Gość: andre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 22:24 Co moze powodowac ze ujawnia sie luszczyca na skorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: Psoriasis - łuszczyca IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.01.05, 22:28 Np. przewlekły stres, brak NNKT w diecie, podrażnienia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
madanokid Re: Psoriasis - łuszczyca 30.01.05, 23:17 Czleniu wszystko to sciema i nikt tak naprawde ci nie powie co moze powodowac luszczyce i jak ja skutecznie leczyc! niestety!! stracisz majatek na leki to wiem na pewno i kupe kasy jezdzac po okolicznych znachorach i tak po pewnym czasie powroci! mozesz jedynie zlagodzic jej objawy ale to tylko tymczasowe! podobno za granica sa specjalne osrodki (morze martwe, Wegry-kapiele w basenach ze specyficzna woda) ale dokladniej ci nie powiem! Moze za duzo pijesz??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiczka Re: Psoriasis - łuszczyca IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.01.05, 23:31 Wejdz na stronę www.xyz.webd.pl/index.php tam napewno znajdziesz dużo o łuszczycy, niestety jest to choroba nieuleczalna, można ją jedynie zaleczyć, nieraz na długi czas.Ja mam na razie spokój ok 10 lat,mam na razie niewiele krostek, ale wiadomo nasilenia można się spodziewać w każdej chwili....niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zruc Re: Psoriasis - łuszczyca IP: *.cable.wsm.wielun.pl 31.01.05, 15:28 Co powoduje? Alkohol,nieodpowiednia dieta,stres,przemarżnięcie,i wiele innych czynników.Nie ma szans.Po prostu trzeba się z tym pogodzić. Z MAŚCIAMI TRZEBA UWAŻAĆ możnaq sobie narobić kłopotów.Z Łuszczycą jestem na ty,choruję ponad 40lat ale zawsze podchodziłem do niej z uśmiechem.Ale poważnie nic mi tak nie pomogło na dłuższy okres jak słońce i słona woda w Hurgadzie.Z ŻYCZENIAMI ZDROWIA Odpowiedz Link Zgłoś