landslajt1 24.04.05, 14:20 100 - jak sto lat. Samoobslugowe gratulacje. A moze ktos zauwazy? Bedzie milo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terra-magica Re: jubileuszowo 31.08.05, 19:57 Wlasnie zauwazylam. Mimo kanikuly i letniego rozleniwienia juz ponad tysiac wpisow sie uzbieralo. I widac, ze to sa wpisy z potrzeby serca i chwili. Odpowiedz Link
jednapani Re: jubileuszowo 01.09.05, 01:29 terra-magica napisala: "...widac, ze to sa wpisy z potrzeby serca i chwili...." Powinnismy sie z tego cieszyc i dbac, aby jakosc nie przeszla w ilosc! Odpowiedz Link
margo.pf laurka :)) 31.08.05, 23:16 " sto lat, sto lat, sto lat .... i nie tylko, bo za za pomysl utworzenia tego forum pomnik powinnismy Tobie postawic. Z pomnika rezygnuje, bo wiesz, golebie i dobre maniery to dwie rozne sprawy. Namaluje ci laurke :))Taka naprawde porzadna, z kwiatkami, sloneczkiem i serduszkiem :)) cmoooooooook :)) margo.pf Odpowiedz Link
imka00 Re: jubileuszowo 01.09.05, 02:07 Gratuluję Załoyżycielowi !!! No, i cieszę się , że Was znalazłam i,że się przyłączyłam ! :0D Odpowiedz Link
basia553 Re: jubileuszowo 01.09.05, 08:30 Lubie to nasze forum. Czy wolno mi powiedziec "nasze"? Coraz czesciej tu zagladam i czuje sie naprawde jak w domu. Pozdrawiam wszystkich znad porannej kawki. Odpowiedz Link
jakte Re: jubileuszowo 01.09.05, 11:16 Gratulacje jak najbardziej sie naleza zalozycielce ale tez wszystkim forumowicza dzieki ktorym forum zyje i rozkwita.Pozdrawiam wszytkich. Anna Odpowiedz Link