draculla3 30.05.06, 07:31 Tak ja to oceniam...a Wy ? fakty.interia.pl/news?inf=753884 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy.berserker Re: Indoktrynacja 30.05.06, 08:42 Takie ogłupianie młodzieży (chociaż sądząc po większości i tak są juz nieżle ogłupieni)powinno być w szkole niedopuszczalne. Młodzieży Wszechfaszystowskiej - zdecydowane NIE! Odpowiedz Link
vitmik Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:15 ale broszurki aktywistów pedalstwa są już dopuszczalne, prawda? nie powinno byc anie tego ani tego. Szkoła ma uczyć, przekazywać wiedzę (NAUKOWĄ)i sprawdzać jej znajomośc przez uczniow. polityka,seks i religia powinny ze szkoły wypierd...alać Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:23 vitmik napisał: > ale broszurki aktywistów pedalstwa są już dopuszczalne, prawda? > > nie powinno byc anie tego ani tego. > Szkoła ma uczyć, przekazywać wiedzę (NAUKOWĄ)i sprawdzać jej znajomośc przez > uczniow. > polityka,seks i religia powinny ze szkoły wypierd...alać Masz kompleks na tle "pedalstwa" musisz się wyleczyć z tego..prawda ? Odpowiedz Link
vitmik Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:32 jak pedały darły mordę że ich broszurki usunięto ze szkól w krakowie to wszyscy ich bronili. ale to q...wa indoktrynacja nie była. wcale aha i nie jestem zaden homofob bo pedałów sie nie boje,prosze mnie nazywać antyhomo, to jest przynajmniej zgodne z prawdą Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:41 vitmik napisał: > jak pedały darły mordę że ich broszurki usunięto ze szkól w krakowie to wszyscy > > ich bronili. ale to q...wa indoktrynacja nie była. wcale > > aha i nie jestem zaden homofob bo pedałów sie nie boje,prosze mnie nazywać > antyhomo, to jest przynajmniej zgodne z prawdą Jestem heteroseksualny,ale nie widzę powodu żeby się z tym obnosić.Poniał ? Indoktrynacja nie jest tylko terminem przypisanym np.chrześcijaństwu.Poniał ? Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:44 portalwiedzy.onet.pl/16762,haslo.html Vitmik ....zrozumiał ? Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:47 Cholera,niepotrzebnie przepraszam było to co trzeba. Vitmik... do nauki. Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 30.05.06, 09:45 portalwiedzy.onet.pl/16762,haslo.html Sorry,wkleiło mi się nie to co chciałem. Vitmik...... teraz juz poniał ? a ? Odpowiedz Link
vitmik Re: Indoktrynacja 30.05.06, 10:18 indoktrynacja nie jest wyłącznie zarezerwowane dla działań kk, tak smao jak słowo inteligentny,tolerancyjny, oświecony i postępowy dla ateusza Odpowiedz Link
crazy.berserker Re: Indoktrynacja 30.05.06, 13:36 vitmik napisał: > indoktrynacja nie jest wyłącznie zarezerwowane dla działań kk, tak smao jak > słowo inteligentny,tolerancyjny, oświecony i postępowy dla ateusza Ale autorowi postu nie chodzilo o wszelkie mozliwe rodzaje indoktrynacji - po prostu chciał zwrócić uwagę na konkretny problem... Odpowiedz Link
adam81w Re: Indoktrynacja 30.05.06, 21:19 Młodzi narodowcy są jednak obecni nie tylko na listach uczniów. Marcin Rostowski wylicza: konkurs o Powstaniu Wielkopolskim, Romanie Dmowskim, turniej piłkarski. Pierwszego czerwca rusza akcja przeciwko sektom ----- hm przeciwko kosciolowi beda robic akcje ? Odpowiedz Link
draculla3 Re: Indoktrynacja 31.05.06, 07:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=42753843 Odpowiedz Link