zachod_ksiezyca 02.03.06, 22:30 img509.imageshack.us/my.php?image=jaklata5tk.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: oto moje foto, jesli sie podobam czekam na wa 02.03.06, 22:31 bez rewelacji,nie opłaca sie ćwiczyć wytrysku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: oto moje foto, jesli sie podobam czekam na wa 02.03.06, 22:32 nie trudno bylo sie domyslec, czyj bedzie pierwszy post, RESPONSE TIME 50 SEKUND :) bitch.with.a.brain napisała: > bez rewelacji,nie opłaca sie ćwiczyć wytrysku:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 16:49 nie mów,że nigdy nie cwiczyłeś wytrysku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 20:33 > nie mów,że nigdy nie cwiczyłeś wytrysku:))))) A jakie ma znaczenie co ja mowie ? ;-) ktos sie z tym liczy wogole ? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 20:42 > A jakie ma znaczenie co ja mowie ? ;-) Nie ma żadnego znaczenia. >ktos sie z tym liczy wogole ? Nie, nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 20:45 jak mówisz o wytryskach to na pewno ktos sie z tmy liczy:) ps)ty sie pośpiesz,bo masz szybkiego rywala na gronie:P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 20:58 > ps)ty sie pośpiesz,bo masz szybkiego rywala na gronie:P Jak to "szybkiego" ? Zreszta twoja kolezanka zadko odpisuje :/, i o nic nie pyta... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 21:02 > Jak to "szybkiego" ? To zanczy, ze koles nie owija w bawełne i od razu przechodzi do sedna sprawy. > Zreszta twoja kolezanka zadko odpisuje :/, i o nic nie pyta... Chyba ta koleżanka Cię olała ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 21:04 Kolezanka nei olała tylko ma dostep do netu wylacznie jak jest u mnie. Zreszta jest tam jej numer telefonu, zawsze mozna smsa napisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 21:17 > Kolezanka nei olała tylko ma dostep do netu wylacznie jak jest u mnie. aha :/ > Zreszta jest tam jej numer telefonu, zawsze mozna smsa napisac:) Nie znam jej na tyle zeby sms'y pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 21:51 > Nie znam jej na tyle zeby sms'y pisac. A znasz na tyle żeby pisać maile? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 22:24 no a twoj rywal jest odważniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 22:28 To biore udzial w jakims konkursie ? > no a twoj rywal jest odważniejszy:) Najwidoczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ciekawe pytanie 03.03.06, 22:34 wiem, że można ćwiczyć brak wytrysku... ale wytrysk sam? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A jak sie cwiczy "wytrysk" ? ;-)))) 03.03.06, 22:40 co do braku pytań to zeznała,że woli zapytac bezpośrednio;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: oto moje foto, jesli sie podobam czekam na wa 02.03.06, 22:57 zachod_ksiezyca napisała: > img509.imageshack.us/my.php?image=jaklata5tk.png Jakie masz IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: oto moje foto, jesli sie podobam czekam na wa 03.03.06, 13:01 zachod_ksiezyca napisała: > img509.imageshack.us/my.php?image=jaklata5tk.png Trochę mało kobieco wyglądasz :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 LOL 03.03.06, 13:05 ziomek mysli, ze jak sie napakuje na silowni to dziewczyny beda szczaly na jego widok...Jak dla mnie to prawiczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
zachod_ksiezyca a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 16:48 widze ze zyjecie jescze w sredniowieczu albo wychodzi z was zawisc i zazdrosc, nie jestem narcyzem i nie lubie sie chwalic, poprostu wykladam karty na stol bo wiem ze wyglad tez sie dla kobiet liczy mimo powszechnej opini ze to wnetrzne jest najwazniejse blebleble.. cwicze bo lubie cwiczyc tak jak wy lubicie palic i pic piwo, nie wygladam jak kulturysty tylko jak model wiec przestancie z tym IQ a zreszta wielu kulturystow jest od wasinteligentniejszych bo w przeciwnym razie poglad ze wszystkie ladne ,bladynki i dlugonogie sa tepe i glupie jak but rowniez jest prawdziwy, powiem wiecej jest dokladnie odwrotnie bo zeby osiagnac taki wyglada , taka rzezbe miesni i proporcje potrzeba naprawde duzo wiedz i madrosci oraz silnej woli Odpowiedz Link Zgłoś
shemreolin Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 16:57 Popieram. :) Sama ćwiczę i naprawdę żeby wiedzieć dokłądnie co i jak to nie wystarczy tylko sobie pomachać ręką i nogą, tylko trzeba mieć dużą wiedzę. Ja sama wymiękłam, gdy chciałam poznać wszystkie ćwiczenia, co jest na co, ile jeść kiedy, jakie ćwiczenia wykonywać po jakich i ile przerwy robic by mięśnie odpoczęły i się zregenerowały. Wiem, że to trochę nie na temat, ale generalnie nie można uzależniać ilości masy mięśniowej odwrotnie proporcjonalnie do komórek mózgowych. A swoją drogą to niezła rzeźba. Ile czasu ćwiczysz? Trzymasz jakąś specjalną dietę? Odpowiedz Link Zgłoś
zachod_ksiezyca Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 17:06 dzieki chociaz ktos inteligentny sie odalazl, cwicze juz 10 lat a najlepiej sie rzezbie przy diecie niskoweglowej, wysokobialkowej i wysokotluszczowej, nie zatrzymuje wtedy wody pod skóra Odpowiedz Link Zgłoś
shemreolin Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 22:36 Oooo! A ja za to właśnie jem wiecej węglowodanów i mniej białka i tłuszcz. Ale generalnie jestem początkująca w te sprawy i ćwiczę fitness a siłownia jest dodatkiem, bo chcę jakos wyglądać. Najpierw niby chciałam schudnać kilka kilo, ale mnie to wciagnęło. ;) Usiłuję rozkręcić swój metabolizm, ale chyba mi nie idzie za dobrze. Pierwszy raz w życiu usiłowałam byc na diecie, ale marnie mni idzie. Nie przywykłam do takich zmian. Nie jestem gruba, nie mam nawet nadwagi. Chciałąbym tylko wygladać bardziej wiotko, ale jednocześnie miec ładnie ukształtowane mięśnie i byc rozciągnięta. Sporo pracy przede mna i przede wszytskim nauki. Ile to ja śleczałam w necie żeby sie nauczyć co jest co... A zajmujesz się sportem hobbystycznie, czy jestes może instruktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza QQ 03.03.06, 17:44 zachod_ksiezyca napisała: > widze ze zyjecie jescze w sredniowieczu albo wychodzi z was zawisc i zazdrosc, > nie jestem narcyzem i nie lubie sie chwalic, poprostu wykladam karty na stol bo > > wiem ze wyglad tez sie dla kobiet liczy mimo powszechnej opini ze to wnetrzne > jest najwazniejse blebleble.. > cwicze bo lubie cwiczyc tak jak wy lubicie palic i pic piwo, nie wygladam jak > kulturysty tylko jak model wiec przestancie z tym IQ a zreszta wielu > kulturystow jest od wasinteligentniejszych bo w przeciwnym razie poglad ze > wszystkie ladne ,bladynki i dlugonogie sa tepe i glupie jak but rowniez jest > prawdziwy, powiem wiecej jest dokladnie odwrotnie bo zeby osiagnac taki > wyglada , taka rzezbe miesni i proporcje potrzeba naprawde duzo wiedz i > madrosci oraz silnej woli oj oj jakiś ty mądry. ponawiam pytanie o IQ. i czegóż to mam ci zazdrościć? tej klaty? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 17:44 ale ja nie uważam,że jesteś głupi tylko nie bardzo mi sie podobasz:) Może pokaż pośladki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 17:54 POza tym popieram jakuba - osobnik wygląda na prawiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: a wiec slucham zazdrosnych komentarzy 03.03.06, 18:54 Miłe panie, a kogo byście wolały - prawiczka czy playboya, który zmienia dziewczyny jak rękawiczki? Zachodzie księżyca, ja też rzezbię mięśnie od kilku lat , ale tak imponujących jak twoje niestety nie posiadam :( A co do zdjęcia, to u mojej partnerki - feministki najpierw pojawiły się podejrzane ku..ki w zielonych oczętach, a potem stwierdziła, że facet z muskulaturą Brada Pitta składający ofertę towarzyską na forum feministycznym jest co najmniej podejrzany :) Przyznaj się lepiej stary, że to Photoshop :) Odpowiedz Link Zgłoś