Gość: Paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:39 Czy ktos mial juz okazje byc w hotelu Delphin Ribat w Monastirze? jesli tak to prosze o opinie :) pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Delphin Ribat - opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.05.10, 15:27 Hej.Pewno pare osob bylo juz w tym hotelu ale uprzedzam ze do poprzednich wakacji funkcjonowal w jednym kopmleksie z hotelem el habib wiec jesli chcesz sie czegos dowiedziec to szukaj opinii wlasnie o el habib.Ja znam hotel robat z "widzenia".Ribat jest ok troche mniejszy od el habibu ale wlasciciel ten sam wiec poziom uslug jest w porzadku. Pozdrawiam i zycze wspanialych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Delphin Ribat - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 23:03 Hej, właśnie wróciłam z pobytu w ribacie - czyściutko, miło, jedzonko świetne, animatorzy - po prostu rewelecja - rudno narzekać na nudę. Plaża wydzielona z publicznej - zaczęli ją sprzątać z wodorostów wyrzuconych na brzeg. Bliziutko do mauzoleum, muzeum i mediny ogólnie. w hotelu swietny salon kosmetyczny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś