Gość: malaaga IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 17:59 Ile kosztuje smarowanie solcogynem? bo chyba raczej refundowane nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malaaga Re: Solcogyn IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 18:06 Acha.jeszcze jedno. czy mozna smarowac bez wzgledu na wielkosc nadzerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Solcogyn IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:35 sam lek kosztuje ok 100 zł (2 ampułki)i to oczywiście sama musisz kupić. Nie wiem jak jest państwowo, czy jak przyniesiesz lek to Ci posmaruje szyjkę. Ale chyba powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Solcogyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:07 kupiłam własnie solcogyn z 1 ampułke zapłaciłam 39 zł! czy taki zabieg boli? i czy bede musiał go czeto powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeel Re: Solcogyn IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 11.03.05, 18:59 Woww tanio kupilas ja 2 dni temu zaplacilam 53 zl;/ lekarz sam ci naklada i samruje sie tylko male nadrzerki bo duze trzeba juz wypalac tak mi gine powiedziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja89 Re: Solcogyn IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.14, 10:23 właśnie został mi przepisany solcogyn, przeraziła mnie jego cena bo za 1 ampułkę powiedziano mi 60 zł a mam 2. Czy wie ktoś gdzie można kupić to taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: Solcogyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:16 Jak przyniesiesz swój lek to musi zbadać i ocenić czy mozna zastosować Solcogyn ,i czy masz cytologię,Solcogyn jest skuteczny tylko przy małych nadzerkach,moze też być on nieuprzejmy i z nim się nie dogadasz.Samo smarowanie jest niebolesne i trzeba je powtórzyc.Proponuje zanim kupicie Panie Solcogyn zapytajcie swojego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
siora13 Re: Solcogyn 10.03.05, 14:32 Mi lekarz to przepisał ,musiałam kupić i sam mi nakładał i jest to bezbolesne i bardzo szybkie. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina35 Re: Solcogyn 10.03.05, 19:59 Chodzę prywatnie, miałam dwie wizyty w odstępie miesiąca, kazda płatna po 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś