grgkh 10.08.06, 15:09 Program antywirusowy przeszkadza w odprawianiu mszy www.racjonalista.pl/index.php/s,20/t,8561 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:15 Mój biedny Zbyszku- nie ma bardziej uzależnionej osoby od komputera i od forum niż twoja osoba.Na pewno po dzisiejszym dniu odtrąbiłeś swoje zwycięstwo / tak jak kiedyś dyktator Iraku / ty już się nie zmienisz za stary jesteś. Nie jesteś refleksyjny,ciebie właściwie nie interesuje opinia innych tylko to,czy ktoś się z tobą zgadza czy nie. Zobacz jak świta ci już została,to wręcz żałosne czy ty,tego nie widzisz? beretelwi i ten skandynawski psychopata bloody. Wiesz,teraz mi cię naprawdę żal,otoczony takimi kreaturami nie masz już czym się chełpić,takimi miernotami sie otoczyć. Ten kundel skandynawski,udaje,że nie rozumie już po polsku,choć dzieciństwo jego,przypada dopiero na lata osiemdziesiąte.Ten przygłup mówi,że nie wie jak to wyrazić w języku polskim.Przecież to widać,że facio najwyżej ma skończoną zawodówkę w specjalności rzeźnik. Następny beretelwi,nie potrafi poprawnie sklecić więcej niż dwa zdania- i tak z błędami gramatycznymi i stylistycznymi. Adam60w -szpanuje długą sygnaturką i też nie potrafi sklecić więcej niż dwa zdania i też z błędami. Kim ty,się magistrze chemii otoczyłeś ? Oni cię pierwsi opuszczą,wierz mi.To kmioty.A jajco,to już zupełnie inna melodia.To pierwszy troll nad trollami,sam wam kiedyś o tym mówił. Przy okazji wojtkuqwerty vel ogolone vel - wiele nicków,dawali ci mordę na niejednym forum,teraz ty,to robisz. I możecie mnie wszyscy w d...ę pocałować sk.....syny. Masz pozdrowienia od kochanicy francuza i sion2 Odpowiedz Link
beretelwi Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:21 biedny dzieciaczek nie wie co ma robic ze swoim pozadaniem Odpowiedz Link
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:33 beretelwi napisał: > biedny dzieciaczek nie wie co ma robic ze swoim pozadaniem Mówiłem ci,że nie potrafisz sklecić dwóch zda po polsku poprawnie.Myliłem sie nie potrafisz nawet jednego "sklecić" poprawnie. Odpowiedz Link
chelseaa Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 23:35 enfante drwi z pisowni innych .. : > Myliłem sie > nie potrafisz nawet jednego "sklecić" poprawnie. a... enfante napisał,jedno zdanie, a niepoprawnie: "Jakbyś łaskafco poszedł sie i wysrał wreszcie pozadnie to naprawde przyniosloby Ci to ulge wielka" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=64477537&a=64484921 Odpowiedz Link
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 22.06.07, 06:10 Szanowna chelseaa, to nie moje zdanie to cytat tego,który mi to napisał zapomniałem jedynie dodać,że to nie moje słowa: To nie moje słowa,to przytoczone słowa,dlatego pisałem o pisowni.Moją odpowiedzią jest to zdanie o lwie,który nawet łapą nie ruszy. > "Jakbyś łaskafco poszedł sie i wysrał wreszcie pozadnie to naprawde przynioslob > y > Ci to ulge wielka Powtarzam to nie moje słowa. Odpowiedz Link
enfante Re: do chelseaa 22.06.07, 06:25 Czytaj wszystkie posty,szczególnie wtedy jak chcesz coś zarzucić.Jak na razie trafiłaś kulą w płot. post niżej jest autor tych słów - beretelwi. Dla Twojej wygody,skopiowałem Ci go nawet. Wszystko jasne ? Autor: beretelwi Data: 19.06.07, 17:36 Pozwolę sobie dodać swoje trzy grosze. Nie widzę tu cenzury Nie ma tu garstki frustratów, najwyżej jest garstka samopomocy - czyli grupa wsparcia i tyle Likwidacja tego forum jest chorym pomyslem, ktory mogl sie zrodzic tylko i wylacznie w chorym umysle, dążącym do likwidacji tegoż forum!!! Widze, ze to jest Twoje najwyższe żądanie czyli Twoje pragnienie.... Jakbyś łaskafco poszedł sie i wysrał wreszcie pozadnie to naprawde przyniosloby Ci to ulge wielka pozdrawiam i zycze Odpowiedz Link
beretelwi Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:34 odpierdol sie ode mnie dzieciaczku - szczeniaczku moja corka 11 letnia jest madrzejsza od Ciebie typku debilny, nie majacy nic do powiedzenia Odpowiedz Link
beretelwi Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:36 pozdrawiam serdecznie trolla enfante ide spac mam Cie w rzyci Odpowiedz Link
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:42 beretelwi napisał: > pozdrawiam serdecznie trolla enfante > ide spac > mam Cie w rzyci Mówiłem ci baranie,że nie potrafisz pisać poprawnie. Odpowiedz Link
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 20:39 Nie masz nic do powiedzenia prymitywie po zawodówce niż to co wkleiłeś w sygnaturce.A,zapomniałem jeszcze od nieśmiertelnego pytania "co było pierwsze kura czy jajko" ja ci odpowiem,najpierw było jajko tzw.jajko "beretelwiego" Odpowiedz Link
grgkh Re: Uzależnienie od komputera ;) 21.06.07, 22:47 Ja odtrąbiłem zwycięstwo? Ja? Ja?!?!?! )) Ja wobec Ciebie mam zgoła inne plany. Chcę Cię mieć na długo tutaj. Chcę mieć okazję od czasu do czasu dać Ci klapsa, a potem pogłaskać po główce, bo... ja Cię lubię. ))) Będę Cię wychowywał. Będę testował na Tobie nowe pomysły, jak to się robi - no, nie wszystkie są humanitarne, ale... Będę eksperymentował. Następna taka okazja, kiedy miałaby się pojawić jakaś istota żywa, nie bot, nie android, nie program komputerowy, nieprędko, a może nawet nigdy, mi się już nie przytrafi. Kogoś innego nie miałbym sumienia, ale Ciebie... hm... sam rozumiesz, że zwalniasz mnie ze wszelkich wyrzutów sumienia? Powiedz, że rozumiesz? Wyobrażam sobie, że jesteśmy tu tylko my we dwoje. Aha, jeszcze jest spora widownia, choć się pewnie nie ujawnia. Ja wiem... Ludzie lubią sensację. Taki tam Big Brother, czy inne reżyserowane właściwie badziewie, ale tu dzieje się coś ciekawego, eksperymentalnego, to może przyciągnąć... A więc i to też mnie dopinguje. Co tam komputer, co tam jakieś durne uzależnienia. Pobawić się w sztuczki z manipulacją trollem. To jest to. Takie spotkanie na żywo. Nie wiem, co będzie jutro i czy jeszcze będzie mi się chciało, ale może... I Ty też nie wioesz, co jutro Cię spotka. Bo tak naprawdę, to nie liczy się ilość naprztykanych przez Ciebie wątków, ale to, co my w takich jak ten postach mówimy. I założę się, że mnie wciąż z większą ciekawością czytają niż Ciebie. Założymy się? A więc cała Twoja akcja służy wyłącznie podbiciu mojej popularności. Taka jest prawda. Ja ją znam. Ty ją też znasz, ale pomagam Ci ją sobie uświadomić. Gramy dalej? )) Ale przyjdzie czas podsumowań. I żebyś na uszach stawał, to Twojego zwycięstwa nikt nie odtrąbi. A Ty? Masz trąbę? Czy może sam... Aha, dziękuję za pozdrowienia. Odpowiedz Link
enfante Re: Uzależnienie od komputera ;) 22.06.07, 07:59 grgkh napisał: Ja wobec Ciebie mam zgoła inne plany. Chcę Cię mieć na długo tutaj. Chcę mieć o > kazję od czasu do czasu dać Ci klapsa, a potem pogłaskać po główce, bo... ja Ci > ę lubię. ))) Będę Cię wychowywał. Będę testował na Tobie nowe pomysły, jak to > się robi - no, nie wszystkie są humanitarne, ale... Będę eksperymentował. N > astępna taka okazja, kiedy miałaby się pojawić jakaś istota żywa, nie bot, nie > android, nie program komputerowy, nieprędko, a może nawet nigdy, mi się już nie > przytrafi. Kogoś innego nie miałbym sumienia, ale Ciebie... hm... sam rozumies > z, że zwalniasz mnie ze wszelkich wyrzutów sumienia? Powiedz, że rozumiesz? Rozbawiłeś mnie Zbyszku,gdzie mi dasz tego klapsa? pamiętaj,że jestem heteroseksualny. Widzisz Zbyszku ile wniosła moja osoba na tym "nudnym forum" jakie ożywienie tu nastąpiło,ile radości i frajdy sprawia ci kontakt ze mną.Jak często mi odpisujesz. Masz prawo pomarzyć Zbyszku,ale tak naprawdę to ja też wolę ciebie,niż tego skandynawskiego przygłupa,który zdaje ci relacje,że jadł kurczaka na maśle.Jakie to nuuuuudne.Co może więcej powiedzieć taki amator. > I założę się, że mnie wciąż z większą ciekawością czytają niż Ciebie. Założymy > się? A więc cała Twoja akcja służy wyłącznie podbiciu mojej popularności. Zakładać się nie będę,z prostego powodu,nie można tego, w sposób obiektywny sprawdzić. > Co tam komputer, co tam jakieś durne uzależnienia. Pobawić się w sztuczki z man > ipulacją trollem. To jest to. Takie spotkanie na żywo. Zbysiu,ja nie jestem trollem.Jeżeli chcesz w ten sposób zagłuszyć i usprawiedliwić sam siebie to możesz mnie tak nazywać.Mnie to również zwisa,ale jeżeli pozostał ci jeszcze zdrowy rozsądek to nie powinneś mnie tak nazywać,bo nie masz na to, żadnego dowodu. Na razie Zbyszku,teraz możesz na razie rozwijać dalej swoją ewangelizację na forum.Biedaku myślisz,że w ten sposób walczysz na froncie walki ideolo- gicznej,że cokolwiek zmienisz? To już tylko Zbyszku uzależnienie od komputera ty,nie możesz żyć bez tego. A ja mogę.Teraz oddam się prawdziwie intelektualnej rozrywce,czytaniu. Mam kilka książek k.Vonneguta.By,by Zbyszku. Pozdrowienia od kochanicy_francuza i od sion2 były dla jajka vel wotekqwerty. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Uzależnienie od komputera ;) 22.06.07, 12:27 enfante napisał: > Masz prawo pomarzyć Zbyszku,ale tak naprawdę to ja też wolę ciebie,niż > tego skandynawskiego przygłupa,który zdaje ci relacje,że jadł kurczaka na > maśle.Jakie to nuuuuudne.Co może więcej powiedzieć taki amator. Wiem ze lubisz grgkh, bo masz na jego punkcie obsesje - kurczaczek byl smaaaczny, i rozumiem ze przeczytales o kurczaczku z zainteresowaniem. Hehe! Tak naprawde to moze faktycznie to byl tekst skierwoany w twoja strone, pacjencie? Bo pacjentem jestes, nie? > Zbysiu,ja nie jestem trollem.Jeżeli chcesz w ten sposób zagłuszyć i > usprawiedliwić sam siebie to możesz mnie tak nazywać. Hehe, usprawiedliwiaj sie dalej cmoku, usprawiedliwiaj sie... Odpowiedz Link