > odpowiada pod Twoim nikiem, chociaż w to nie wierzę.

A tak przez chwilkę się cieszyłam, że jestem cieplutka i świeżutka...
              Jestem przekorną bestyjką.Nad moim bratem mieszka sąsiadka w wieku "tej"zakonnicy i uwielbia seks z panem po osiemdziesiątce.Jak oni to robią? Chyba nie jestem ciekawa.
              • marina0321 Re: Afera 23.03.15, 00:08
                pocoo napisała:

> Nad moim bratem mieszka sąsiadka w wieku "tej"zakonni
                > cy i uwielbia seks z panem po osiemdziesiątce.Jak oni to robią? Chyba nie jest
                > em ciekawa.

Może robią to tak: Ona codziennie rano bierze do ręki i puszcza. Na którą stronę spadnie, ten idzie po bułki? A uwielbia dlatego, że może spada tylko na jego stronę?
                • pocoo Re: Afera 23.03.15, 15:28
                  marina0321 napisał(a):
                  >
                  > Może robią to tak: Ona codziennie rano bierze do ręki i puszcza. Na którą stron
                  > ę spadnie, ten idzie po bułki? A uwielbia dlatego, że może spada tylko na jego
                  > stronę?
                  Z tym spadaniem...to było tak.Oboje spadli z łóżka,ale tylko ona złamała sobie nogę w biodrze.Siłą rzeczy to on chodził po bułki.
                  Kiedy czasami spotykałyśmy go na schodach,to on rozmawiał z bratową (wiadomo) ale cały czas gapił się na mnie.Myślałam,że ma zeza,ale nie.Ot i cwaniaczek.Cenię sobie swoje nogi.
      • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 21:56
        "A jeżeli przyjdą Ateiści - powiedział Bóg. - To mnie nie ma..." - luna67

Pan Bóg widzi wszystko, ma doskonały wzrok, tworząc bakterie nie posługuje się mikroskopem.
        • taniarada Re: Afera 21.03.15, 22:29
          Za murami dochodzą takie rzeczy napisał kociak .86 lat ,czego jej żałujesz .Przecież do końca mamy bliżej ,niż do początku życia.Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką.
          Bolesław Prus
          • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 23:19
            Trudno nie grzeszyć słysząc tyle grzechów - powiedział pewien ksiądz.
            • pocoo Re: Afera 22.03.15, 12:07
              kociak40 napisał:
              > Trudno nie grzeszyć słysząc tyle grzechów - powiedział pewien ksiądz.

No tak.Katolicy grzeszą myślą ,słowem i uczynkiem.
              A ja?
              Też.
          • kociak40 Re: Afera 21.03.15, 23:21
            Lubimy się spowiadać, bo wtedy po raz drugi powtarzamy swoje grzechy.
            • pocoo Re: Afera 22.03.15, 11:38
              kociak40 napisał:

> Lubimy się spowiadać, bo wtedy po raz drugi powtarzamy swoje grzechy.

Powtarzamy...i powtarzamy...
              Normalną koleją rzeczy jest powtarzanie tego,co sprawia nam przyjemność.Ja lubię być grzeszna.
              • kociak40 Re: Afera 22.03.15, 15:13
                "Ja lubię być grzeszna. " - pocoo

Chęci do grzeszenia nigdy nie zabraknie. Jeżeli nie grzeszysz, popełniasz grzech zaniechania grzechu.
                • pocoo Re: Afera 22.03.15, 23:19
                  kociak40 napisał:

> Chęci do grzeszenia nigdy nie zabraknie. Jeżeli nie grzeszysz, popełniasz grzec
                  > h zaniechania grzechu.

A nie daj bóg! Nie zaniecham.
        • luna67 Re: Afera 27.03.15, 19:36
          Kociak, po tej wypowiedzi wyszla sloma z butow twoich....Nie dosc, ze pleciesz bzdory, to jeszcze nie znasz sie na zartach i jestes na dodatek malostkowy..........

Ps.
          Nie jestem z Polski pomimo, ze tam sie urodzilam, wladam kilkoma jezykami, i pisza na roznych forach internacjonalnych w roznych jezykach robiac bledy, i nigdy nie spotkalam sie z takimi komentarzami jak na polskim forum i kpinami.......
          • taniarada Re: Afera 27.03.15, 23:43
            Mieszku luna67.Ja jestem z Polski ,a mieszkam w Niemczech.Co ci się robi robaczku? Dla mnie moje miasto to życie.Moje miasto to młodość moich dni .Polska to mój kraj.Choć obywatelstwo inne.Robaczku.
            • luna67 Re: Afera 31.03.15, 19:52
              Tamiarda, jak Polska jest twoim krajem to mi ciebie zal, ze na obczyzne ciebie zanioslo...Moim krajem jest ten kraj gdzie mieszkam od kilkudziesieciu lat, tam gdzie wychowalam swoje dzieci, tam gdzie place podatki, ...czyli nie Polska, ale mam do niej sentyment.....
          • kociak40 Re: Afera 28.03.15, 11:21
            "pisza na roznych forach internacjonalnych w roznych jezykach robiac bledy," - luna67

Mieć język to za mało, żeby znać języki. Bryndza nie zawsze jest serem.
          • kociak40 Re: Afera 29.03.15, 22:14
            "Kociak, po tej wypowiedzi wyszla sloma z butow twoich....Nie dosc, ze pleciesz bzdory" - luna67

Widać, że masz więcej słów na końcu języka, niż w głowie.
            • luna67 Re: Afera 31.03.15, 19:55
              KOciak, myslalam, ze pisze z osoba inteligentna, ale sie pomylilam...., smutny jestes
          • pocoo Re: Afera 30.03.15, 16:42
            luna67 napisała:

> Nie jestem z Polski pomimo, ze tam sie urodzilam

Tam? Czyżby czyżyk?

>, wladam kilkoma jezykami,

Masz kilka par butów.Rozumiem.

> i pisza na roznych forach internacjonalnych w roznych jezykach robiac bledy,

Cóż za niechlujstwo językowe.Naucz się jednego,a dobrze.

>i nigdy nie spotkalam sie z takimi komentarzami jak na polskim forum i kpinami......
            >
            Być może też mają kłopoty z ortografią.Łatwiej jest napisać poprawnie bzdura,niż "bzdora".To nie jest trudne.Mi tesz "sloma z botuf wyhodzi"?
            • kociak40 Re: Afera 31.03.15, 10:45
              "Być może też mają kłopoty z ortografią" - pocoo

Pszczoła najczęściej żądli uczniów na klasówkach.
              • pocoo Re: Afera 31.03.15, 20:26
                kociak40 napisał:

> Pszczoła najczęściej żądli uczniów na klasówkach.

A gżegżółka podrzuca im swoje jaja.
            • luna67 Re: Afera 31.03.15, 20:29
              > Nie jestem z Polski pomimo, ze tam sie urodzilam

Pocoo: "Tam?"

A jak mam pisac?... TU?, TU jest u mnie (gdzie od kilkudziesieciu lat mieszkam! czyli za granica, moje miejsce zamieszkania!).
              Jak bym napisala, ze " nie jestem z Polski pomimo, ze tu sie urodzilam", napisalabys mi, ze "TU" jest tam gdzie jestesmy. Chcesz cos powiedziec, dobrze, ale sie nie czepiaj blachostek, bo zboczylas z tematu, jakbys miala ADHS!

"Czyżby czyżyk?"..., ani nie smieszne ani madre.....

"Cóż za niechlujstwo językowe.Naucz się jednego,a dobrze."

Jestes jasnowidzem?, skad wierz jak stoje z jezykiem, ktorym wladam od 40 lat?

Mozesz pluc mi w twarz, za moja gramatyke, a i tak jestem dumna, ze pisze po uplywie tylu lat i bez kontaktu z polska dobrze po polsku....

"Mi tesz "sloma z botuf wyhodzi"?"

To jest za malo powiedziane, w twarz mnie uderza twoja nie toleranca, nienawisc, zlosliwosc,....... ......dalej sama sobie dopisz, ale usiadz najpierw bo sie przewrocisz jak nas soba pomyslisz......, albo i nie...............
              • sclavus Re: Afera 31.03.15, 21:28
                Szkoda, że na forum nie można języka migowego używać...
                Nie powinnaś nigdy więcej pisać po polsku!!!
                PeeS - napiszesz, jak długo jesteś poza Polską??
                • luna67 Re: Afera 31.03.15, 21:41
                  Sklave,

Prymitywny jestes, i zadajesz pytania nie czytajac w. w. wypowiedzi......
                  • sclavus Re: Afera 31.03.15, 22:32
                    Prymitywna jesteś!!
                    Nie dość, że robisz błędy, jak Wietnamka, która nauczyła się polskiego na kursach internetowych, to jeszcze obrażasz, afiszując swoją ignorancję...
                    PeeS - to jak długo jesteś poza Polską??
                    • luna67 Re: Afera 31.03.15, 22:41
                      Ignoruje, tylko prymitywnych i nie tolerancyjnych ludzi, do ktorych sie niestety zaliczasz.......
                      A moje bledy wez prosze jako wyraz mojej nieposkromionej tworczosci....., nie odpowiada? to inna galeria jest gdzie indziej............
                      • sclavus Re: Afera 31.03.15, 23:41
                        Reagujesz, jak pies Pawłowa: zobaczyłaś sclavus i twój prymitywizm wyskoczył, jak królik, z cylindra prestidigitatora...
                        To jak - przyznasz się ile czasu cię w Polsce nie ma??
                        Zapewne nie chcesz, żeby myśleć, że to co najwyżej ... siedem lat i pół bo to mogłoby wskazywać, ze zakończyłaś edukacje na piątej klasie a języki - chyba te od butów znasz - n'est-ce pas??
                        • luna67 Re: Afera 01.04.15, 00:41
                          Kochany, ja juz 3 wnukow mamsmile, a moje dzieci urodzily sie juz tu, wiec o co chodzi?
                          • pocoo Re: Afera 01.04.15, 10:22
                            luna67 napisała:

> Kochany,

Masz rację,Sclavus jest kochany.

>ja juz 3 wnukow mamsmile, a moje dzieci urodzily sie juz tu, wiec o co c
                            > hodzi?
                            >
                            O to chodzi,że kłamiesz.
                            Od 40-tu lat władasz językiem obcym (adidas?) Bardzo dobrze posługujesz się językiem polskim.Gratulacje.
                            Dlaczego pisząc do Kociaka uznałaś mnie za "staruchę"? Może jesteś starsza ode mnie? Niczego więcej się już nie nauczysz.Przerażające.
                            • sclavus Re: Afera 01.04.15, 13:56
                              ... ego jej się nadyma...
                              I chyba nie wie, że może nie wytrzymać nadęcia i pęknie!!! wink
                              • kociak40 Re: Afera 01.04.15, 18:41
                                "... ego jej się nadyma... " - sclavus

Największym rozczarowaniem jest wrócić do siebie i nikogo nie zastać.
                                • sclavus Re: Afera 01.04.15, 18:59
                                  Fakt!!! wink smile
                            • luna67 Re: Afera 15.04.15, 18:43
                              pocoo napisała:

> luna67 napisała:
                              >
                              > > Kochany,
                              >
                              > Masz rację,Sclavus jest kochany.

?
                              >
                              > >ja juz 3 wnukow mamsmile, a moje dzieci urodzily sie juz tu, wiec o co c
                              > > hodzi?
                              > >
                              > O to chodzi,że kłamiesz.
                              > Od 40-tu lat władasz językiem obcym (adidas?) Bardzo dobrze posługujesz się jęz
                              > ykiem polskim.Gratulacje.

[i]Nie wiesz, jaka jestem teraz dumna, powaznie..... (albo miala byc to kpinasad. Nie posluguje sie od kilkudziesieciu lat jezykiem polskim (tylko na forach). Nie mam w moim otoczeniu ludzi z ktorymi moglabym sie tym jezykiem porozumiec..., a pimimo to, podobno umie (?), .......ale i tez jest tutaj niedobrze, bo robie bledy ortograficzne;-(
                              Nierozumie.....

> Dlaczego pisząc do Kociaka uznałaś mnie za "staruchę"? Może jesteś starsza ode
                              > mnie? Niczego więcej się już nie nauczysz.Przerażające.

Hmmm, jezeli jestm starsza od ciebie (co mozliwe), to nie znaczy, ze pochlaniam gorzej nabyta wiedze......, jest to uzaleznione od wielu faktorow, min. genetycznych, srodowiskowych; ........np.: nie mialam w rodzinie od pokolen syndromu alsheimera albo demenz choroby...., i kazdy z mojej rodziny zyl pelen swiadomosci do konca zycia (moj pradziadek w wieku 95 lat robil jeszcze interesywink).

Ucze sie caly czas, bo moja praca/moja firma tego wymaga, jestem z faktoru medycznego i nowostki z tej dzedziny sa kilka razy w roku odnawiane, za ktorymi musze podazac............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka