Gość: Joanka IP: *.centertel.pl 25.04.06, 21:07 Będę wdzięczna za opinie o tym hotelu. Zastanawiamy się nad wyborem (wybieramy się z dwójką dzieci) a informacji o tym hotelu w internecie ani widu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.crowley.pl 28.04.06, 17:58 widziałem hotel, bardzo dobry, okolica słynie z najpiekniejszych plaż, tylko musisz miec swiadomość że w okolicy nic nie ma zadnego centrum turystycznego, miasta itd. Na ternie hotelu jest wszystko, sporty, animacje jedzenie serwis b. dobry spokojnie mozesz jechac z 2 dzieciakow beda mialy gdzie biegac, duzy ogród www.lastminute-oferty.pl/2726_2276385_hotel-Zita_Beach_Club_Djerba.html polecam rowniez garden park, blizej lotniska transfer nie byłby tak długi ok. 30 km. www.lastminute-oferty.pl/684_2308440_hotel-Prima_Life_Garden_Park_Djerba.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.ga Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:03 witam. wmaju wybieram sie tam z dzieckiem. po twoich slowach jestem pelna optymizmu co do celu naszej podróży. napisz prosze cos wiecej o okolicy, co sie da zobaczyc z 5 latkiem, czy mozna wypożyczyć auto? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Djerba - Zita Beach Club IP: 82.177.111.* 18.05.06, 14:04 Jak wrażenia z pobytu? Proszę o informację, bo również chcę tam pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_j Re: Djerba - Zita Beach Club 22.05.06, 08:36 Witam Była Pani w Zita Beach Club? Proszę o jakieś informacje. Jadę 15.09 z 1,5 rocznym dzieckiem i 6-latkiem. Pozdrawiam Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.ga Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:47 Witam. Byłam w tym hotelu i szczerze go polecam. Nowy i czysciutki kompleks zadowoli nawet najbardziej wybredną osobę. Ładna plaża i super baseny. Dla dzieci mini club i codziennie mini disco. bardzo sympatyczni animatorzy nie mówia po polsku ale dla mojego 5 letniego syna nie miało to znaczenia. Przepyszne jedzonko. Bardzo mile wspominam całe 16 dni, jakie tam spędziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka1975 Re: Djerba - Zita Beach Club 14.08.06, 13:13 Lece do tego hotelu w najblizszy piatek 18 sierpnia. Czy trzeba zabierac suszarke do wlosow i reczniki plazowe?jaka jest cena za wynajecie lezaka i/lub recznika plazowego. bedze wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:26 Suszarki w hotelu, niestety, nie ma. Ręczniki plażowe trzeba mieć swoje. Leżaki przy basenie są bezpłatne, na plaży za jeden trzeba zapłacić 15 dinarów (ok. 10 euro) na tydzień. Hotel jest wspaniały, obsługa bardzo dobra, cisza, spokój, znakomite warunki do wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidiasz1 Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:00 Wróciłam z hotelu sąsiadującego z Zitą. Zita to bardzo ładny hotel, pięknie położony, ma fajne baseny, animacje i jedzenie b. dobre. Moi znajomi mieszkali tam i chwalili.Warto jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staski Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:00 Zita Beach Club leży w Zarzis nie na Djerbie. A to różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Re: Djerba - Zita Beach Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:40 informacje o hotelu www.zitahotel.com Odpowiedz Link Zgłoś