Dodaj do ulubionych

MARABOUT - pokoje

26.05.05, 18:33
Witam,mam pewne pytanie. Byłam w ubiegłym roku w hotelu Marabout, niestety
nie pamiętam które pokoje są najlepsze (chodzi mi o numerację). Głównie
chodzi o pokój z widokiem na morze, lub na miasto ale w miarę odnowiony i nie
w jakichś podziemiach. Jeśli możecie mi pomóc to bardzo proszę, jadę tam w
czerwcu. Pozdrawiam. Lidka
Obserwuj wątek
    • martus25 Re: MARABOUT - pokoje 26.05.05, 23:12
      bylam w marabucie i mieszkalam w pokoju 343 okna wychodzily na inny hotel i
      ogromny plac jak sie dobrze wychylilas to mozna bylo zobaczyc moze , kolezanka
      byla w pokoju 211 niestety nie mail balkonu. milego wypoczynku
      • lidiasz1 Re: MARABOUT - pokoje 28.05.05, 09:21
        Dzięki serdeczne:)
      • mkowalewicz1 Re: MARABOUT - pokoje 29.05.05, 18:09
        My wróciliśmy w czwartek z Marabouta. Mieliśmy pokój nr 320 na drugim piętrze,
        którego okno wychodziło akurat na środek basenu, było widać całą okolicę basenu,
        taras przy barze z estradą, gdzie odbywały się codziennie animacje.A jak się
        popatrzyło w lewo to było widać morze. Zdecydowanie nie brać pokoju na parterze
        czyli zaczynających się na sto. Nieparzyste pokoje wychodzą na ulicę. W nowym
        skrzydle mieszkali znajomi i mieli pokój z widokiem na morze i tylko morze o
        numerze zaczynającym się na siedemset, ale ręczniki po plaży wywieszone na
        balkon były ciągle wilgotne. Byliśmy w maju, a może w gorących miesiącach jest
        inaczej. DObrego wypoczynku, nam sie w Maraboucie podobało.
        • lidiasz1 Re: MARABOUT - pokoje 29.05.05, 21:20
          Witam! Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje, o to właśnie mi chodziło. Ja
          tez bylam zadowolona z Marabouta. Bardzo pomocne są Twoje informacje, jeszcze
          raz dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka