IP: 213.17.144.* 13.06.06, 15:48
Hej! Mam jeszcze kilka pytan dotyczacych solariumsmile
Czy smarujecie sie czyms przed wizyta?
Po jakim czasie (ilu wizytach) skora jest ladnie opalona??(nie spalona),
stosunkowo oczywiscie, bo wiadomo, ze kazdy ma inna skore ,karnacje, ktora
indywidualnie reaguje na opalenizne...

Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi!

Pozdrawiam!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: Solarium 13.06.06, 15:53
      o rany, ile można? nie wiesz, że solarium szkodzi jak cholera?
      • Gość: punisherka Re: Solarium IP: 213.17.144.* 13.06.06, 16:47
        Taaaaak, slyszalam, czytalam wieeem, ze solarium szkodzi szczegolnie kiedy go
        NADUZYWASZ chcialam skorzystac WYJATKOWO z kilku wizyt i IDE TAM 1 RAZ, wiec
        nie widze w tym nic zlego, zaryzykuje...Pozatym chyba zle przeczytalas, badz
        zrozumialas moje pytanie, bowiem nie zadalam nigdzie pytania "ILE MOZNA"....

• blaszany_dzwoneczek Re: Solarium 13.06.06, 16:58
          Jeśli chcesz iść na solarium z powodu jakiejś wyjątkowej okazji (impreza, ślub
          itp.) gdzie chcesz łatwie wyglądać, a nigdy jeszcze nie byłaś, to ostrożnie.
          Moja koleżanka chciała się kiedyś troszkę opalić do sukni z dużym dekoltem i
          dostła takiego uczulenia, chyba na płyn do mycia tego solarium, że na imprezę
          poszła w golfie. Ja poszłam do solarium pierwszy raz przed własnym ślubem, na
          szczęście odpowiednio wcześniej. Wybrałam stojące. Pierwszy raz 5 minut i było
          ok, ale po drugim razie wyskoczyła mi swędząca wysypka na ciele. Więcej nie poszłam.
    • m_marta_m Re: Solarium 13.06.06, 16:53
      nie musisz się niczym smarować, ale możesz smile
      > Po jakim czasie (ilu wizytach) skora jest ladnie opalona??(nie spalona),
      > stosunkowo oczywiscie, bo wiadomo, ze kazdy ma inna skore ,karnacje, ktora
      > indywidualnie reaguje na opalenizne...
      sama sobie odpowiedziałaś smile zależy jak szybko się opalasz, na jaki kolor itd.
      zatem sama się musisz przekonać ile razy pójść. pani w solarium powinna ci też
      powiedzieć na ile minut maxymalnie możesz się pierwszy raz połozyć.

ps. jest forum Uroda - tam poszukaj informacji o solarium
      a poza tym - jest tak ślicznie i gorąco... opalenizne można złapać szybciutko
    • agatka_to_ja Re: Solarium 13.06.06, 17:10
      www.solarium.pl/
      i wyszukiwarka.. jest 234523453245234523425542 watkow o solarium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka