limetree 28.06.04, 16:12 Poszukuję osób chorujących na białaczkę i ich rodzin. Zachorowała bardzo bliska mi osoba i szukam ludzi, którzy mogliby pomóc, doradzić gdzie szukać dodatkowych konsultacji, cokolwiek, co mogłoby pomoć w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonka Re: BIAŁACZKA 28.06.04, 16:33 Leczę się w Instytucie Hematologii na Chicimskiej w Warszawie i wiem, że jest tam fundacja pomagająca osobom chorującym na białaczkę i ich rodzinom. Fundacja znajduje się w budynku przychodni na parterze obok pokoju zabiegowego 101. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
limetree Re: BIAŁACZKA 28.06.04, 16:40 Demonko, dziekuję za informację. Szukam wszystkiego co może pomóc mojemu bratu. Pozdrawiam, I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: BIAŁACZKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 23:38 W ubiegłym tygodniu w prodramie I PR był komunikat nt. opracowania nowej metody leczenia białaczki. Metodę opracowano i przetestowano z wynikiem pozytywnym na ponad 400 pacjentachw Śląskiej Akademi Medycznej.. Opracowana metoda leczenia jest znacznie tańsza od dotychczas stosowanej. Metoda była prezentowana na jakiejś konferencji naukowej chyba w Szwajcarii Tylko tyle zapamiętałem. Pozfr Odpowiedz Link Zgłoś
limetree Re: BIAŁACZKA 01.07.04, 18:21 Andrzej, zaraz jak napisałes dzwoniłam do Katowic. Ta metoda dedykowana jest dla ostrych białaczek. W tym wypadku nie nadaje się. Jednak dziekuje za każda informację. Pozdrawiam, I. Odpowiedz Link Zgłoś