Dodaj do ulubionych

Hotel Karawan -suuper

21.05.07, 15:42
Poprostu suuper. Z el-hana beach ludzie przychodzili na animacje do naszego
hotelu.
Opcja All - poprostu rewelacja.
2 Baseny, przy basenie bar z napijami i alkoholem za darmo, zresztą alkochol
od 12 do 24 gratiss.
Posiłki suuper, pizza przy basenie gratis.

Imprezy do 24 pozniej na dicho ( 10metrów )

Jeśli jesteś ładną zgrabną i inteligątną blondynką to możemy pojechać razem;)
berhoff@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Pani Danuta Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:44
      Jako, że urodę kobiety trudno jest ujać w sztywne ramy lat i kilogramów a
      pańska wakacyjna oferta brzmi bardzo zachęcająco nie mogłam sie powstrzymać by
      na nia nie odpowiedzieć.Jestem bezpruderyjną pięcdziesięcioletnią amatorką
      tunezyjskich krajobrazw, blondynką(krótka trwała)lekko puszysta co tylko
      podkreśla mój kobiecy urok. Było by mi niezmiernie miło móc dzielić z kimś mój
      zachwyt Tunezją, podziwiać zachody słońca w Sousse sącząc lekko schłodzoną
      Timbarine, chłonąć każdym zmysłem rozgrzaną słońcem arabską egzotykę mając u
      boku kogoś wrażliwego na otaczające nas piękno, na duszny od zapachu jasminu
      romantyzm chwili.Być może kogoś takiego jak pan..
    • Gość: wwwwp Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.crowley.pl 22.05.07, 16:19
      bzduryy, hotel beznadziejny, all inclusive fatalne!!!!!!
      • wp2007 Re: Hotel Karawan -suuper 22.05.07, 17:48
        Ponoc o gustach sie nie dyskutuje ale- Nie wiem gdze w Karwanie sa dwa baseny-
        wiem ,że jest jeden malutki. Co do animacji - wiem że Chams El Hana 4*i El Hana
        3*maja wsopólne animacje i jest na co popatrzeć a że ktos był w Karawanie na
        animacjach / swoja droga - czy tam animacje wogóle sie odbywaja/ to znaczy ,ze
        sa takie cudne.Hotel znajduje sie przy głownej arterii Sosse i w pokojach od
        ulicy jest nieciekawie. Co do żarcia to nie bedę sie wypowiadał poniewaz do
        Tunezji jade na wypoczynek i pozwiedzac a nie żreć i jeszcze na to żarcie
        narzekac. Sas
        • zozolica Re: Hotel Karawan -suuper 23.05.07, 12:25
          Ja także uważam, że HOTEL KARAWAN super!!! Baseny są aż 3!!!. Jeden kryty, dwa
          na zewnątrz - ten na drugim piętrze z super zjeżdżalniami!!! Jedzenie ok!!!
          Animatorzy ok!!! Sam hotel jak na 3 * w porządku - czyściutko, no i te pokoje z
          widokiem na morze CUDO!!! Polecam! Spędziłam tam super tydzień i na pewno tam
          wróce!!!
          • Gość: gggh Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.crowley.pl 23.05.07, 13:02
            gdzie ty widziałaś zjeżdzalnie przy basenie?
            • zozolica Re: Hotel Karawan -suuper 24.05.07, 11:45
              A tak!!! Od tego roku dostawiono do basenu na drugim, piętrze dwie zjeżdzalnie.
              Byłam w Karawanie od 05 do 13 maja i zjeżdzalnie już działały!!!
              • Gość: gggh Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.crowley.pl 24.05.07, 14:16
                acha, w zeszłym roku ich nie było.
                szkoda tylko że przy basenie na górze nie ma baru i trzeba chodzić góra dół.
                • zozolica Re: Hotel Karawan -suuper 25.05.07, 13:23
                  no niestety, brak baru przy drugim basenie to niestety mankament... ale od
                  czego są faceci:) od noszenia drinków oczywiście!!!
    • antea7 Re: Hotel Karawan -suuper 24.05.07, 20:36
      A jak w tym hotlu wyglada sprawa wyzywienia w opcji AI? Jadę z wybrednym
      niejadkiem ;-)
      • Gość: w zeszłym roku Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.crowley.pl 25.05.07, 10:45
        codziennie jest praktycznie to samo.
        Na śniadanie można się spodziewać: jajek, naleśników, jednego rodaju wędliny
        (nie próbowałam !!!), jeden rodzaj sera zółtego, płatki, mleko, pomidory,
        ciasta, sałatka, biały ser, dżem
        napoje:kawa, herbata, napoje (dwa smaki)

obiad: ryba czasem, spaghetti, zupa, dwa rodzaje mięs, cos na wzór frytek,
        sałatki, ciasta, lody, owoce
        napoje: woda, cola, wino, sok

kolacja: j.w

między kolacją a obiadem przy basenie dają: mini pizze, jakies dziwne mięso,
        arbuz - i to wszytsko w bardzo małych ilościach, także po 10 minutach od
        wystawienia juz nic nie ma.
        • zozolica Re: Hotel Karawan -suuper 25.05.07, 13:28
          Niestety to prawda, że jedzenie jest bardzo monotonne, ale prawie w każdym
          hotelu wygląda podobnie. Moj syn to tez niejadek i je tylko "wybrane" rzeczy
          ale jakoś bardzo nie narzekał na jedzonko. Poza tym codziennie było spaghetti
          więc mial alternatywę, poza tym ziemniaczki pieczone z surówkami zaspokajały
          jego głód. Po południu w opcji all była pizza, naleśniki więc się "najadał".
    • Gość: bella22 Re: Hotel Karawan -suuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:31
      mozemy ale pod warunkiem, ze ty jestes przystojnym ciemnookim brunetem, a do
      tego wysportowanym i oczywiscie inteligentnym...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka