IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 17:59
Ile kosztuje smarowanie solcogynem? bo chyba raczej refundowane nie jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: malaaga Re: Solcogyn IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 18:06
      Acha.jeszcze jedno. czy mozna smarowac bez wzgledu na wielkosc nadzerki?
      • Gość: kalinosia Re: Solcogyn IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:35
        sam lek kosztuje ok 100 zł (2 ampułki)i to oczywiście sama musisz kupić. Nie
        wiem jak jest państwowo, czy jak przyniesiesz lek to Ci posmaruje szyjkę. Ale
        chyba powinien.
        • Gość: anka Re: Solcogyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:07
          kupiłam własnie solcogyn z 1 ampułke zapłaciłam 39 zł! czy taki zabieg boli? i
          czy bede musiał go czeto powtarzać
          • Gość: smeel Re: Solcogyn IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 11.03.05, 18:59
            Woww tanio kupilas ja 2 dni temu zaplacilam 53 zl;/ lekarz sam ci naklada i
            samruje sie tylko male nadrzerki bo duze trzeba juz wypalac tak mi gine
            powiedziala!
          • Gość: maja89 Re: Solcogyn IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.14, 10:23
            właśnie został mi przepisany solcogyn, przeraziła mnie jego cena bo za 1 ampułkę powiedziano mi 60 zł a mam 2. Czy wie ktoś gdzie można kupić to taniej?
        • Gość: Położnik Re: Solcogyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:16
          Jak przyniesiesz swój lek to musi zbadać i ocenić czy mozna zastosować
          Solcogyn ,i czy masz cytologię,Solcogyn jest skuteczny tylko przy małych
          nadzerkach,moze też być on nieuprzejmy i z nim się nie dogadasz.Samo smarowanie
          jest niebolesne i trzeba je powtórzyc.Proponuje zanim kupicie Panie Solcogyn
          zapytajcie swojego ginekologa.
    • siora13 Re: Solcogyn 10.03.05, 14:32
      Mi lekarz to przepisał ,musiałam kupić i sam mi nakładał i jest to bezbolesne i
      bardzo szybkie.
    • irmina35 Re: Solcogyn 10.03.05, 19:59
      Chodzę prywatnie, miałam dwie wizyty w odstępie miesiąca, kazda płatna po 50 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka