Gość: Taka Jedna IP: *.crowley.pl 31.07.05, 22:36 Stosował ktoś może?? Są dobre na drobne infekcje ?? Chcę je wypróbować ponieważ coś mi chyba jest. Nie mamupławów tylko odczówam coś jakby swędzenie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basik25 Re: Gałki propolisowe 02.08.05, 21:11 Stosowałam, jednak nic mi to nie pomogło, musiałam pójsć do ginekologa. A nie bierzesz przypadkiem tabletek anty, bo ja po nich miałam infekcjie przez rok czasu z kilkoma przerwami, kiedy brałam lekarstwa.Przeszło jak ręką odjął, kiedy przestałam zarzywać tabletek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Gałki propolisowe IP: *.tvgawex.pl 03.08.05, 08:56 sa super,mi pomagaja zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Gałki propolisowe 03.08.05, 09:00 u mnie powodują duże pieczenie, nie mogę ich stosować.Z to piję wtedy Citrosept i pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
keira24 Re: Gałki propolisowe 03.08.05, 10:54 Witam Sprobuj moze zastosowac Lactovaginal albo Tantum Rosa (nie wiem, czy dobrze napisalam). Powinno Ci pomoc jesli nie jest to zaden objaw chorobowy. Moja lekarka radzi mi co jakis czas profilaktycznie sotosowac Lactovaginal. Mnie pomaga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś