andrzejkowy1 06.09.10, 23:39 Witam. Od pewnego czasu pojawiły mi się okropne zajady. Nadmienię, iż j jestem po radio i chemioterapii. Już tyle sposobów i nic z tego. Proszę macie jakieś sposoby na te dolegliwość ? Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: ZAJADY - okropność 07.09.10, 09:02 Spróbuj gencjany, choć to nieładnie wygląda, ale bywa skuteczne, do tego Ryboflavina|(vit B2). To niestety częste powikłanie po chemii i radio. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia313 Re: ZAJADY - okropność 09.09.10, 13:27 Ja używam maści bepanthen ( działa super). Jest to wprawdzie maść używana przy karmieniu piersią ( na popękane piersi), ale mi przy zajadach sprawdza się super ( szybko działa i chyba ze względu na pierwotne zastosowanie jest bezpieczna). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1980anna Re: ZAJADY - okropność 12.09.10, 19:20 U nas działa na wszystkich TRIBIOTIC stosuje sie 5 dni . Nie jest drobi . Odpowiedz Link Zgłoś
e-suplementy Re: ZAJADY - okropność 13.09.10, 16:25 Zajady to najczęściej brak żelaza w oraginizmie. Polecam kurację naturalnymi suplementami Calivita. Wielu osobom już pomogły! W razie pytań proszę pisać ,adres mailowy jest podany na stronie. e-suplementy.mycali.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: ZAJADY - okropność 13.09.10, 20:54 Mi pomogł propolis (taki kupiony w aptece - chyba z jakas witamina w kapsułkach - cena ok 15 zł|) Odpowiedz Link Zgłoś