Dodaj do ulubionych

Lista wylotowa na rok 2013 :)

30.04.13, 09:42
Pozwalam sobie otworzyć oficjalną listę wylotową do Tunezji na rok 2013.

MY 19.06.2013 (2 tyg)
2+1 ( oboje 30+ oraz pięciolatek)
hotel Club Lookea Beach Azur w Borj Cedria
Obserwuj wątek
    • Gość: kretyn numerowany Lista idiotow IP: 65.210.104.* 30.04.13, 12:19

Spadaj z ta zalosna lista debili.
      • Gość: Sam jesteś debilem Re: Lista idiotow IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.04.13, 16:43
        EEE widzę, że tu milutko. Szkoda, że inne fora (Egipt, Turcja,Grecja) mają takich fajnych gości a tu jakieś buraki.

• piasek.mi.zgrzyta Lista buraczana 30.04.13, 20:30

Ja tez sadze, ze listy wylotowe sa idiotyczne. Co da Tobie poznanie takiego samego
          zaniepokojonego ciecia na lotnisku przed wylotem. Zaprzyjaznicie sie i bedziecie razem
          spedzac wakacje? Kogo to naprawde obchodzi kto leci, z kim, gdzie i za ile? Nie potrafisz
          bez rodakow wypozyczywac? Kupcie sobie wszyscy takie same, neonowe, koszulki.
          W kupie bedzie wam razniej. I kupy nikt nie ruszy. Fajne wakacje bedziecie mieli.
          Cale polskie. W Tunezji. Albo w Egipcie:)
          • Gość: do listy buraczane Re: Lista buraczana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.04.13, 22:51
            A ty pewnie rodaków sie wstydzisz za granicami państwa co, tacy wspaniali to pewnie tylko z obcokrajowcami, bo wstyd z naszymi?
            Bo ja już za Ciebie się wstydzę. Tak, wstyd mi, ze wśród "swoich" tyle jadu, chamstwa.
            A ja jestem tam jestem inna - dogaduję się z każdym, mam setki znajomych, dziesiątki przyjaciół. Pewnie dlatego wciąż doszukuje się towarzystwa - taką mam już naturę, lubie ludzi, kocham rozmawiać.Gdybyśmy tylko mogli zabralibyśmy ze sobą połowę. I byłaby ta neonowa kupa.
            No ale wyjestescie inni, tacy fajni i w ogóle. Pewnie Wasi znajomi też sie was wstydzą. Najgorzej jak dzieci też. No ale.....Pozdrawiam milusio i cieplusio. Obyście nie musileli żadnych Polaków na wczasach oglądać. Nie daj Boże jakiś buraków.
          • Gość: orleańska dziewica Re: Lista buraczana IP: *.cdma.centertel.pl 01.05.13, 12:44

masz racje
            ale niektórzy to tępaki
            w polsce kkrzyczą że polacy to wieśniaki że nie przyznają sie skąd są
            a tu prosze- bez drugiego polaczka ani rusz
            :))))))))))))))
            lepiej siedzcie w domu jak sami sie boicie ruszyc z domu
    • Gość: IPS Re: Lista wylotowa na rok 2013 :) IP: *.centertel.pl 01.05.13, 01:16
      Idiotyczne są takie listy, trącą totalnym buractwem. Zajarana wyjazdem gawiedź ( większość pewnie pierwszy raz opuszcza granice kraju ;)) będzie się bratać i zapoznawać, żeby mieć z kim łyknąć wódeczki i pogadać o dzieciakach przy basenie :D ŻAL !
      • edd.y Wiosenny redyk 2013 01.05.13, 02:02

Zgadzam sie z powyzszym postem. Zwolujacy sie przed wyjazdem
        to matolki pszenno-buraczane. Ma to miejsce na taniutkich forach:
        Tunezja, Maroko, Egipt, Turcja itp.

Czy ktosc czytal o listach wylotowych do Londynu, Paryza, Mediolanu?
        Do wymienionych krajow lataja przestraszone beczace owieczki.
    • Gość: Może popilnuję Wam Re: Lista wylotowa na rok 2013 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 08:17
      A możecie napisać gdzie mieszkacie?
      Mogę z kolegami popilnować Wam domu w czasie Waszych wakacji?
      • Gość: polski arab Lista wylotowa = lista zalosnych kretynow IP: 65.210.104.* 01.05.13, 12:27

Widuje sie na lotnisku to zalosne stado przestarszonych owiec.
        To biedni durnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka