Dodaj do ulubionych

Animatorzy Delphin el habib

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.10.11, 08:30
Hej laski! Tak się chwalicie superrrr układami z Tito Rio itd a nie potraficie odpowiedzieć na proste pytanko: czy "wasi" animatorzy będą pracować w el habibie w następne wakacje czy też mają już ich dość?
Pytanko proste trudniejsza odpowiedz. Czytając wasze wpisy można wywnioskować ze jesteście na bieżąco z planami panów o których mowa wyżej...przynajmniej tak twierdzicie-dlatago proszę o odpowiedz na pytanie zawarte w moim poście.
Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciuwa Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.10.11, 11:31
      Nie pytaj bo sie nie dowiesz zadnych konkretow.A niby skad maja wiedziec cokolwiek takie "turnusowe laski" ktore po angielsku potrafia jedynie: sex.taxi i stop.
      • Gość: boussa Re: Animatorzy Delphin el habib IP: 188.137.90.* 10.10.11, 20:29
        Ja wiem tyle, że Tito nie będzie w habibie pracować, rok wczesniej pracowal w hotelu azur w Hammamecie i możliwe, że znów tam wyląduje. Sam jeszcze nie wie, jak pewnie większość animatorów, więc nie wyżywajcie się na dziewczynach, że nie wiedzą i że analfabetki, bo animatorzy często nie mają pojęcia co beda robic za dwa miesiace a wy chcecie dokladnych informacji o roku następnym. Poluzujcie troche rajtuzy i bądzcie bardziej wyrozumiale dziewczyny!
        • Gość: aisha Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.180.44.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.11, 22:21
          Dziewczyno - ogarnij się :) On tam pracuje już od jakiegoś czasu :) Jeżeli wierzysz w to, że za rok będzie w Delphin Plaza - obecnym Azur Plaza to znaczy, że nie chce Cię już więcej spotkać :) Szkoda mi Ciebie, bo to co pisałaś o tym co Ci mówił jest żałosne to tzw chwyt na Europejki a wierz mi,że ja wiem co mówie, bo spędziłam tam 3 miesiące :)
          • Gość: boussa Re: Animatorzy Delphin el habib IP: 188.137.90.* 22.10.11, 23:46
            Hhehe taaak po pierwsze to że spędziłas tam 3 miesiące świadczy o twojej wszechwiedzy na ten temat...
            Po drugie ktoś wspominał o tym, że mam zamiar jeszcze kiedykolwiek się z nim widzieć? Wszystko co napisalam w poprzednim poście tutaj to moje gdybanie, wiesz gdzie mam to czy on będzie pracować tu czy tam czy siam? pewnie wiesz :) Mało to ich jest w Tunezji? hihi :) Więc proszę nie rozśmieszaj mnie moja droga swoimi kąśliwymi uwagami... :) I pamietaj - złość piękności szkodzi :) Pozdrawiam
            • Gość: aisha Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.180.9.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.11, 20:09
              Oj tam oj tam :) Troszkę sarkazmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło a mi nie zaszkodzi z calą pewnością :) Dziękuję, że się o mnie troszczysz :) Pozdrawiam serdecznie :)
              Nie ten to następny :) Powodzenia :)
    • Gość: nella Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.tktelekom.pl 30.05.12, 22:15
      Witam właśnie wróciłam z delphin el habib monastir i Tito aktualnie tam pracuje. Pozdrawiam
      • Gość: mela Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:04
        Hejka.Napisz kto jeszcze wchodzi w sklad animatorow i ogolnie co ciekawego dzieje sie obecnie w tym hotelu.Odnosze wrazenie ze z roku na rok coraz slabiej prosperuje kiedys naprawde fajny hotel.
        Pozdrawiam
        • Gość: boussa Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.leon.com.pl 31.05.12, 19:25
          Tak, w tej chwili jest tam Tito (który bedzie tam do połowy lub konca lipca, potem go przenoszą), jest Max (ktory teraz ma chyba ksywkę Momo lub Mimo, jest Tommy, ktory w tym turnusie także nazywa się inaczej i chyba Azou... :) Nie ma zeszłorocznych Maradony, nie m Caramela, nie ma Fatouty, nie ma Bambo. Są oczywiście i inni, którzy w zeszłym roku byli w Azurze :) I odwrotnie - paru z tych, co są w Azurze, w zeszlym roku było w Delphinie :) Są dwie dziewczyny, które w zeszlym roku nie pracowały w żadnym z hoteli. Paru się wymienia miejcami, paru do końca nie pracuje nigdzie, ale np tylko do połowy pełni sezonu... a zdarza się i tak, że jednego dnia któryś dowiaduje się, że następnego będzie przerzucony do innego hotelu... Teraz już jestem w pełni na bieżąco, mogę pomóc ;)
          • Gość: xs Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.05.12, 21:01
            Witam.Nie wymienilas animatora o ksywce rio znaczy ze to co pisaly dziewczyny na tym forum moze byc prawda tzn faktycznie udalo mu sie wyjechac do polski i siedzie obecnie w poznaniu.Niech mu tam bedzie jak najlepiej ale bylam bardzo ciekawa czy jego marzenie o naszym kraju to czcze gadanie czy zyciowy cel....Kurcze jesli naprawde udalo mu sie wyrwac z tunezji to wielki szacun dla jego wytrwalosci.Jesli masz jeszcze jakies ciekawostki z hotelu napisz ja chetnie poczytam bo troche mi teskno a w tym roku lece do turcji wiec nie bede miala okazji odswiezyc wspomniem ...
            Pozdrawiam :)
          • Gość: gosc Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.147.105.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.12, 21:30
            Rio jest w Polsce. Co do rewelacji dziewczyny, używającej loginu "boussa" to mija się to troszkę z prawdą. To nie są animatorzy z Delphin Plaza (obecnie Azur Plaza) nigdy wcześniej nie pracowali w hotelach, zostali "przygotowani"do pracy na początku roku.
            Co do zmian i przenoszenia do innych hoteli to również mija się z prawdą.....
            Z drugiej strony, jakie to ma znaczenie? Jeżeli ktoś umie się dobrze bawić nie ma znaczenia kto będzie tu czy tam :) To tylko wakacje. Pozdrawiam
            • Gość: xs Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.06.12, 07:32
              Masz absolutna racje nie ma znaczenia kto jest animatorem najwazniejsze zeby bylo wesolo i zabawnie.Pytalam z ciekawosci ot i tyle....
              Zycze udanych wakacji :)
              • Gość: gosc Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.204.49.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.06.12, 11:51
                Dziękuje i również życzę udanych wakacji :))
            • Gość: rio Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.broadband.greenlan.pl 13.06.12, 15:11
              rio obecnie przebywa we wloszech
              byl w poznaniu u sowjej zony ale wyjechal bo u nas rozdawal ulotki i myl szklanki w jakims barze.
              rozmawialam z nim i mowil ze narazie siedziwe wloszech poznije jedzie na sezon do tunezji a pozniej CHYBA wraca do swojej fiony
              mowil ze jego malzenstwo to MISTAKE :)
              • tito.rio Hej, to ja Tito! 13.06.12, 15:51
                Bedac pod wrazeniem szliczne Polki ja pisac do was te co juz spalem i nie chce
                i te co ja jeszcze nie spalem i chce. Ja uczyc sie polska jenzyk szybka. Jenzyk
                polska jest trudna odwrotnie do polska latwa i tania turystka.

Ja miec nadzieja, ze wkrotce ja osiagnac poziom elokwencji ta piszacych na
                tym foru. Nie mogie sie doczekac nastepnego polskiego turnusa z Polki poniewaz
                czuje sie zaniedbany i samotni poniewaz zadna inna turystyczna nacja nie
                zwraca uwagi na mie wczesniej asystenta czyszczacza basena. No moze szliczna
                i nieszliczna pasztetowa Jukrajinka. Polki i Jukrajinka mie doceniac i piescic po
                calym ciele.

Wy szybko przyjezdzac. szczegulnie ta co ja jeszcze nie spalem. I chce.
                Ta co ja jusz spalem moga nie przyjezdzac. Niech leca do Egipta na wymiane.

Pozdrawiac ja was jednak wszystkie. I te co juz spalem...
                • Gość: maja Re: Hej, to ja Tito! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.12, 16:15
                  LITOŚCI.......
                • Gość: Margaritta Re: Hej, to ja Tito! IP: *.30.24.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 23:59
                  Tounsi vous? hahahaha
                  Katastofa ;)))
                  blassa mezyana barcha brach!!!!!! hahahaha.
                  • tito.rio Re: Hej, to ja Tito! 14.06.12, 04:47
                    Oui, Etiahi Tounsi:) Vous etes une super nana! Vos yeux sont aussi bleus
                    que l`ocean de mon amour pour vous est grand. Ce soir, peut-etre?

Jenzyk polska jest trudna niz francuska jenzyk.
                    • Gość: boussa Re: Hej, to ja Tito! IP: *.leon.com.pl 14.06.12, 10:28
                      ale jaja... że też wam sie chce takie głupoty pisać - za dużo wolnego czasu macie? Nie macie co z nim zrobic? Ten kreatywny człowiek, który podaje się za Tito pewnie ma całe mnóstwo wolnego czasu :)
                      • Gość: aga-poznań Re: Hej, to ja Tito! IP: *.173.47.3.tesatnet.pl 14.06.12, 11:32
                        Dzisiaj wrócilam z córkami z hotelu Delphin i jestem pod wrażeniem ostatnich wpisów niby tito i rio.Bzdura za bzdurą.Chlopaki robią co mogą żeby rozbawiać turystów choć nie raz gdyby mogli to nie jednego utopili by w basenie.Niestety taka ich praca musza usmiechać sie do wszystkich...przekichane:)a ich prywatne życie i prywatne zarywanie dziewczyn to ich sprawa....wykorzystują sytuację jak większość z mężczyzn same baby pchają się im do łóżek....żenujace to jest oczywiscie ze strony napalonych idiotek:):) w tym roku tito mimio mido alex azu i inni byli super i brawa dla ich pracy.Szczególne dziękii BUZIOLE dla animatorek z Polski......Anitka"biała" Anitka"czarna" i Beatka BRAWO DZIEWCZYNY I TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE!!!!!!!!!!!!!!!!a ludzie niech piszą bzdury..faceci może zazdroszczą chłopaką ich statystyk:):) :)
                        • dormer7 :) 20.06.12, 07:47
                          hej Aga.
                          Prosze napisz jak było w Delphin El Habib? chodzi mi o pokoj z widokiem na morze, znasz może jakis nr.pokoju z fajnym widokiem? na którym pietrze miałaś pokój, badz które pietro polecasz? jak jedzonko w tym hotelu wypada? Aga jesli miałabyś odrobine czasu, to napisz o swoim pobycie. pozdrawiam.
                          Dormer
                    • Gość: Margaritta Re: Hej, to ja Tito! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 12:24
                      hahahahhahaha szkoda tylko, że to było napisane w dialekcie tunezyjskim a nie po francusku hahaha co za żenada ;))))) żal.pl :))
                      • Gość: Lilou Re: Hej, to ja Tito! IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 18:58
                        Salut Rio i Tito hahahahaha, tak piszesz o tych wszystkich dziewczynach, które obracasz, o tych Ukrainkach, a gdzie tam w Tunezji Ukrainkę widziałeś? Proszę niech osoby, które nie mają co robić z czasem nie zaśmiecają tego forum i nie obrażają innych ludzi. Chłopaki jak będą chcieli to będą obracać każdą dziewczynę, która im wpadnie w ręcę, życie...A jak kogoś boli, to cóż pozostaje pocierpieć w milczeniu i nie wypisywać idiotyzmów na forum. Proponuję basen albo jakąś lekturę w wolnym czasie, może coś pomoże na szare komórki!
                        • tito.rio Re: Hej, to ja Tito! 14.06.12, 20:09
                          Cela m`est bien egal que le soleil ne se leve plus, si seulement vous m`aimez.
                          Enfuyons nous ensemble sur mon yacht, mon petit chou. Sans vous je ne suis
                          qu`un ver de terre.

Au revoir - tito r.
                          • Gość: Lilou Re: Hej, to ja Tito! IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 20:59
                            La femme est tout ce que l'homme appelle et tout ce qu'il n'atteint pas.

Au revoir - Lilou
                          • Gość: Margaritta Re: Hej, to ja Tito! IP: *.205.110.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.06.12, 21:00
                            Attini zeed shwayer ? hahaha
                            Bislemma :)

• Gość: boussa Re: Hej, to ja Tito! IP: *.leon.com.pl 14.06.12, 23:08
                          Lilou trafilas w sedno - gdzie w Tunezji nasz tito-rio widział Ukrainke hmm to naprawde ciekawe. Po kolejnych jego postach upewniam się co do namiaru jego czasu wolnego przy jednoczesnym braku pomysłów na jego wykorzystanie... Cieszy mnie fakt, że potrafi się porozumieć po francusku i nie skupia się na obrażaniu i wylewaniu goryczy... to może wskazywać nawet na inteligencję, co z kolei kłóci się z obrazem niepotrafiącego znaleźć sobie zajęcia półgłówka... Koło się zamyka...
                          • Gość: Lilou Re: Hej, to ja Tito! IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 00:46
                            Boussa - na nasze szczęście daleko nam do tych Polek i Ukrainek z opowieści Pana Tito Rio kimkolwiek jest ta postać. Najlepiej skomentować to milczeniem...Historie tego typu mogą tylko napawać uśmiechem, ale niech Pan Tito Rio ma dobre żniwo w tym sezonie, skoro tak na to wyczekuje, może i jakaś Ukrainka się trafi ;) Pozdrawiam
          • Gość: gosc Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.205.108.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.12, 23:43
            a czy ty wiesz, że większość z nich ma żony???? Maradona, Rio teraz nawet Tito :) Ten ostatni miał dziewczynę od 2 lat - teraz jest jego żoną, to że ją oszukiwał i zdradzał nie było problemem. Z tego co wiem to prawie każdy z nich jest w stałym związku i żal mi dziewczyn, które wierzą w chociaż jedno ich słowo.
            Pozdrawiam
    • alaska001 Mimo ? 24.06.12, 21:44
      Witam,

Czy wiecie coś na temat tego właśnie Pana? Ile ma lat i jak ma na imię? Bardzo go polubiłam, niestety zniknął w połowie mojego pobytu z niewiadomych przyczyn. Nie miałam okazji bliżej go poznać, ale sprawił na mnie bardzo sympatyczne wrażenie. Nie widziałam, żeby podrywał jakieś dziewczyny do momentu, gdy wpadła mu w oko pewna blond mężatka, szalał przed nią po prostu jak uczniak, ale dziewczyna nie wydawała się zainteresowana nim w ten sposób albo nie zorientowała się, że ją wzrokiem pożera. Żal było patrzeć ;)
      Nie szukam kontaktu z nim. Jestem ciekawa, czemu zniknął(czy zmienił hotel?) i czy jest taki, jak reszta Tunezyjczyków - podrywaczy. Nie znalazłam żadnej informacji o nim. Pytałam już na innym forum, ale zero odzewu.
      • piasek.mi.zgrzyta Tunezyjska innosc 24.06.12, 22:37
        alaska001 napisał(a):

>czy jest taki, jak reszta Tunezyjczyków <

Byl zupelnie inny. Nie jak Tunezyjczyk. Troche jak Algierczyk a reszta jak Egipcjanin.
        Obecnie jest zimny. Zakochal sie w zimnej Niemce i przepraszam, zapieprzyl sie na
        smierc. To znaczy ona go zapie.przyla. Z Bawarii byla. Chcesz wiecej szczegolow?
        • alaska001 Re: Tunezyjska innosc 25.06.12, 07:47
          Aż mi Cię żal po tym wpisie. Ulżyło? Mam nadzieję.

Jak w temacie, ktoś coś wie ?
          • Gość: do idioty Re: Tunezyjska innosc IP: *.leon.com.pl 25.06.12, 10:17
            piasek ci zgrzyta... między zębami... ze złości, że tobą nikt się tak nie interesuje, bo jestes tak brzydki i aseksualny że kobiety nie chcą cię nawet kijem dotknąć...

Twoje dalsze wypowiadanie się na tym forum upewni nas, dziewczyny, że to co napisałam powyżej jest prawdziwe...

Więc może daj sobie spokój...
      • Gość: ja Re: Mimo ? IP: *.leon.com.pl 25.06.12, 10:19
        byłam w delphinie 3 razy na wakacjach ale powiem szczerze, że nikogo kto nazywalby się mimo nie było... więc nie moge pomóc ;/
        • Gość: anonim Re: Mimo ? IP: *.czarnet.pl 26.07.12, 20:02
          ja bylam w habibie od 8-21.i mimo byl.pod koniec turnusu zniknal-slyszalam 2 wersje-jedna ze ma urlop,a druga ze wylecial
    • Gość: Magda Re: Animatorzy Delphin el habib IP: 109.95.31.* 25.06.12, 20:17
      Czytam to forum oraz inne na temat facetów z Tunezji i włos mi się jeży na głowie. Zaznaczam, że prawie przed chwilą wróciłam z El Habib. Poznałam animatorów, o których piszecie (nie wiem, czy wszystkich, bo zmieniają ksywki). Ktoś pytał gdzieś wcześniej, kto jest w grupie w tym roku, więc odpowiadam: Azou (Senegalczyk), Tito, Mido, Alex, Mimo, Poki, Simba, GiGi, Fou Fou (Tunezyjczycy, tak myślę), dwie Anetki, Beata i Kamil (Polacy), Caramel. Mogłam kogoś pominąć. Słynnego Rio nie spotkałam, albo o tym nie wiem :D Kontaktów żadnych nie mam, od razu mówię (mam ich kilkoro na facebooku oraz mnóstwo zdjęć).
      Co do sytuacji, które tutaj opisujecie, w moim przypadku nie miały miejsca - może nie chodzę w ich grupie wiekowej albo finansowej:D Nic takiego również nie rzuciło mi się w oczy. Były jakieś żarty czy lekki podryw, ale oni wszyscy mają taki sposób bycia - wszystko traktowałam jako żart. Wiem, że bardzo ciężko pracowali, niejednokrotnie próby do wieczornych show trwały do 2 w nocy i dłużej. Nawet jeśli spędzali upojne noce z turystkami, to rano nie było tego po nich widać.
      Nie wiem też, którego z nich spotkam w Habibie w przyszłym roku (a wybieram się) - zdarzało nam się porozmawiać prywatnie i każdy z nich ma swoje plany i marzenia, a praca animatora jest drogą do ich spełnienia (z tego, co mi wiadomo, animatorzy zarabiają dobrze jak na warunki tunezyjskie). Mam wielką nadzieję, że w przypadku ponownego wyjazdu tamże spotkam tylko tych, którzy rzeczywiście kochają tę niewdzięczną pracę. A o pracę w Tunezji jest trudno, szczególnie teraz.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich animatorów z El Habib, zarówno Polaków, jak i grupę International.
      • glupota.nie.boli Polska garmazerka - pasztety 25.06.12, 21:45
        Biedne pasztetowe zyjace wspomnieniami tunezyskimi dlugo po powrocie.
        Wasze zycie jest takie jak pasztetowa. Szare z domieszka papieru toaletowego.
        Na tesknote i stres podobno jest najlepszy ogorek. Caly, nie w plasterkach.
        Podobno pokazaly sie juz szklarniowe tanio i bedziecie sobie mogly pozwolic.
        Zalosne pasztetowe biedactwa jestescie. Kiedy nastepny wyjazd - za 10 lat?
        • Gość: hi hi Re: Polska garmazerka - pasztety IP: *.leon.com.pl 25.06.12, 22:28
          pan co mu piasek zgrzyta zmienil ksywe na glupote ktora nie boli... rozgoryczony biedaczek, ktory potrafi tylko obrazac... :) zaczyna sie ten pan robic uroczy :)
        • Gość: Magda Re: Polska garmazerka - pasztety IP: 109.95.31.* 26.06.12, 08:47
          Ależ oczywiście, że wspominam udane wakacje, to chyba normalne. Najmilej wycieczki, ale wątek jest o ludziach, więc o nich piszę. Mam piękno Sahary opisywać ? Już to zrobiłam, ale w odpowiednim wątku :D
    • Gość: :) Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.ghnet.pl 02.07.12, 21:55
      Żona Rio Biedna kobieto z Poznania..to jest okropne jak on Cie tak w konia robi po co Ci to malzesntwo bylo bardziej jemu mialo pomóc, jesli chcesz sie dowiedzieć kim jest Sabina napisz moge Ci tez wysłać wszystkie zdjęcia do ktorych mam dostep, lepiej żebyś skonczyla z nim raz na zawsze chyab ze chcesz być całe zycie tak oszukiwana ...przykre. Na Sabini sie pewnie nie kończy laski zgłaszajcie sie po napewno więcej ich jest :)
      • Gość: :) Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.leon.com.pl 03.07.12, 10:25
        Oh yeah, Rio szaleje :)
      • Gość: M. Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.180.0.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 22:53
        To jest już nudne...... a Sabina musi być fajną dziewczyną skoro nie przeszkadza jej, że "Rio" ma żonę.......
        To jest jej życie, każdy ma to na co godzi się.... Wypisywanie na tym forum kto z kim i gdzie jest żenujące.....
        Abstrahując już od tej całej sytuacji to jeżeli nawet on ją oszukuje to czy to jest coś tak niesamowitego???? Mało facetów zdradza swoje dziewczyny lub żony??? Może czas zacząć żyć swoim życiem a nie życiem innych ???
        Pozdrawiam.
        • Gość: maja Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.12, 07:36
          Skoro tak cie to nudzi to dlaczego czytasz posty na w/w temat.Podpowiem ci nudne nie wchodze ...proste?
          Pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy.
          • Gość: Ola Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.europe.hp.net 03.10.12, 15:06
            Hej,
            Przeczytałam to forum i nawet fajnych rzeczy sie dowiedzialam. Ja wrociłam w zeszły czwartek i musze przyznac ze bylo super. Bez milosnych przygod i zauroczen ale bylo cool.
            Natomiast pisze bo moze ktoras z Was wie jak nazywał sie ten animator, ktory prowadził dyskoteki? Niewysoki, raczej srednio sie udzielal i zazwyczaj nosił czapeczke z daszkiem. Chyba pracwat na basenie na Ribacie nie delphinie.
            jesli ktos wie t bylabym wdzieczna za namiary bo chyba ma kolega ma cos mojeg:(
            Z gory dzieki Ola
            • piasek.mi.zgrzyta Powrot blondynki 03.10.12, 18:40

Zejdz na ziemie Olu. Pisz na Berdyczow.
            • Gość: emi Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.14, 09:28
              ten koleś miał na imię KRIS BYŁ TO SZEF ANIMATORÓW:-)
    • Gość: Ola Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.12, 17:21
      Szkoda mi Cie. Nie musisz mierzyć wszystkich swoja miara.
      Gdybym była napalona na kolesia to pewnie przez 2 tyg pobytu tam bym ogarneła jak koleś chociaż ma na imię!!!

PS. Dziewczyny wie któraś z Was jak ten animator miał na imię?

Dzieki
      Ola
      • glupota.nie.boli Musztarda po obiedzie 06.10.12, 17:38
        Spadaj, Olu, spadaj glupiutki polski materacu.
        Zalosna jestes z tym zebraniem o imie. Rafat, ok!
      • Gość: gosc Re: Animatorzy Delphin el habib IP: *.com.pl 08.10.12, 13:04
        Mogę podać ci jego fb, na priv.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka