IP: *.qubushotel.com 24.01.07, 23:25
Czy ktos byl lub wybiera sie ze sky club do Tunezji???Bardzo interesuja mnie
opinie na ten temat.I na temat hotelu Primasol Club El Fell.Bede bardzo
wdzieczna za wszelkie info!!Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: lila Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:55
      Celka, zadajesz naiwne pytania.To nowopowstałe biuro, nikt z nimi nie był, bo
      pierwszy turnus jest od 26.04.
      • Gość: lukola Re: Sky club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.07, 08:52
        Ja jadę, tez pierwszy raz , wylot z Wrocka 31 maja, może się spotkamy?
        • Gość: celka Re: Sky club IP: *.qubushotel.com 27.01.07, 09:50
          Lukola..raczej sie nie spotkamy, zrezygnowalismy z tego sky...cos u nich nie
          gra...lecimy z Exim'a we wrzesniu.Pozdrawiam i przyjemnego wypoczynku zycze!!!
          • Gość: a to dobre Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:36
            ze Scan cos nie gra a z Exim wszystko ok hahah a to dobre :)
      • janan2 Re: Sky club 05.05.07, 19:07
        Gość portalu: lila napisał(a):

> Celka, zadajesz naiwne pytania.To ....stare biuro tylko zmieniło nazwę i ma
        świetną bazę ale odbija się od dna po upadku na Karaibach.Lecę z nim 24.05.Nie
        mam obaw bo żadne biuro nie upada na wiosnę a poza tym nie nowo powstałe.Lecę do
        Azur Plaza 4* all za 1590 persona.Hammamet.
    • Gość: tomeka251 Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:43
    • Gość: tomi251 Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:47
      Lecimy z żonką z Wrocka 31.05 do hotelu Primasol Club EL Fell na dwa tygodnie
      napewno będzie superowo mam nadzieję że się spotkamy pozdr.
      • hanwar Re: Sky club 03.02.07, 14:05
        my jedziemy z tym biurem 3 maja.pan w agencji turystycznej powiedział nam, że
        wylecimy na pewno, ale czy wrócimy....:P.cóż kto nie ryzykuje, ten nie
        traci.....i nic nie ma
        • Gość: Rob Re: Sky club IP: *.slowianin.pl 04.02.07, 16:04
          Ha my ze znajowymi też wylot 03.05 z w-wy, podzielimy ten sam los ;-)).Pozdrawiam i do zobaczenia.
          • Gość: faza Re: Sky club IP: *.centertel.pl 11.02.07, 15:55
            my lecimy z cala paczka 14.06. jak wrocicie to opowiadajcie.pozdrowienia
      • Gość: mie... Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:58
        Witam ja tez lece z zona w tym terminie pozdrawiam
        • Gość: B. Re: Sky club IP: *.chello.pl 07.02.07, 23:44
          no to ciekawe co tu piszecie..

zastanawiamy sie z męzem nad wczasami z tej firmy, własnie 3 maja

Ale przed chwilka powertowałam forum o Biurach podrózy, i przeczytałam wszystkie
          opinie o Sky clubie..

I jestem w kropce...

juz sama nie wiem co sądzic..

To maja byc nasze pierwsze takie wczasy, troche boje sie ryzykowac....:-(

Niemniej cena zachęcajaca, opinie o hotelu tez spoko.. tylko ta nieciekawa
          historia z panem prezesem...
      • Gość: lukola Re: Sky club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 08:49
        Hej, my też z mężem lecimy z Wrocławia na dwa tygodnie 31 maja do Primasol.
        Spotkamy sie na lotnisku, podaj namiary to sie wymienimy wiadomościami, do mnie
        GG to 5995716 lub mail: lukola@02pl
        Pozdrawiam
        Ola
        • tomeka251 Re: Sky club 10.02.07, 14:17
          No hej moje GG 10428265,mail tomeka251@interia.pl
          Macie jakies info na temat tego hoteliku Primasol?? Ja nie moge nic znaleść
          pzdr.
          • Gość: Ewela Re: Sky club IP: *.rajskanet.pl 10.02.07, 14:35
            są strony internetowe www.sky-club.eu lub www.primasol.com. niestety więcej
            informacji nie znalazlam a sama jadę do primasol ze sky clubem 24 maja
          • Gość: Intro Re: Sky club IP: *.onspeed.com 10.02.07, 14:58
            Link do zdjec z tego hotelu zrobionych przez turystow ktorzy tam byli oraz ich
            opinie.(niestety po niemiecku)
            www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Primasol+El+Fell+ex+Papillon-ch_ub-hid_29323.html
            www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Primasol+El+Fell+ex+Papillon-ch_hb-hid_29323.html
            Pozdrawiam
    • Gość: lolka Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:04
      Byłam dziś w biurze podróży, porównałam ceny i chyba najtaniej wychodzi
      z koperniktravel,Tour Khalef z HB wychodzi 1260/os w maju, a 5*Royal Miramar
      Thalasso 1290.Chyba się zdecyduję.
      • Gość: Gość Re: Sky club IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.07, 21:29
        To BP powstało na "gruzach" BP OPEN TRAVEL, które ogłosiło swą upadłość w
        ubiegłym roku.
        • Gość: szesnasty Re: Sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:51
          No jak na "gruzach" to dla mnie bomba. Sędziliśmy z żoną dwa tygodnie w drugiej
          części czerwca, w hotelu Primasoll El Fell *** i było świetnie. Hotel czysty,
          żarcie dobre i nie było problemów, że się skończyło i więcej nie ma( jeśli
          tylko wyrobisz się w czasie posiłku ). Plaża 80 metrów od recepcji, 50 m. od
          basenu. Jedyne do czego się można przyczepić, to fakt, że Sky-Club zarezerwował
          część pokoji w budynku położonym po drugiej stronie głównego, patrząc od basenu
          i plaży. Czyli dość daleko od miejsc gdzie spędza się najwięcej czasu. Ale po
          pertraktacjach z obsługą popartych wizerunkiem prezydenta Lincolna dostaliśmy
          pokój w lepszej częśći. Czyli tamtejszy standard.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka