Gość: justysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 20:31 Niektorzy sa tam bardzo atrakcyjni,poza tym maja to "cos"szczegolnie w oczach.Sa wiecznie usmiechnieci i ładnie tancza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shalafi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:29 Ja tez sie zauroczalem w dziewczynach na wakacjach plus kilka drinkow, wtedy swiat jest o niego piekniejszy. Dopiero po przyjazdach czlowiek widzial jak w realiach zycia to osoba jest beznadziejna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:34 o witam i znow pan totalny sceptyk z lichego hotelu sie tu wymadrza!! czyli po poscie widac ze byles tam sam bez kobiety,skoro sam drinki waliles hehe ludzie nie sluchajcie tego goscia na serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shalafi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 01:16 Wzruszyla mnie Twoja historia, chyba do Bravo przekaze. Jakbys troche logicznie poczytal to bys zauwarzyl ze w poprzdnich postach bylo zebranie tylko wypowiedzi dziesiatek ludzi, na temat tego jak byli w Tunezji, a nie Twoja wlasna nadintepretacha, tak jak w tym watku nigdzie nie napisalem, ze spotkania wakacyjne odbywaly sie w Tunezji co jest Twoja kolejna nadinterpretacja. Jedna dobvra rada, czytamy cale posty nie tylko tytul i wykonawce. Co do kobiety, jakbys poczytal troche logicznie tez bys sie dowiedzial z tego portalu, ze mam wlasna kobiete i z nia ponownie jade, i nigdzie nie napisalem ze spijalem sam drinki, tylko z kobietami z lat mlodosci, kiedy wyjezdzalem nad morze itd, rozumiesz to calkiem normalne wytlumacze Ci: morze idziemy nad plaze jest dyskoteka, tam pubik nad morzem, wiec mozna kupic drink, piwo, o patrz nawet mozna spotkac kobiety- to takie istoty, podobne do nas. A ze latem alkohol bardziej wchodzi, bo cieplo itd, wiec ludzie sie zauroczaja, tak jak kolezanka wspomniala powyzej. Wiec jesli masz jeszcze jakies ale tak jak przy namierzaniu mnie przez Pis of shit bo jakos nie widzialem abys po moim last poscie mial jakies uwagi to bardzo chetnie odpowiem. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 10:01 oj oj tyle tlumaczen..i znow sie ktos zdenerwowal bo odp na pol strony zamiast siedziec cicho,chyba nadepnolem jakis odcisk lub kompleks?narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shalafi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:00 Pracuje z ludzmi przeroznej masci, religii, kultury wiec jest cos takiego jak public relation, ktorym trzeba tlumaczyc lopatologicznie bo inaczej nie sa w stanie zrozumiec pewnych zagadnien, a ze chcialem aby Pan osiagnal ten poziom zrozumienia wiec w taki sposob rowniez przelozylem, bo wczesniej niestety nastepowala nadinterpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORCIA Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 11:04 JA SIE ZAUROCZYŁAM BEZ ZADNYCH DRINKOW!!!NIE JESTEM NASTOLATKA DODAM JESZCZE ZE BARDZOOOO TRUDNO JEST MI SIE W KIMS ZAUROCZYC.TYLKO NIE WIADOMO JAKBY BYŁO DALEJ(W ZYCIU CODZIENNYM) W KONCU TO INNA RELIGIA: (NIESTETY:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.pai.net.pl 23.09.07, 18:56 Ja sie zauroczylam i tak trwa do dzis, zostałam jego żoną i najszczęśliwszą kobietą na świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 19:51 PEWNIE POCZATKI MIELISCIE TRUDNE.A CO Z RELIGIA PRZESZŁAS NA ISLAM CZY ON NA KATOLICYZM?MOGŁABYS W SKROCIE OPISAC JAK TO SIE ZACZEŁO:)) PEWNIE POJECHALAS TAM NA WAKACJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.pai.net.pl 23.09.07, 21:24 Jeśli chodzi o religie to nie mamy z tym problemu bo ani moj mąż nie jest praktykujacym muzułmaninem(dodam ze nigdy nie byl w meczecie) ani ja nie jestem praktykującą katoliczką.A poznaliśmy sie na wakacjach po 2 latach wzielismy slub,gdy dwoje ludzi chce byc na prawde razem to nie ma takiej siły zeby ich rołączyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do justysi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 16:06 a ile jesteście po slubie?? zycze Wam wszystkiego NAJLEPSZEGO;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 19:20 Hmm gratuluje związku, trzeba mieć odwagę ale miłość pokonuje wszelkie trudnośći. Ja niedawno wróciłam no i oczywiście też się zauroczyłam;-) Oni mają coś w sobie te śmiejące oczy, otwartość i uśmiech ach trudno wrócic do rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 21:08 Tez bym tak chciała:)Moje gratulacje:)))zycze Wam wszystkiego dobrego , dużo miłosci ktora napewno i tak jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 21:10 Tez bym tak chciała:)Moje gratulacje:)))zycze Wam wszystkiego dobrego , dużo miłosci ktora napewno i tak jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Nacisnij Caps Lock.Nie krzycz.Chyba ze Ci 24.09.07, 19:59 sie spieszy do melodramatu.A siusiu juz zrobilas do nocniczka?Nie mysl o migdalowych oczach i przezyciach.Masz czas sadzac po wypowiedzi,a przygoda nie ucieknie.Ciekawosc pierwszy stopien do...Powodzenia.I mniej wypiekow,bo widac na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: Nacisnij Caps Lock.Nie krzycz.Chyba ze Ci 25.09.07, 11:52 no wlasnie ten blysk w oczach i ciagly usmiech na twarzy. Ja tez poznalam kogos tam -wspanialy chlopak. Zaluje ze musialam tak szybko wrocic do Polski. Ma moj nr tel ale sie nie odzywa ...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Nacisnij Caps Lock.Nie krzycz.Chyba ze Ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:54 Jesli sie nie odzywa to daj sobie spokój. Oni są dość kochliwi ale jesli to coś powaznego , to na pewno się odzywają i to codziennie, wiem cos o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: Nacisnij Caps Lock.Nie krzycz.Chyba ze Ci 25.09.07, 22:10 hehe no na plazy tez byl codziennie. ja tylko mu wmowilam ze to nie ma szans ze polska jest tak daleko..... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunezja21 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.07, 22:36 Też się zauroczyłam (bez drinków) i też nie jestem nastolatką, i też ciężko żeby ktokolwiek wpadł mi w oko, ale żałuje, bo trudno zapomnieć.Pozdrawiam DORCIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:42 Juz odliczam czas do nastepnych wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.07, 12:21 Pozdrawiam Cie gorąco bo wiem co czujesz i jestem na tym samym etapie zauroczenia i tęsknoty;) planuje wyjazd w listopadzie morze ktoś chce sie dołączyć bo wspólnie bedzie rażniej??:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: 80.50.236.* 11.10.07, 22:16 a gdzie chcesz jechac ? Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 11.10.07, 23:33 Kobietki-zakochujcie się w kim chcecie.Jak któraś natrafiła na fajnego mężczyznę z tamtych stron ,wyszla za niego to fajnie- gratuluję i się cieszę,bo nie wszyscy są źli... Ale czemu po takich wyjazdach-jest tu tyle postów-kto zna tego animatora,albo tamtego... Kiedy większość z nas kobiet tam jeżdżacych zrozumie,że/jednak w większości/ to dla nich przygoda tylko i only! No kurcze.Tunezja,Egipt...to taki daleki Ciechocinek....Jedziesz tam zaszaleć-Twoja sprawa!!!Nie oczekuj,że Ci się zaraz oświadczy,dobrze jak odpisze na smsa ;-) Co te posty nawołujące-która,kto zna animatora tego czy tego -ma oznaczać?Nie macie kontaktu,nie odzywa się,a tyle naobiecywał,że to niemożliwe,że się nie odzywa,pewnie coś się stało?...Tak.Ma następną turystkę.Proszę Was.Jak widzę tam laski szalejace-acz trochę ukrywające,że romansują-to niech tak robią i tu-próbują to trzymać dla siebie,bo to każdego/każdej prywatna sprawa/.Co komu da,że ktoś zna tego animatora?Trochę trzeźwości.Ale powtarzam-fajnie jak serio jakaś kobieta się zakocha i z wzajemnością.Ale to wszak promil takich znajomości z mężczyznami tamtej kultury...Przyznajcie mi rację.. Wiem co mówię,podrywali mnie strasznie i tu i jak byłam w Egipcie. Blondynka,nie chuda,biust wiem,że mam,a po Tunezji-jestem pewna,że mam go na pewno ;-) Przewodnik po pustyni podrywał mnie strasznie,jak dowiedział się,że jestem rozwódką-to chodził i gadał,że ma chyba u mnie szansę.../?/Adorował,mrugał...Ale koleżankę też podrywał,he,he.Jak ja nie byłam w pobliżu...Miły gość,nakręcony trochę,żeby przedstawić Tunezję jako potęgę w świecie.../to tak a'propos/Ale jak go przycisnęłyśmy z koleżanką,to się przyznał,że ma żonę i 2 córki i mieszkają w innym mieście.My z koleżanką gadatliwe i żartujące jesteśmy-zawsze.My się śmiałyśmy i dla nas było ok.Jemu co innego jednak w głowie,mimo też fajnych żartów. Strasznie chciał się z nami umówić-ok-nie ma problemu-idziemy na kawę we 3-kę jak wrócimy,zapraszamy,pogadamy sobie .Ale jak któraś z nas była dalej-to z tą się chciał umówić osobiście,za plecami drugiej.... Stanęło na tym,że po przyjeżdzie do hotelu-powiedział,że po nas przyjdzie i pójdziemy na kawę-no pewnie,że nie przyszedł.Widział,że tu tylko kawa i znowu/?/ rozmowa :-) he,he. Ale co się z nim nażartowałyśmy-to nasze-a co On sobie myślał i wyobrażał-to już jego :-) Spokojnie kobietki...chcecie zaszaleć-to Wasze i każdego prawo-ale dajcie spokój z nawoływaniami,kto kogo zna z animatorów.Jak takie coś się pisze-to znaczy-to nie było to!A jest jakieś forum o polskich kurortach z pytaniami-kto zna Adama,Michała etc- masażystę ze Zdunowa,z Pogorzelicy-czy skądś tam.Nie ma.A czemu?? I tym pytaniem retorycznym kończę i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.rybnet.pl 25.09.07, 21:21 zdira wuiadomo od razu pójdzie w tan. porządna kobieta nie spojrzy na beżowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 22:18 zuroczyć sie mozna to fakt ale po powrocie do kraju szybko to mija- tam w egzotyce wszystko jest piekne a tu juz widac duzo wad, sa roznice nie do przeskoczenia- a moze i mozna je przeskoczyć ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 25.09.07, 22:36 oj można się zauroczyć w tych czarnych oczkach;)ja nie mam nic przeciwko takim związkom a jeśli czegoś bardzo się chce, można wszystko przezwyciężyć.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunezja21 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.07, 22:43 Miłość miłością, rzeczywistość rzeczywistością.Oni tak średnio czasami mają z szacunkiem do kobiet, czy się myle? Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 26.09.07, 10:03 hmm szacunek do kobiet jakoś nie poczułam aby traktowali mnie gorzej fakt są troszke inni, ale czy w Polsce kazdy mężczyzna szanuje kobietę za to że ona nią jest... co do czystości naprawde są zadbani:)i dobrze ubrani są nawet bym powiedziała tacy wystylizowani:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama dobrze ubrani? wystylizowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 12:43 no wybaczcie : zegarek ROLEX lub omega za jakies 12din, koszulka d&g za jakies 10din, jeansy levis za jakies 15din , pasek hugo boss za 13din , okulary dior albo gucci za 5din i wystajaca guma od gaci armani lub d&g za 6din! nie wspomne o butach LV albo gucci lub pumach za 20din. szok mi było by wstyd gdyby taki przyjechał do mnie do polski i tak paradował po miescie :)))))))) no ale o gustach sie nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: dobrze ubrani? wystylizowani? 26.09.07, 14:43 wiem ze to podróby ale niektorzy naprawde fajnie je komponowali:)co do mody akurat znam sie na rzeczy:>widze ze jestes obeznana dama w cenach takich ciuchów czyzby jakiś zakup ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-do damy Re: dobrze ubrani? wystylizowani? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:37 i co z tego ze to podrobki?? nie kazdego jest stac na oryginały.To naprawde nie jest takie istotne.Najwazniejsze zeby byli czysci i zadbani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama do agii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:03 a powiedz szczerze nie było by cie głupio gdyby taki piekny koles przyjechał do ciebie do polski i paradował w tych diorach, versace itp po miescie, knajpach, dyskotekach? ja bym sie ze wstydu spaliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do agii IP: *.pl 12.10.07, 14:45 jesteś poprostu żenująca!!!!! dalej dopowiedz sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobrze ubrani? wystylizowani? IP: *.pl 12.10.07, 14:44 w 100 % poieram Twoją wypowiedź .Firmówka? kurde jakie to ma znaczenie!!!! ważne by ładnie wyglądało i było czyste . A tak na marginesie :) mnie to sie chce smiać bo jak orginał to może jeszcze należy cenę na wierzchu przykleić by wszyscy widzieli - Jaka jestem kasiasta !!!! :))))Jeśli ktoś twierdzi że jak osoba ubierająca sie w podróbki to margines społeczeństwa - to sam do tego marginesu przynależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 12:44 a i do tego masa brylantyny czy wosku na włosach!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 26.09.07, 13:47 hehehe tez to zauwazylam:> pol tubki na wlosach :) ale chlopacy niektorzy sa lepiej poubierani niz w Polsce :) i te czarne oczka wymiataja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: 195.149.64.* 26.09.07, 14:25 nie wiem, w jakiej części Tunezji byłaś, ale ja byłam w Sousse i może tylko z jedną parę oczu widziałam rzeczywiście czarnych, spotkałam kilka osób z zielonymi oczyma, parę osób z brązowymi więc nie jestem pewna czy Ty rzeczywiście patrzyłaś bezpośrednio w te ich oczy.....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lami Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:12 Byłam w Tunezji we wrześniu z moim narzeczonym więc o żadnym zauroczeniu Tunezyjczykiem nie mogło być mowy. Ale powiem szczerze że bardzo podobały mi się ich uśmiechnięte oczy, które są odmianą dla polskiego smutku, zawiści i przygnebienia widocznego w polskich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lami Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:21 Dokaldnie mam to samo zdanie:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.toya.net.pl 04.10.07, 12:40 No i bravo za wypowiedź!!!Napisalas szczerą prawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka :) Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:49 Też sie zgadzam....oczka dają tyle ciepła....są uśmiechniete, przyjazne....u nas tego nie ma....Tęsknie do tych oczek, do nich, do ich przyjaznego podejścia (nie wszyscy chą wycyckac turystów, niektórzy są po prostu przyjaciółmi)..... Ja mam koleżankę w Sousse, Tunezyjke, super dziewczyna, ma z 21 lat......chciałabym aby kiedys mnie odwiedziła..... Mam też miłe wspomnienia z tunezyjczykiem....ale to tylko wspomnienia i niech tak lepiej zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana3-pl Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 05.10.07, 16:48 Nie będę orginalna, ale macie rację, zastanawiałam się właśnie co sprawia, że oni są tak mili i otwarci, że aż chcesz się do każdego uśmiechać, wszyscy mówią "cześć" juz z daleka. Ale tak to te oczy sprawiają, że chcesz z nimi rozmawiać, bawić się itd. Polacy i Polki mają smutne oczy, niestety. Będzie mi brakować tych Tunezyjskich uśmiechów przez zimę, całe szczęście że mam kilka fotek z oczkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka :) Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 08:17 Ja mam masę fotek z "uśmiechniętymi oczkami"...... Do wakacji musi mi to wystarczyć, bo niestety nie dam rady wcześniej tam pojechać (no chyba, że jakiś cud się stanie!). Fajne jest jeszcze to, że można się zarazić tym ich uśmiechaniem….Ja zawsze po powrocie przez dłuższy czas chodzę, jakbym była w chmurach i cieszę się ze wszystkiego! W Tunezji nauczyli mnie cieszyć się z najmniejszych pierdółek….no i za to jestem im bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvccxxx Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.system-sat.pl 10.10.07, 10:28 Kobiety wy to jestescie pojeb..... to co zobaczylem na oczy to w glowie sie nie miesci. zaczne od plazy: leza 2 polki mlode bez stanikow od razu kilku tunezyczykow, pozniej masaz robia po piersiach, plecach i kazdy zmiana, wieczorem patrze jedna juz idze za raczke z nim, z mojego hotelu to samo, byly 4 polki razem, jedna z nich chodzi za raczke i buzi-buzi z tunezyjczykiem ( laska ok 21 lat ) inne starcze polki ok 26 same przyjechaly i liza sie caly czas..... w nocy jak sie idzie po miescie w tunezji doslowienie 99% polek zarywanych jest przez tunezyjczykow w tym 80% idzie z nimi gdzies.... na pewno nie na dyskoteke bo maja zakaz wstepu tybylce. wiec o jakim zauroczeniu ty piszecie ?? chodzi tylko o przygode, o sex, zeby w polsce mowic z kim to ja sie kochalam... jaki on boski a nie to co polacy... taka prawda.... kilkakrotnie bylem swiatkiem rozomwy na bazarze w tunezji jak polki gadaly o sexie z tunezyjczykiami, bo myslaly ze ja polskiego nie umiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.toya.net.pl 10.10.07, 14:16 Co do dyskotek to się facet mylisz bo mogą wchodzić na dyskoteki, a Tunezja to nie tylko dyskoteki hotelowe.A co do reszty Twojej wypowiedzi to zostawie to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:19 wiedziałam że zareagujesz mail77, mnie brakło nerwów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvccxxx Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.system-sat.pl 10.10.07, 14:28 idź kobietko sobie z tunezyjczykiem na lokalna dyskoteke, ciebie wpszycza a jego nie. chyba ze w tunezji nie bylas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:10 Chyba Ty nie byłeś w Tunezji. Nieraz weszłam na nią z "tubylcem" i co ciekawe 80% bawiących sie tam to wlaśnie miejscowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:42 HEHEHEH TEZ SIE USMIAŁAM:):):):):) CHYBA W TUNEZJI TO TY BYLES PALCEM NA MAPIE BO JA Z TUNEZYJCZYKAMI BYLAM NA DYSKOTECE I NIE BYŁO ZADNEGO PROBLEMU PS.ZDZIRĄ NIE JESTEM:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate2222222 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc 10.10.07, 14:28 niestety nie ma się wpływu na zachowanie innych,ale to ze jakieś Polki poleciały do Tunezji w "konkretnym" celu wcale nie znaczy,ze jest to reguła!!!myślę,ze polskie kobiety są na tyle mądre,ze uważają na to co i z kim robią...ja poznałam tylko miłych,inteligentnych i szarmanckich Tunezyjczyków i myślę,ze to nimi właśnie może "zainteresować" sie kobieta-a co z tego dalej wyniknie-to już zależy tylko od nich samych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.toya.net.pl 10.10.07, 14:51 hahahaha ale mnie faceciku rozbawiłeś,akurat źle trafiłeś jestem żoną Tunezyjczyka i w Tunezji bylam nie pamietam ile juz razy i akurat ten kraj znam bardzo dobrze a z mężem na dyskotekach bylimsy wiele razy i nigdy nie bylo problemu zeby wszedl. Nie wiem gdzie ty byleś,ale na dyskoteki w Tunezji na pewno mogą wchodzic tubylcy, wyjątek mogą stanowic dyskoteki hotelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:43 najwięcej szczekają CI, którzy najmniej wiedza, człowieku opanuj się!!!!!nie każda Polka to dziwka!!!!całowac się przecież można, jak Ty to zwiesz LIZAĆ.....a poza tym sa to prywatne sprawy innych! Ja się tez z jednym całowałam i co, oznacza to że jestem zdzirą???? Chyba po prostu jesteś zły ze kobiety poleca na każdego innego, niz na Ciebie....hahahahaha chyba masz mase kompleksów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafnaf4 Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:57 Tez o tym pomyslałam chłopiec jest zazdrosny że polskie dziewczyny moga wolec tunezyjczyka nic jego. Żałosne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: 195.20.110.* 10.10.07, 16:09 Ja też współczuję koledze, że ma niską samoocenę i kompleksy. Co go obchodzi kto, co robi i z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:51 A KTO CI POWIEDZIAŁ ZE NIE MOZNA Z NIMI WCHODZIC NA DYSKOTEKE?????????PIERWSZE SŁYSZE:) JAK KTOS BEDZIE CHCIAŁ SIE "ZABAWIC" TO UWIERZ ZE NIE MUSI JECHAC AZ DO TUNEZJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 21:01 CHYBA STRASZNIE CIE TO BOLI ZE DZIEWCZYNY WOLA TUNEZYJCZYKA OD CIEBIE?? TO NAPRAWDE FANTASTYCZNI MEZCZYZNI (OSOBISCIE KILKU POZNAŁAM)PRZEDE WSZYSTKIM UPRZEJMI, WIECZNIE USMIECHNIECI , PEŁNI ENERGII,CIEPLI ,ZYCZLIWI ,SKORZY DO POMOCY A DO TEGO PRZYSTOJNI:):) NIESTETY BRAKUJE TAKICH W POLSCE:((ZWŁASZCZA JESLI CHODZI O KULTURE OSOBISTA ........TAK JAK TO JEST W TWOIM PRZYPADKU. Pozdrawiam dziewczyny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.164.unknown.vectranet.pl 10.10.07, 21:18 Moj poprzedni post był do Ciebie a nie do mail 77.Tak mi sie omsnęło do niewłaściwej osoby.Z tymi "zachwyconymi"nie zamierzam dyskutowac.Myślą d...,a z tą częścią ciała nie pogada.Dużo jest takich na tym forum i nic na to nie poradzi,ostatecznie to ich sprawa.Już na rok następny umawiają się na gościnne występy.Zdz..y to łagodne określenie.Mnie przypominało to watahę psów za tym co ma cieczkę.Wstyd.A te uroki oczu i innych bajerów że ho ho.Wystarczyło się rozglądnąć gdzie to się podziewa po np.10 latach.Gdzie ten wygląd i te oczy o kulturze nie wspominając.Po prostu głupota i zaślepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.pl 12.10.07, 14:59 Jak bardzo Yupi sie mylisz :) nie mierz wszystkich jedną miarką .Byłam w tunezji z całą moją rodzinką :)Ja , mąż i 2 dzieci :)Powiem tak. Nie dziwię sie zauroczeniom dziewczyn .. ale że im sie podobają równie jak mnie to znaczy że myślą d...ą ?totalny absurd . mieliśmy fajnych znajomych tunezyjczyków , tańczyliśmy,poliśmy drinki , przesuiadywał jeden z nami przy basenie i takie tam. Jak sie żegnaliśmy objął mnie, uścisnął i pożegnał :) czy jestem ...hahah zdzirą ?Nie wiem ale jak czytam posty .. gdzieś przeczytałam wypowiedż że polscy chłopcy są zazdrośni.Tak chyba poniekąd jest ich wyszukane wypowiedzi lekko o tym swiadczą .Zgodzę sie ,że niektóre dziewczyny idą na całość - ale co nam do tego ? niech każdy ocenia siebie i pilnuje swojego życia . pozdrawiam zauroczone :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula_M Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 15:20 potwierdzam!!!! Wiecie co ?? Wystarczy pójść na polską dyskotekę do klubu studenckiego...wiecie co tam sie dzieje ? faceci sa bardziej namolni niz w Tunezji i nie rozumieja prostego słowa NIE!!!!dotego większośc z nich jest odrażająca.....No i teraz wydaje mi się, ze to własnie tacy faceci wypowiadają się na tym forum niezbyt miło obrażając kobiety, po prostu nie mają powodzenia....każda ich olewa......chciałam tez zauważyć że Polacy mają problemy z higieną, po prostu śmierdzą, nie myją sie, natmiast tunezyjczycy ładnie pachną, więc to może skłoni naszych POLSKICH PANÓW do zadbania o siebie oraz do bycia miłym dla kobiety (- przeważnie traktujecie nas jak rzeczy, do sprzątania i dyma...., do tego jesteście wocec nas bardzo wulgarni!), może wtedy nie będziemy musiały się "zakochiwać" w Tunezyjczykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: uwaga!! szybko mozna sie zauroczyc IP: *.164.unknown.vectranet.pl 12.10.07, 16:29 Nie wszystkie takie,większość w normie i poprzestaje na podobaniu,rozmowach czy zabawie.To nic złego.Ale jest i ta druga strona,widać już te "panienki"na lotnisku,i z roku na rok jest ich coraz więcej.Głównie rozwydrzone nastolatki które tu wypisują jak czytałem bzdury.Dla takiej 21 letnia panienka to wiek zaawansowany a 28-30 lat to już staruszka.Kpiny.O czym tu dyskutować jak większość to chyba piszacych to suusiumajty i pampersy.Podnieca je sam fakt dyskutowania teraz a potem realizacja na miejscu.Wstyd dla współplemieńców a nie żadna smuta czy zazdrość.Bo niby o co.Brak tylko podstawowej zasady,rozsądku i przynajmniej wiecej niż zerowej wiedzy na ten temat sexsturystyki i jej skutków.Ten wątek to jej promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Mail 77.Nie kontynuuj.Na takich wątkach IP: *.164.unknown.vectranet.pl 10.10.07, 16:59 wypowiadają się wyłącznie zdzir.weksy.One po to tam wyłącznie jadą.To zresztą kraj sexsturystyki dla niektórych "dam" wagi lekkiej.Dyskusja z takim elementem nie przystoi i szkoda klawiatury,zresztą one tam jadą pochędożyć.Zagadką jest czy przywiozą coś czy nie.Zresztą rozsądny nikt takiego czegoś w Polsce się nie chwyci,bo wiadomo że taka to żaden element do wyboru na dziewczynę żonę i matkę.To psucie "naszych" kobiet ma tam formę jakby zorganizowaną.Wojen nie wygrywa się tylko karabinem,przez sex też.Tunezyjczycy w tym celują,zresztą nie mają wielkiego wyboru z rodaczkami,nie stać ich też na żony.A nawet jak któraś sobie ulży to jej sprawa.To "kobiety",niedookreślone a pozostając potem bezpłodne określą się do końca w swojej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: Mail 77.Nie kontynuuj.Na takich wątkach IP: *.pai.net.pl 10.10.07, 18:45 Szkoda na prawde dyskusji, zaczynając wypowiedź na forum że wszystkie dziewczyny które mialy kontakt z Tunezyjczykiemt to zdzir..dałes świadectwo o sobie jakim jestes facetem.Właśnie między innymi dlatego wyszłam za maż za Tuneyjczyka bo Polacy tylko potrafią krytykowac innych.a poza tym wbrew tego co piszesz nigdy nie narzekalam na brak powodzenia w Polsce,wręcz przeciwnie dla mojego obecnego meża zostawilam beznadziejnego charakterologicznie Polaka i uchronilam sie od popełnienia największego blędu w moim życiu i nie uważam sie , jak ty to okreslasz za zdzir..każdy ma prawo wyboru,na pewno sa dziewczy ktore jeżdza tam tylko po jedno...ale nie obrażaj innych takich jak ja ktore prowadzą normalne życie u boku męża i to nic zlego ze on jest cudzoziemcem.A najgorsze jest to ze wypowiadaja się na tym forum ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o prawdziwych Tuneyjczykach i życiu w Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: Mail 77.Nie kontynuuj.Na takich wątkach 10.10.07, 19:32 ja byłam z kilkoma Tunezyjczykami tubylcami na dyskotece (a mogą wejść na każdą z nich:P) i nie jestem zdzira jak tu ktoś okreslił kobiety które zadają sie z nimi, to normalni mężczyzni z którymi można boki zrywać,ja nie raz usmiałam się do łez i bede miło wspominać wakacje w Tunezji!!:))a jak ktoś szuka seksu to wszedzie go znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś