Gość: 123 IP: *.173.30.199.tesatnet.pl 30.01.11, 20:53 czy ktoś miał wykupione wakacje w Wezyrze? ja mam do Egiptu na 04.02 i ciekawa jestem jak to biuro się zachowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: all inclusive Bióra podruży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 08:22 Zachowa się tak jak inne biura. Kasy nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 456 Re: Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:52 Też mam wczasy z Wezyra ale dopiero w czerwcu i do Tunezji. Na początku lutego mam się dowiedzieć coś więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Wezyr IP: *.173.30.199.tesatnet.pl 31.01.11, 22:57 już załatwiłam sprawę; zamieniłam na Rodos na czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anq28 Re: Wezyr IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 01:57 My dzisiaj zarezerwowaliśmy z Wezyra Tunezję na wrzesień. Znajomi z Hammametu i Monastiru mówią, że już jest spokojnie i zaczynają sprzątać po rewolucji ten cały syf. Jedynie w Tunisie jeszcze są zapaleńcy co demonstracje robią, ale ogólnie obalili co chcieli i czekają na wybory kwietniowe pełni nadziei, że zmieni się wszystko na lepsze i wrócą turyści:) Odpowiedz Link Zgłoś
ars5 Re: Wezyr 18.05.13, 08:30 Sprawdź dobrze swoja rezerwację, Wezyr w Amelia Beach w Side sprzedaje miejsca pod amfiteatrem, tam smród, grzyb i zaduch. To jest niby 5* hotel. ludzie płakali w recepcji. Za pokój w którym normalnie może się wyspać każą dopłacić od 140 do 260 euro - SUN FUN dla porównania (byliśmy z ludźmi z Katowic, oni kupili w Sun Fun) POWIEDZIAŁ IM ŻE SĄ TAKIE POKOJE ALE W WERSJI EKONOMIK - Wezyr tego nie robi, sprzedaje polaków pod wiatę! > Też mam wczasy z Wezyra ale dopiero w czerwcu i do Tunezji. Na początku lutego > mam się dowiedzieć coś więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś