niemamloginu2 20.04.06, 18:04 mam prawie 1.5 miesiąca do ślubu. Planuje odwiedzić solarium. Kiedy powinnam pójść i jaką serię sobie zafundować? Nigdy nie byłam w solarium, zawsze się opalam na słoneczku. Co trzeba ze sobą wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: solarium 20.04.06, 18:06 wpisz w wyszukiwarke "soalrium" na forum uroda albo tu zacznij chodzic juz teraz zebys ładnie zbrazowiała do slubu albo wyprobuj dobry samoopalacz (ale nie na dzien przed slubem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raciczka Re: solarium IP: *.akademiki.uni.torun.pl 20.04.06, 18:25 jeśli wychodzisz za czarnoskórego mężczyznę - zacznij jak najszybciej, to może się teściowie nie poznają żartowałam, nie kamienujcie! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: solarium 20.04.06, 19:01 Wszystko zależy od tego, jaką masz karnację, kiedy opalałaś się po raz ostatni i jak mocne są lampy w solarium. Ja na początku zaczynam od 4-6 min. w zależności od lamp (nie mam jasnej karnacji). Najlepiej zapytać na miejscu. Co do częstotliwości, to spokojnie wystarczy raz na ok.4-5 dni. Warto wypróbować też różne preparaty przyspieszające, podtrzymujące efekt itp. (do kupienia w solarium). Pozdrawiam i gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś