Gość: M19 IP: *.toya.net.pl 10.06.07, 15:30 prosze podajcie mi, aktualna cenę wycieczek na sahare, Tunisu, rejs statkiem pirackim, czy dzieci maja znizki. jakie wziąśc pieniądze ze soba euro, czy dolary. Jade z rodzina w lipcu do Hamametu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moonbeauty Re: jaka jest aktualna cena wycieczek w tunezji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:26 Sahara z Oasis Tours - 155 DT + 20 DT za wielbłady i bryczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaka jest aktualna cena wycieczek w tunezji? IP: *.chello.pl 10.06.07, 19:44 www.sahelvoyages.com/wycieczki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: jaka jest aktualna cena wycieczek w tunezji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 20:56 hej z neckermanna statek piracki kosztowal 40 dinarow,bylo super,do tunisu 60 dinarow ale w tym bylo inne miasto sidi bu sai i obiad w malej knajpce,polecam wioski berberyjskie 50 dinarow,bylo super warte pieniedzy,to wycieczki z hammamet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: jaka jest aktualna cena wycieczek w tunezji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 00:24 Jeżeli masz dzieci to statek piracki jest świetnym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Sahara 11.06.07, 10:48 a jesli mam 3,5 letnie dziecko to myslicie ze Sahara 2-dniowa wchodzi w gre??? bardzo prosze o opinie - w zeszlym roku maly zaliczyl calodniowa wycieczke na Santorini to moze teraz tez da rade?? ;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moonbeauty Re: Sahara 11.06.07, 11:47 Skoro już zaliczał wycieczki to myślę że da rade - w końcu w nocy się wyśpi, autobus jest klimatyzowany a wielbłady pewnie będą frajdą :) Odpowiedz Link Zgłoś